• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه از یه مغازه درآمد خفنی داشت؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام من اگه بخوام یه مغازه 20 الی 40 متری اجاره کنم به نظرتون چه کار کنم که درآمد خفنی ازش داشته باشم؟
اولا منطقه ای که اونجا هست زیاد نمیشه روی فروشندگی به مردم اونجا حساب کرد و نمیخوام یه چیزی بزنم که مردم اونجا بیان ازم بخرن میخوام یه چیزی مثله عمده فروشی باشه که عمده جنس بیارم و مغازه های کل شهر بیان ازم اون جنش رو بخرن و درآمد ماهیانه زیادی هم داشته باشه مثلا ماهی 2 3 میلیون تومن درآمد داشته باشه.
عملی هست چنین کاری یا تخیلی به نظر میرسه؟

کلا به نظرتون چیکار میشه کرد که از یه مغازه اجاره ای بشه درآمد 2 الی 5 میلیون درماه کسب کرد؟ چقدر فضا و سرمایه لازمه که به این درآمد برسه؟
لطفا راهنمایی کنید.

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
فرض کن بشه

چقدری سرمایه داری؟
کدوم شهری؟
جمعیت شهر چقدره؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
فرض کن بشه

چقدری سرمایه داری؟
کدوم شهری؟
جمعیت شهر چقدره؟

سرمایه مثلا تا 10 تومن.
جمعیت کل شهر 1 میلیون
و ما از شهر مقداری دور هستیم 5 6 کیلومتر.(شهرک پایین شهر)

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
به نظر من قلیونی بزن البته تو این فضا نمیشه
میدونی سمبوسه چیه؟اگه سمبوسه درست کن حرفه ای استخدام کنی عالیه تو شهر ما یکی هست فضاش 5 مترم نیست خودش درست میکنه در روز بالای 600هزار فروش داره ولی واقعا خوشمزش مطمئنن بالای 400ت سود خالص روزانشه:دی
رو چیزایی فکر کن که تک باشن

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
ببین مغازه داری الان دیگه اونقدر فایده نداره...اگه جای خیلی خوب باشه اره ولی با این قدرت خرید مردم تو این زمان

اونم توی یه مکان عادی اگه اجاره و خرج خودت در بیاد هنر کردی چه برسه به درامد خفن...عمده فروشی هم

سرمایه زیاد و رابطه میخواد...البته خودم کار غذا و مواد غذایی رو هنوز قبول دارم

توصیه من اینه که یه حرفه یاد بگیری یا مثلا تعمیرات تو هر زمینه ای که بیشتر دوست داری بعد سرپایی کار بگیری

یا بری تعمیر کنی..ببین تو چی دست کمه برو یاد بگیر

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
پروتئینی (مرغ، گوشت، ماهی، ناگت، بال زغفرونی، نون باگت، سوسیس و کالباس و سس مایونز و آبلیمو و ...)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
میدونی سمبوسه چیه؟اگه سمبوسه درست کن حرفه ای استخدام کنی عالیه تو شهر ما یکی هست فضاش 5 مترم نیست خودش درست میکنه در روز بالای 600هزار فروش داره ولی واقعا خوشمزش مطمئنن بالای 400ت سود خالص روزانشه:دی
دقیقا .منتها باید جاش شلوغ باشه و پر رفت و آمد

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
عمده فروشی برنج و اینا فکر کنم بد نباشه.

فکر نکنم بشه چون تو شهر کلی مغازه و فروشگاه برنج فروشی هست و کسی از من نمیخره و مردم میرن از اونجاها هم میخرن.
مگر اینکه یه جوری بشه یه کاری کرد که با قیمت پایین آورد و با قیمت کمتر از اوناه فروخت که بازم فکر کنم مشکل برام درست کنن.
البته بازم از جزئیات اینجور کارها باخبر نیستم و شاید اشتباه فکر میکنم و باید یک نفر راهنماییم کنه.

