آژانس هواپیماییexchanging

چطور سایتم رو با تغییر آدرس لینکهای درون اون به سایت جدید منتقل کنم ؟

شروع موضوع توسط gelaris ‏30 جولای 2010 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. gelaris

    gelaris Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    47
    سلام
    تشکر میکنم از عزیزان تا جواب بنده رو بدن چون برای اولین بار میخوام این کار رو انجام بدم
    نحوه دقیق انجام اون رو نمیدونم
    مثل خیلی های دیگه مشکل فیلتر پیدا کردم
    میخواستم مثل خیلی از عزیزان که به دامینهای X1.com به دامین X2.com دایرکت میشین بدونم که به چه صورت میشه موقعی که 1 دامین رو به دامین بعدی منتقل میکنیم به چه صورت هم ادرس لینکهای دامین فیلتر شده به ادرس دامین فیلتر نشده تغییر پیدا میکنه ؟
    واسه مثال این لینکو میگم که توی :

    x1.com
    به این صورته http://www.x1.com/1652.html

    و توی
    x6.com
    به این صورته http://www.x6.com/1652.html
    ممنونم

    در کل چطوری میشه که بعد از انتقال دامین ادرسها هم به ادرسهای جدید تغییر پیدا میکنن

    در کل یعنی تمام موارد رو تنها در دامین x1.com مثل زدن تاپیک انجام میدیم ؟ و یا بایستی هاست فیلتر شده رو به هاست جدید منتقل کرد ؟

    با تشکر
     
  2. سعادت

    سعادت Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,707
    تشکر شده:
    1,086
    محل سکونت:
    نصف جهان
    اگه اشتباه نکنم یه دامنه ثبت میکنند و بعدش ریدایرکت میکنند از خود پنل مدیریت هاست مثلا سی پنل
    البته شایدم پارک میکنند دقیقا یادم نیست قاطی کردم !!!
     
  3. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    یه فایل به نام .htaccess ایجاد کن و توش این رو بنویس :
    کد:
    Redirect 301 / http://www.example.com/
    به جای example.com هم آدرس دامین جدیدت رو بنویس .
    بعدش توی root هاستت آپلود کن ، یعنی توی پوشه ای که دامین قدیمیت هست و میخوای انتقال پیدا کنه .
    اگه هم از قبل htaccess داشتی ویرایشش کن و کد بالا رو توش بریز .
    اگه هم بلد نیستی که فایل رو ایجاد کنید ، فایل زیپ زیر رو دانلود کن و محتویاتش رو اکسترکت کن و فایل htaccess رو با نت پد باز کن و example.com رو تغییر بده و آدرس دامین جدیدت رو بنویس .
    http://www.up.98ia.com/uploads/1326935710.zip

    لینک زیر رو هم بخون :
    http://www.webweaver.nu/html-tips/web-redirection.shtml
     
    Last edited: ‏30 جولای 2010
  4. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    بهترین کار اینه که دیتابیس رو دانلود کنید. در دیتابیس آدرس جدید رو جایگزین آدرس قدیمی کنید.
    بعد دیتابیس جدید بسازید و دیتابیس ادیت شده رو ایمپورت کنید.
    بعد از ریدایرکت 301 آدرس قدیمی رو به ادرس جدید منتقل کنید.
    آدرس جدید رو در گوگل وبمستر وریفای کنید و بعد درخواست انتقال اعتبار لینک و تغییر آدرس بدید.
     
  5. gelaris

    gelaris Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    47
    ممنونم
    الان متوجه شدم
    تنها 1 سوال :
    پس با این وجود بایستی دی ان اس دامین جدید رو روی دی ان اس دامین قدیمی پارک کرد دیگه ؟ درسته ؟
    یعنی برای دامین جدید در کل چه عملی رو باید انجام داد ؟
     
  6. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    دقیقا

    ببین این کارها رو باید انجام بدی :
    1- دامین جدید ثبت کنی و توی هاستت addon domain ایجاد کنی و بعد محتویات دامین قدیمی که فیلتر شده رو کپی کنی توی پوشه ی دامین جدیدت .
    2- دیتابیس قدیمی رو دانلود کنی و با نت پد آدرس ها رو تغییر بدی .
    یعنی x1 رو به x6 تغییر بدی بعد ذخیره کنی و دیتابیس جدید ایجاد کنی و این دیتابیس که ویرایش شده رو ایمپورت کنی .
    و فایل کانفیگ رو هم تغییر بدی به دیتابیس جدید .
    3- فایل htaccess رو توی پوشه ی دامین قدیمیت که فیلتره آپلود کنی .
    4- توی گوگل هم دامین جدیدت رو وریفای کن و بعدش دامین فیلتر شده ت رو که قبلا توی گوگل وریفای کردی رو تغییر آدرس بده .
    البته وقتی Redirect 301 کنی خود گوگل متوجه میشه که آدرس تغییر کرده و اعتبار دامین قبلی رو انتقال میده به دامین جدیدت .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. gelaris

    gelaris Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    47
    با تشکر از راهنمایی که فرمودین
    امروز وقت کردم به این سایت برسم
    متاسفانه وارد phpmyadmin که میشم export که میکنم و بعد از تغییر ادرسها در فایل از girandeh به girande و import کردن فایل فوق هیچ تغییری نمیکنه .
    الان میتونین مشاهده بفرمائید کهgirande.com هیچ فرقی نکرده دوستان
    پس در انتها چه مشکلی میتونه باشه ؟!
     
  9. gelaris

    gelaris Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    47
    با تشکر از راهنمایی که فرمودین
    امروز وقت کردم به این سایت برسم
    متاسفانه وارد phpmyadmin که میشم export که میکنم و فایل مورد نظر رو بعد از تغییر ادرسها در فایل از girandeh به girande و import کردن فایل فوق هیچ تغییری نمیکنه .
    الان میتونین مشاهده بفرمائید کهgirande.com هیچ فرقی نکرده دوستان
    در ضمن در هنگام ایمپروت کردن 1 بار سرور دچار مشکل شد و فایل رو ناقص لود کرد
    الان هر کاری میکنم نه دیتابیس قبلی و نه فعلی هیچ کدوم درست کار نمیده
    تا 100% اپلود میشه اما در انتها پیغام
    error : sql query
    رو میده
    با این وجود دیگه موندم که چی کاری رو باید انجام بدم ؟
    پس در انتها چه مشکلی میتونه باشه ؟!
     
    Last edited: ‏16 آگوست 2010
  10. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,572
    تشکر شده:
    266
    یه دیتابیس جدید بساز و توی اون آپلودش کن .
    اگه باز مشکل داشت روی هاستت آپلود کن و به مدیر سرور بگو برات انجام بده .
     
  11. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    مشکل شما از بی دقتی ناشی میشه. در پست های قبلی گفتم که بعد از تغییر آدرس در دیتا بیس شما باید دیتابیس جدید بسازید و بعد در دیتابیس جدید ایمپورت کنید.
    بعد در فایل wp-config.php مشخصات دیتابیس جدید رو وارد کنید.
     
  12. mortezafox

    mortezafox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    721
    این یه اسکریپت داره و یکم کد نویسی اموزش کاملش هم داخل سایت و انجمن فیتبله no هست