SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
محدودیت یک ساعت 50 مگ داره!!منم آی پیم تقریبا ثابته بنا براین بیچاره میشم تا یه چیزی بگیرم!
راهی هست؟
راهی هست؟
آره رینیو میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!!به نقل از gray_wolf :منم يه همچين مشكلي داشتم با رپيدشير. الان كه فكرشو ميكنم ميبينم كه ميشه آي پي رو تغيير داد! تاحالا امتحان كردي؟
شرلوك جان يا يه كامپيوتر ديگه پيدا كن مثل من روي اون اينترنت رو share كن از روي اون دانلود كن يا اينكه يه ساعت منتظر بمون!به نقل از SherlockHolmes :آره رینیو میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!!
کامپیوترم کجا بود بابا حاج مهدی!!به نقل از mahdi206 :شرلوك جان يا يه كامپيوتر ديگه پيدا كن مثل من روي اون اينترنت رو share كن از روي اون دانلود كن يا اينكه يه ساعت منتظر بمون!![]()
دستت درد نکنه!!به نقل از ReD3ath++ :یه سری نرم افزار مخصوص گول مالیدن سر rapidshare و megaupload و ... هست که اگه لینکشو پیدا کردم برات میذارم ...
نميشه! اگه adsl شرلوك مثل مال من باشه (شاتل) نميتونه share بكنه! اونروز هم كلي با وحيد (vmf) بحث كرديم كه چجوري اينكارو ميكنن ولي به نتيجه نرسيديم... من حتي زنگ زدم از خودشون هم پرسيدم كه ميشه share كرد؟ گفتن ما يه كاري كرديم كه شما نتوني شر كني!!!!:blink: :blink: :blink: :wacko:به نقل از mahdi206 :شرلوك جان يا يه كامپيوتر ديگه پيدا كن مثل من روي اون اينترنت رو share كن از روي اون دانلود كن يا اينكه يه ساعت منتظر بمون!![]()
رينيو نكن. دستي آي پي بده ببين ميشه؟ يه چيز پرت و پلا بده!!به نقل از SherlockHolmes :آره رینیو میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!!
الان امتحان کردم!!ولی برا رپید شیر جواب نمیده!!فقط برا مگا کار میکنه!!داش شرلوکی، megaleecher رو امتحان کردی؟؟
دی سی میشم وقتی اینکارو میکنم!!رينيو نكن. دستي آي پي بده ببين ميشه؟ يه چيز پرت و پلا بده!!![]()
share كردن كه كاري نداره! با پروكسي سرور اين كار رو خيلي راحت ميشه انجام داد! با هيچ چيزي هم نميشه جلوي كار پروكسي سرور رو گرفت!به نقل از gray_wolf :نميشه! اگه adsl شرلوك مثل مال من باشه (شاتل) نميتونه share بكنه! اونروز هم كلي با وحيد (vmf) بحث كرديم كه چجوري اينكارو ميكنن ولي به نتيجه نرسيديم... من حتي زنگ زدم از خودشون هم پرسيدم كه ميشه share كرد؟ گفتن ما يه كاري كرديم كه شما نتوني شر كني!!!!:blink: :blink: :blink: :wacko:
عجيبه! من خيلي راحت اينكارو ميكردم ولي هيچوقت براي رپيد شير استفاده نكردم! بزودي خودم دوباره تست ميكنم...به نقل از SherlockHolmes :الان امتحان کردم!!ولی برا رپید شیر جواب نمیده!!فقط برا مگا کار میکنه!!
ولی در هر صورت دمت گرم
دی سی میشم وقتی اینکارو میکنم!!![]()
اينم بزودي تست ميكنم. وقتي دوباره اينترنتم وصل شد...به نقل از mahdi206 :share كردن كه كاري نداره! با پروكسي سرور اين كار رو خيلي راحت ميشه انجام داد! با هيچ چيزي هم نميشه جلوي كار پروكسي سرور رو گرفت!
به نقل از ReD3ath++ :داش شرلوکی، megaleecher رو امتحان کردی؟؟
مهدی تو که این دندون گرد نبودی !!!به نقل از hwt :خوب ميگيم برامون يك اكانت بسازند . اونم مجاني . يه برادر هكر داشتيم اين كاره بودا.