آژانس هواپیماییexchanging

چطوری میشه از ماسک های photoimpact تو photoshop استفاده کرد

شروع موضوع توسط shankimout ‏16 ژانویه 2006 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    فریم ماسک های photo impact رو که دید . من میخام اونا رو توی فوتو شاپ روی عکس ها بزارم که ماسکی از اون عکسا در بیاد . هر راهی به زهنم اومد امتهان کردم ولی نشد . شما اگه بلدید مارو راهنمایی کنید . مرسی
     
  2. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    من با p.impact ميونه خوبي ندارم,نميدونم دقيقا كدوم رو ميگين. از اين قابها منظورتون هست؟ در هر صورت تا اونجا كه يادم هست اين برنامه خروجي PSD ميده. و ميتونيد با وارد كردنش به فتوشاپ كار رو ساده كنيد. اگر اين راه و امتحان كرديد جواب نداده در مورد mask ها و خروجي هاي p.impact توضيح بدين تا بشه راهنمايي بيشتري كرد.
    :)
     
  3. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بببنید یک سری ماسک سیاه سفید هست که یک سری جا ها سفید و یه جا هایی سیاه هست . مثل فوتوشاپ وقتی به یک لایه ماسک اضافه میکنی جا هایی که تو ماسک سفید هستند از لایه نشون داده میشن و جا هایی که سیاه هستن نه . من نمی خام ماسک هارو طراحی کنم . بلکه میخام از ماسک های p.impact که jpeg هستند استفاده کنم
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    در مورد خروجي PSD . اين راه رو هم تست كرديد؟
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    نه هنوز . ولی تست میکنم . فک کنم کارم رو را بندازه ولی قیر از p.impact نرم افزار های دیگه ای هم مثل autofx هستن که ماسک های زیبایی دارن ولی خروجی PSD نه ! و چون این نرم افزار ها غیر حرفه ای هستن یا ما به ps عادت کردیم کار باهاشون سخته و قدرت مانورشون کمه
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    از برنامه هاي ديگه هم حتما ميشه آورد داخل Photoshop اما ممكنه مثل خروجي PSD خوب در نياد.
    بايد تست كرد و ديد چه چيزهايي رو پشتيباني ميكنه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    خوب خروجی PSD رو امتهان کردم . اگه از magic frame استفاده کنی یک سری shape هارو به صورت layer در ps میکنه ولی اگر از frame Mask ( edges) استفاده کنی همه رو به صورت یک لایه background در میاره پس در این موارد هیچ کاربردی نداره

    دوستان دیگر راه های دیگری برای ما سک کردن لایه بلد نیستن ؟