• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری یه دامنه چیلتر شده رو به یه دامنه دیگه ریدایرکت کنم ؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
می دونید چطوری میشه یه دامین چیلتر شده رو منتقل کرد به آدرس دیگه ؟
منظورم اینه بصورتی باشه که وقتی کسی با دامین چیلتر شده خواست وارد سایت بشه، ریدایرکت بشه روی اون یکی دامنه که روی هاست پارک کردم.
اصلا این کار امکان پذیر هست یا نه ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اگر می شد که دیگه فیلتر معنا نداشت

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام
می دونید چطوری میشه یه دامین چیلتر شده رو منتقل کرد به آدرس دیگه ؟
منظورم اینه بصورتی باشه که وقتی کسی با دامین چیلتر شده خواست وارد سایت بشه، ریدایرکت بشه روی اون یکی دامنه که روی هاست پارک کردم.
اصلا این کار امکان پذیر هست یا نه ؟

بلی امکان پذیره :)
توسط هاست ایرانی
روی هاست ایرانی به اخرین ادرس فیلتر نشده ریدایرکت کنید.دامین روی هاست ایرانی فیلتر نمیشه و ریدایرکت میشه به ادرس مورد نظر شما

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
توسط هاست ایرانی
روی هاست ایرانی به اخرین ادرس فیلتر نشده ریدایرکت کنید.دامین روی هاست ایرانی فیلتر نمیشه و ریدایرکت میشه به ادرس مورد نظر شما

ممنون
لطفا بیشتر توضیح بدین. یعنی دامین فیلتر شده رو روی یه هاست ایرانی پارک کنم و توسط کنترل پنل هاست، اون دامنه را انتقال بدم به دامین دیگه، درسته ؟

ogyanoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توسط هاست ایرانی
سلام
با شما کار واجبی داشتم اگر زحمتی نمیشود با من تماس بگیرید
[email protected]
با تشکر

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
چه ربطی داره !؟ DNS شما فیلتر شده؛ روی مریخ هم که پارکش کنید باز نمیشه ! دومین حتی اکسپایر هم بشه و تمدید هم نشه، باز صفحه فیلتر واسش باز میشه...

ogyanoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه ربطی داره !؟ DNS شما فیلتر شده؛ روی مریخ هم که پارکش کنید باز نمیشه ! دومین حتی اکسپایر هم بشه و تمدید هم نشه، باز صفحه فیلتر واسش باز میشه...
وقتی جنابعالی اطلاعات کافی در این مورد ندارید واسه چی بی دلیل نظر میدید ؟! بنده به چشم خودم دیدم و تجربه کردم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
رو دامنه های .com میشه
تو پنل دامنه،‌ قسمتی به نام ریداکت داره
دامنه ir رو اطلاعی ندارم (فک نکنم. چون تو nic.ir ندیدم)

---------------------------------------------------------------

در مورد اون دوست عزیزی که گفت هاست ایران باشه فلان میشه
خیر
همچین چیزی نداریم. فیلتر اصلا ربطی به هاست نداره.
دامنه مستقیم فیلتر میشه.

ogyanoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رو دامنه های .com میشه
تو پنل دامنه،‌ قسمتی به نام ریداکت داره
دامنه ir رو اطلاعی ندارم (فک نکنم. چون تو nic.ir ندیدم)

---------------------------------------------------------------

در مورد اون دوست عزیزی که گفت هاست ایران باشه فلان میشه
خیر
همچین چیزی نداریم. فیلتر اصلا ربطی به هاست نداره.
دامنه مستقیم فیلتر میشه.
اتفاقا همچین چیزی داریم و جالب تر اینه با دامنه .ir هم میشه انجامش داد ! و نیاز به هاست ایرانی داره یدونه هم ایسکریپت داشت قشنگ یادمه فرقی نمیکنه دامنه چی باشه
وقتی سایت فیلتر شده رو میزنیم کاملا به طور اتوماتیک ریدایرکت میشه به دامنه ای که در نظر داشتیم !

