• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور بايد سايت را به موتور هاي جستجو معرفي كرد؟

hooya

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2003
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا به من بگوييد چطور بايد سايت را به موتور هاي جستجو معرفي كرد؟
 

LongHorn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
1
سن
38
محل سکونت
TABRIZ
راحت
اون قديما يعني مثلا يه سال پيش موتورهاي جستجو مانند گوگل بيشتر از دايرکتوري شون استفاده مي کردن ولي الان ديگه اينطوريا نيست و گوگل بر اساس جستجوي واقعي صفحات وب و ديدن تايتل و هدر و نوشته هاي داخل صفحه جستجو مي کنه و توي اينکار از دايرکتوريش استفاده مي کنه ولي نه براي جستجو بلکه براي پيدا کردن آدرس سايت ها....
اما حالا اگه بخواي که توي موتورهاي جستجو عضو بشي من آدرس مهمترين موتورهاي جستجو رو مي دم براي Add url:
http://www.google.com
http://www.altavista.com
http://www.hotbot.com
http://www.lycos.com
http://search.yahoo.com
http://search.msn.com
http://www.bimax.ir
که بايد توي اين سايتها به دايرکتوري add بشي که معمولا گزينه addurl استفاده مي شه.
قبل از انجام مراحل بالا بايد يه کارهايي هم توي سايت خودت بکني که يکيش گذاشتن keywords بصورت زير در قسمت head است:
کد:
<meta name=keywords content="" />
که در قسمت content بايد واژه هايي در ارتباط با سايت خودت قرار بدي مثلا براي سايت يه شرکت توليدي :
کد:
<meta name=keywords content="producing, company, industrial" />
يکي ديه از کارها گذاشتن description يا همون توضيحات مربوط به سايته :
کد:
<meta name=description content="" />
که بازهم بايد قسمت content رو براساس موضو ع سايت بنويسيد که براي مثال بالايي :
کد:
<meta name=description content="our company manufacturing many machines.and producing many products..." />
خلاصه اينکه اگه سايتتون موارد بالا رو رعايت کنه و سايت پر بيننده اي باشه حتما در رديف هاي اول موتور جستجو به نمايش در مي آد. ;)
 

shamsifard

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2005
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
با استفاده از نرم افزار IBP-Installer من امتحان كردم خوبه​
 

mehdi25

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,318
لایک‌ها
2
محل سکونت
طهران
اینجام میتونی بری و سایتت رو در 13 تا از موتورهای جستجوی قوی دنیا به راحتی و یک جا ثبت کنی


ینجا رو کلیک کن

یادت نره که اون چیزایی که LongHorn گفته رو باید در صفحاتت داشته باشی . این آدرس فقط کارتو ساده تر میکنه
 

internet1

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2005
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
با سلام
و تشکر از مديران و کاربران محترم
اگه امکان داره سايت ما رو ببينيد و بفرماييد که من بايد اين کدها رو که شما در بالا گذاشتين چه طور تنظيم کنم ممنون مي شم
يعني همين کدهايي که دوستمون LongHorn
گذاشته براي سايت ما بايد چگونه تنظيم بشه که بهترين کارايي و بهره وري رو در بر داشته باشه سايت ما :
http://ShirazIT.Net
با تشکر و سپاس فراوان
ادمين شيراز آي تي
 

rezadignity

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,588
لایک‌ها
6
محل سکونت
Iran
در قسمت Keyword باید واژه های کلیدی مریوط به محتوای سایتت رو بگذاری مثلا اگر سایتت درباره فوتبال لاشه مثل زیر

کد:
<meta name=keywords content="perspoils, esteghlal, karimi, daei" />

و برای Description تقریبا همون کارو میکنی با این تفاوت که در اینجا با جمله ها سایتت رو تعریف میکنی مثل زیر

