nokhodi
Registered User
من دارم رو یه برنامه vb مینوسم که میخوام تو فرم در یک پروژه را بهم متصل کنم
لطفا بهم بگید با چه دستوری این ارتباط را بر قرار کنم

لطفا بهم بگید با چه دستوری این ارتباط را بر قرار کنم
ميشه دقيق تر توضيح بديد چه كار ميخواهيد بكنيد؟به نقل از nokhodi :من دارم رو یه برنامه vb مینوسم که میخوام تو فرم در یک پروژه را بهم متصل کنم
لطفا بهم بگید با چه دستوری این ارتباط را بر قرار کنم![]()
![]()
كسري جون شرمنده كرديبه نقل از kasra_kh :وقتی شما یه فرم دیگه اضافه میکنید اون فرمه دیگه ساخته میشه با اجرای برنامه
برای نشون دادنش میتونید از (مثلا اسم فرمه form2 هست و این کد رو برای یه دکمه توی فرم اصلی زدید)
form2.show
مخلص روزبه خان هم هستیم![]()
:blush: اين يعني جوابمو نگرفتم يا اينكه خيلي ساده بود تازه فهميدم؟به نقل از nokhodi :با یه سلام دیگه
می می خوام یه پروژه مثل یه بانک اطلا عاتی بنویسم
که داخلش از 2 تا فرم استفاده کنم که بهم ربط داشته باشه و cmd که میزنم از فرم فعلی به فرم بعدی که مثلاً
form2هست بره![]()
به نقل از nokhodi :با یه سلام دیگه
می می خوام یه پروژه مثل یه بانک اطلا عاتی بنویسم
که داخلش از 2 تا فرم استفاده کنم که بهم ربط داشته باشه و cmd که میزنم از فرم فعلی به فرم بعدی که مثلاً
form2هست بره![]()
مهدی جون شما برو ویروست رو بنویس!به نقل از mehdvirus :اينو نميدوني ميخواي بانك اطلاعاتي بنويسي
:blink: :blink: :blink: :blink:
:wacko: :wacko: :wacko:
اه اه اه راست ميگي ها!به نقل از kasra_kh :بلللابابابلااD ) جان این تاپیکه قدیمیه یکم ! میخواستن روی یه دکمه که کلیک کنن یه فرم دیگه نشون داده بشه !
خدا خیرت بده !به نقل از balabala :اه اه اه راست ميگي ها!حواسم نبود. گفتيم ثواب كنيما!!!![]()
![]()
خواهش ميكنم. هر سوال وي بي داشتيد تا اونجا كه معلوماتم برسه درخدمتيم.به نقل از nokhodi :سلام![]()
اين من وقتي نوشتم كه هنوز خيلي تو vb تازه كار بودم
ديگه حل شد مشكل به قول دوستمون قديميه
بازم ميسي![]()