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اتفاقا همچین چیزی داریم و جالب تر اینه با دامنه .ir هم میشه انجامش داد ! و نیاز به هاست ایرانی داره یدونه هم ایسکریپت داشت قشنگ یادمه فرقی نمیکنه دامنه چی باشه
وقتی سایت فیلتر شده رو میزنیم کاملا به طور اتوماتیک ریدایرکت میشه به دامنه ای که در نظر داشتیم !
اثبات کنید !
همچنین چیزی وجود نداره !
وقتی شما آدرس سایت رو باز میکنی، کلا فیلتر هست
چه برسه به اینکه اسکریپت اجرا بشه و فلان

ogyanoos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اثبات کنید !
همچنین چیزی وجود نداره !
وقتی شما آدرس سایت رو باز میکنی، کلا فیلتر هست
چه برسه به اینکه اسکریپت اجرا بشه و فلان
اگه میتونستم اثبات کنم که اینجا سوال نمیکردم ! ولی سایتی داشتم که یکی واسم این کارو عملی کرده بود و هیچوقت چیلتر نبودم ! حالا مهم نیست باور هم نکنید !

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
حالا چرا تغییر آدرس؟
از پروتکل ssl یا https:// استفاده کنید
جدیدا هم زیاد شده بین سایت ها
در این روش، دیگه از دست فیلترینگ راحت میشید !
مثلا سایت ش*ه*وانی با استفاده از https:// بدون فیلتر باز میشه !

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
وقتی جنابعالی اطلاعات کافی در این مورد ندارید واسه چی بی دلیل نظر میدید ؟! بنده به چشم خودم دیدم و تجربه کردم

مطمئن باشید در این خصوص، اطلاعات من از شما خیلی بیشتره؛ مینیمم 15 ساله کارم شبکه و کامپیوتر و اینترنته !
سری به این جا بزنید : http://forum.persiannetworks.com ؛ من اونجا با یوزر m-r-r هستم؛ سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان حرفه ای در این خصوص بهتون جواب بدن و متوجه میشید که چیزی که شما دارید میگید شدنی هست یا نه !

موضوعی که شما داری مطرح میکنی، مثه این میمونه که ورودی یه کوچه رو مسدود کنیم، بعد شما بیای ته کوچه بگی هرکی تا اینجا اومد بره فلان کوچه ! خوب معلومه کسی به اون ته نمیرسه که بخواد به جای دیگه ای برسه !
دومین شما فیلتر میشه دوست عزیز، نه هاست اون که بخوای با تغییر هاست مشکلت رو حل کنی یا اینکه روی هاست اسکریپتی بذاری که این ریدایرکت رو انجام بده ! اگه اینطوری بود آمار سایت هایی که فیلتر میشن اینقدر سریع افت نمیکرد و صاحب اون پدرش در نمیومد تا دوباره دومین جدید رو به ملت معرفی کنه !

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
مطمئن باشید در این خصوص، اطلاعات من از شما خیلی بیشتره؛ مینیمم 15 ساله کارم شبکه و کامپیوتر و اینترنته !
سری به این جا بزنید : http://forum.persiannetworks.com ؛ من اونجا با یوزر m-r-r هستم؛ سوالتون رو مطرح کنید تا دوستان حرفه ای در این خصوص بهتون جواب بدن و متوجه میشید که چیزی که شما دارید میگید شدنی هست یا نه !

موضوعی که شما داری مطرح میکنی، مثه این میمونه که ورودی یه کوچه رو مسدود کنیم، بعد شما بیای ته کوچه بگی هرکی تا اینجا اومد بره فلان کوچه ! خوب معلومه کسی به اون ته نمیرسه که بخواد به جای دیگه ای برسه !
دومین شما فیلتر میشه دوست عزیز، نه هاست اون که بخوای با تغییر هاست مشکلت رو حل کنی یا اینکه روی هاست اسکریپتی بذاری که این ریدایرکت رو انجام بده ! اگه اینطوری بود آمار سایت هایی که فیلتر میشن اینقدر سریع افت نمیکرد و صاحب اون پدرش در نمیومد تا دوباره دومین جدید رو به ملت معرفی کنه !

من از دیروز دارم همینو میگم اما اینا تو کتشون نمیره :general208:

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
شدنی هست . من خودم رو یه سایت فیلم دیدم همچین کاری انجام دادن . ظاهرا با ssl

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
توسط هاست ایرانی

همچین چیزی امکان نداره

شاید آی پی اون هاستی که شما روش سایت داشتید چیلتر شده بوده (در نتیجه تمام سایتهایی که روی اون هاست هستن باز نمیشن)

بعد شما هاست رو عوض کردی / دیدی سایت باز شده / خیال کردی چیلترینگ رو دور زدی

AfroDesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان این تاپیک رو بالا آوردم چون به پاسخش نیازمندم

الان که دیگه همه سایتا این کارو می کنن ، نکس وان ، هستی دانلود ، ایران فیلم و ...
کسی می دونه چی جوریه ؟

بالا