سمبوسه فروشی باید یه جایی خوب توی وسط یا بالای شهر بزنم و که اونجاها اجاره مغازه خفنه ماهی 3 میلیونه اجاره!!!!!!:wacko:
ولی تو شهرک خودمون (از شهر 7 8 کیلومتر فاصله داره) که حدودا 30 الی 50 هزار نفر جمعیت داره و قیمت اجاره خیلی پایینه اگه یه همچین چیزی زده بشه به نظرت استقبال میشه؟

ببین مغازه داری الان دیگه اونقدر فایده نداره...اگه جای خیلی خوب باشه اره ولی با این قدرت خرید مردم تو این زمان

اونم توی یه مکان عادی اگه اجاره و خرج خودت در بیاد هنر کردی چه برسه به درامد خفن...عمده فروشی هم

سرمایه زیاد و رابطه میخواد...البته خودم کار غذا و مواد غذایی رو هنوز قبول دارم

توصیه من اینه که یه حرفه یاد بگیری یا مثلا تعمیرات تو هر زمینه ای که بیشتر دوست داری بعد سرپایی کار بگیری

یا بری تعمیر کنی..ببین تو چی دست کمه برو یاد بگیر

منم خیلی دوست دارم بهترین جای شهر مغازه اجاره کنم ولی قیمتا ناجور خفنه مثلا از ماهی 3 تا 10 تومن اجاره هاست و پول پیشش هم زیاده از 10 تومن تا 50 تومن!!!
ولی اونجایی که هستیم قیمت اجاره ها پایینه چون پایین شهره و مثلا حدود ماهی 200 تومنه با پول پیش کم ولی نمیدونم اگه بخوام واسه مردم اون منطقه چیزی بفروشم آیا استقبال میشه؟

پروتئینی (مرغ، گوشت، ماهی، ناگت، بال زغفرونی، نون باگت، سوسیس و کالباس و سس مایونز و آبلیمو و ...)

ایده خوبیه اگه همه اینهایی که گفتی تهیه بشه اما توی اون منطقه هست از این نوع و فکر نکنم استقبال بشه چون اکثرا میرن از شهر اینجور چیزها رو میخرن.
تازه اگرم هر چقدر شیک بزنم بازم فکر نکنم بگیره. کلا یه اخلاق خاصی دارن.:D

به نظرتون آیا مغازه ای بزنم که به مردم اون منطقه سرویس بده؟؟
یا اینکه عمده فروشی که مغازه های داخل شهر بیان از من بخرن؟؟
یا اینکه توی مغازه یه تولیدی بزنم؟؟
یا اینکه ایده های دیگر؟؟
نظر شما چیه؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دقیقا .منتها باید جاش شلوغ باشه و پر رفت و آمد

اگه اینجوری باشه باید توی شهر بزنم که با توجه به قیمت اجاره ها فکر نکنم بصرفه یعنی میصرفه؟ مثلا ماهی 3 تومن اجاره؟(جای پر رفت و آمد شهر)

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سطح زندگی مردم در چه حدیه ؟

میتونی کترینگ بزنی
با پیک غذا بدی مردم

اگه تبلیغاتت خوب باشه
و البته قیمتت مناسب باشه

مشتریت زیاد میشه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
وقتی 3 میلیون اجاره میگیرن یعنی چند برابر اونو میتونی دربیاری خیلی کمه اتفاقا من یه جایی میشناسم دقیقا دور میدان اصلی شهر شلوغ ترین جا 10 متره ماهی 5 میلیون اجاره میده میگفت روزی 1تومن میفروشم راحت چون واقعا جای شلوغیه و شلوغ ترین نقطس
وقتی شلوغ باشه درامد هم میره بالا

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
روی نیازهای مردم تمرکز کن

میتونی یه سوپری بزنی

البته اگه سوپریه اماده اجاره کنی بهتره

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سطح زندگی مردم در چه حدیه ؟

میتونی کترینگ بزنی
با پیک غذا بدی مردم

اگه تبلیغاتت خوب باشه
و البته قیمتت مناسب باشه

مشتریت زیاد میشه

سطح زندگی بد نیست.
اینجور چیزها هم متاسفانه زیاد جوابگو نیست چون مثلا یه پیتزایی و یک ساندویچ فروشی با پیک همینکار رو کرد الان داره غاز میچرونه!!!!
اگه بخوام این منطقه رو خلاصه کنم در همین حد که یه چیزی مثل نونوایی بیشتر توش رونق داره تا چیزهای دیگه و بقیه چیزها رو سعی میکنن از شهر بخرن.