کد:
<meta name=description content="this web site is a source for football news and pictures" />
البته هر موتور جستجو یک جا برای وارد کردن آدرس وب سایت های جدید داره که اون هم کمک میکنه
 

internet1

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2005
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر
خوب من تا چند کاراکتر تعريف کنم
راستي من مي تونم هم فارسي بنويسم هم انگليسي يعني بنويسم مثلاً:
فوتبال . football و ... ديگه
يعني هم فارسي ايندکس بشه هم انگليسي امکانش هست ؟؟
در قسمت description هم مي تونم هم جمله فارسي بنويسم هم انگليسي
 

mehdi25

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,318
لایک‌ها
2
محل سکونت
طهران
آره عزیزم میتونی تازه اگه بخوای چینی هم میتونی بنویسی
 

internet1

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2005
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
با سلام
صفحه اول سايت ما php هست به اين صورت :
http://ShiraziT.Net/forum/index.php خوب من کدها رو در قسمت header سايت گذاشتم
حالا اگه بخوام توي صفحه index.php بزارم چه طور بزارم آخه اونجا <head> , </hdad> وجود نداره بلکه کدهاي php هست که با /?> اين چيزها شروع مي شه چيکار کنم راهي داره اينجا بزارم ؟؟؟
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
 

Romain_Gary

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2005
نوشته‌ها
1,801
لایک‌ها
6
سن
39
خوب تو اون صفحه هم میتونی کد های اچ تی ام ال رو قرار بدی

به صورت زیر
PHP:
   <html>

<head>
  <title></title>
  <!--
    Meta tags
  -->

</head>

<body>

<?php

  PHP Codes

?>

</body>

</html>
 

mehdi25

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,318
لایک‌ها
2
محل سکونت
طهران
جناب joliocesar درست فرمودند . فقط اینو من اضافه می کنم که لازم نیست فرمت صفحه شما به HTML تغییر کنه در این صورت هم شما همون صفحه index.php رو دارین .
 

internet1

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2005
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
با سلام
و تشکر از همه دوستان و مديران محترم
تست مي کنم ببينم چي مي شه
آيا اثرش بيشتر هست توي موتورهاي جستجو يا خير
موفق باشيد
ادمين شيراز آي تي
 

internet1

Registered User
تاریخ عضویت
19 مارس 2005
نوشته‌ها
186
لایک‌ها
0
با سلام
کارهايي که شما کردين انجام دادم
و فايل index.php رو دقيقاً فايل هاش رو همينجايي که شما مشخص کردين گذاشتم اول و آخر و متاتگ ها رو هم هميجاها گذاشتم ولي ارور مي زد يعني باز مي شد سايت ولي اون بالا يه چند خط خطاي
session يه چيزي توي اين مايه ها بود که لينکش هم مربوط مي شد به پوشه include
انجمن هم phpbb هست
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
 

habibi1374

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
اطلاعات دقيقي درمورد چگونگي معرفي سايت به موتور هاي جستجو به ويژه گوگل مي خواهم از كدها و سايتهايي كه اين كار را انجام مي دهند و دوستان معرفي كردند فبلا استفاده كردم اما يا جواب ندادند يا براي مدت زمان يك يا دو سه ماه است مثلا در ياهو كار كرد اما در گوگل خير فكر كنم بايد يك فايل تكس در شاخه اصلي ايجاد كنم و دوسه خطي در آن كد نوشت كه اينكار هم كردم ولي نشد يادآوري ميكنم كه سايتم مجاني است حال چگونه بصورت مجاني به گوگل و ديگر موتور ها مي توانم آن را معرفي كنم
 

shahinSssS

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
66
سلام برای تعریف کی ورد برای دامین های که قبلا ثبت شده چه طوری می شه دوباره براشون کی ورد جدید تعریف کرد
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
سلام برای تعریف کی ورد برای دامین های که قبلا ثبت شده چه طوری می شه دوباره براشون کی ورد جدید تعریف کرد

شما متا تگ ها رو عوض کن تو سورس صفحه خودت، سرچ انجین ها هم خودشون رو آپدیت میکنن
 
بالا