وقتی 3 میلیون اجاره میگیرن یعنی چند برابر اونو میتونی دربیاری خیلی کمه اتفاقا من یه جایی میشناسم دقیقا دور میدان اصلی شهر شلوغ ترین جا 10 متره ماهی 5 میلیون اجاره میده میگفت روزی 1تومن میفروشم راحت چون واقعا جای شلوغیه و شلوغ ترین نقطس
وقتی شلوغ باشه درامد هم میره بالا

آخه خوب پول زیادی هم میخواد مثلا 10 15 میلیون پول پیش و 3 الی 5 تومن هم واسه اجاره ماهیانه و فکر کنم حداقل 10 20 تومن هم سرمایه واسه خود مغازه همه اینکارها انجام بشه ولی بازم شک دارم که بشه ازش سود کسب کرد.
الان یه پدر خوب زدن داره غاز میچرونه چه برسه به چیزای دیگه.:D

شیشه بفروش درآمد نجومی

ای بابا همه این روزها از این پیشنهادها میدن آخر سر هم هیچ کاری گیرمون نمیاد مجبوریم بریم تو همین کار.:D

روی نیازهای مردم تمرکز کن

میتونی یه سوپری بزنی

البته اگه سوپریه اماده اجاره کنی بهتره

مهمترین نیاز مردم اول خوراکه بعد پوشاک البته نمیشه روش زیاد حساب کرد یارو حاظره تخم مرغ بخوره ولی تیپ آن چنانی داشته باشه!!!:lol:

بچه ها من ساکن همدان هستم اگر کسی آشنایی بیشتری داره راهنمایی کنه که توی کدوم منطقه چی بزنم؟

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
سوغات اونجا رو صادر کن به شهرهای دیگه، با بسته بندی شیک و بازاریابی قوی و سعی کن نمایندگانت رو بسازی، از مغازه یا خونه هم میتونی به عنوان دفتر کار استفاده کنی.

سوغات باحالی داره، انگستی یادمه و ...

اگه خودت تولید کنی سودش بیشتره، یعنی از اول، نه اینکه بخری و بسته بندی کنی.

بیرون شهرم که باشی مشکلی برات پیش نمیاد.

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
اگه اینجوری باشه باید توی شهر بزنم که با توجه به قیمت اجاره ها فکر نکنم بصرفه یعنی میصرفه؟ مثلا ماهی 3 تومن اجاره؟(جای پر رفت و آمد شهر)

3میلیون نمیصرفه.خیلی زیاده.البته بستگی به نوع کارتون داره که چی باشه.مثلا این که یه نفر کارت شارژ رو عمده بفروشه میتونه تا آخر ماه 4میلیون در بیاره و 3 تومن بده به اجاره(صرفا مثال بود)
به نظر منجای شلوغ شهر یه سوپر مارکت باز کنید خیلی خوب میشه.اگه قیمت ها مناسب باشه تا 2میلیون ماهانه سود دارید

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
من خودم پول ندارم وگرنه یه مغازه پروتئینی میزدم.اونم سودش خوبه اما باید ریسک پذیر باشید.ممکنه 1روز 50کیلو مرغ بیارید همش تموم بشه،یه روز هم ممکنه 50کیلو بیاری 10کیلو بفروشید و مرغ کهنه بشه.
تو کار مواد غذایی بزنید

taft

Registered User
لایک‌ها
59
مهمترین نیاز مردم اول خوراکه بعد پوشاک البته نمیشه روش زیاد حساب کرد یارو حاظره تخم مرغ بخوره ولی تیپ آن چنانی داشته باشه!!!:lol:

بچه ها من ساکن همدان هستم اگر کسی آشنایی بیشتری داره راهنمایی کنه که توی کدوم منطقه چی بزنم؟
خوب یه بوتیکی بزن
اگه خودت مستقیم بتونی جنس بیاری در ماه بالای یک و نیم درآمدش هست

بالا