چطور ميشه محتواي يه صفحه HTML رو باكد جاوا اسكريپ ، در جاهاي ديگر نشان داد؟

شروع موضوع توسط sina1808 ‏2 می 2004 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام
    ببينيد اگه يه صفحه HTml داشته باشيم به نام page كه محتواي زير رو داشته باشه :

    کد:
    document.writeln(" test ")
    ميشه با كد زير محتواي اون صفحه رو تو جاهاي مختلف نشون داد.درست؟

    کد:
    <script type="text/javascript" src="http://www.domain.com/page.html"></script>
    
    كه اين كد باعث به نمايش در اومدن كلمه test ميشه . ..
    ولي اگه اين صفحه page و داخل اون كد مخصوص ، كد هاي يه تصوير رو قرار بديم مشكل پيش مياد
    چطور ميشه همچين كاري كرد؟منظورم نمايش محتواي يه صفحه از لينك و عكس و . . .تو يه صفحه ديگه ، اون هم با كد جاوا اسكريپت!
    ممنون ميشم جواب بدين :rolleyes:
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    توي

    کد:
    document.writeln(" test ")
    به جاي " از ' استفاده کن.. يا اينکه چيزي رو داخلش مي نويسي هرجا به " يا ' برخورد اون کاراکتر رو اسکيپ کن يعني اينطوري:

    کد:
    <img src=\"blahblah\">
    يعني به يه دونه \ پشت هرکدوم گذاشتيم در واقع ..
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ممنون :)
    برم تست كنم ببينم چطوريه
     
  5. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    خيلي خيلي ممنون . .
    به اين روش اول ميشه تصاوير رو هم نشون داد
    براي نشون دادن جدول ها و لايه ها و . . . چي؟ راهي هست؟
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    به همين روشي که گفتم ميشه همه جور کدهاي html رو روي صفحه ظاهر کرد و نبايد مشکلي باشه.. قديما گوگل به اين جور خروجي ها خيلي حال ميداد و توشونو خوب مي گشت و حتا لينک هاي داخل اون ها رو هم ايندکس ميکرد الان ديگه اينجور نيست يا حداقل کندتر و کمتر اين کار رو ميکنه..
     
  7. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من تست كردم . . . با كد هاي ديگه مشكل داره
    مثلا نميشه يه جدول رو با كلي محتوا به اين صورت نشون داد
    پيغام خطا ميده
    اگه امكان داره شما يه لطفي كن و تست كن ببين چطوريه!
    من كه با پيغام خطا مواجه شدم
    ممنون ميشم
     
  8. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    کد مشکل دار رو بذاراينجا تا ببينيم مشکل چيه .. ضمنا نمي توني در اين روش سطر رو بشکني ها.. مثل php نيست فرضا که يک string رو در يک سطر شروع کني و چند خط بعد تموم کني کلش بايد در يک سطر باشه يا اينکه از چندتا document.writeln استفاده کني :)
     
  9. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من از اين كد پيغام خطا ميگيرم . . .

    کد:
    document.writeln('<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="185" height="78" bgcolor="#F7F7F7">
      <tr>
        <td width="88" height="78">
        <p align="center"><b>تست</b></td>
        <td width="97" height="78">
        <p align="center"><b>سلام</b></td>
      </tr>
    </table>
    ')
    :rolleyes:
     
  10. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    خب من كه گفتم نميشه سطرها رو بشكني .. الان شما سطرها رو شكستي
    براي هر سطري بايد يه دونه document.write مستقل بذاري الان براي همشون فقط يکي گذاشتي. يعني اينجور:

    کد:
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    document.write('blahbllah')
    برنامه هايي هست که يک کد رو ازت مي گيره و به اين شکل توليد ميکنه که خودت بايد بگردي و پيدا کني.. البته يکي اگر حوصله داشته باشه ميتونه با php يا خود جاواسکريپت راحت يه کدي بنويسه که اين کار رو انجام بده .. اگر هم ميبيني روش سختي هست از Include php استفاده کن.. و يا از ssi
     
  11. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    درسته . ..
    ولي زماني كه من سطر ها رو هم نشكونم هم پيغام خطا ميده . ..
    از php هم استفاده نميخوام بكنم چون براي صفحات html ميخوام
    در هر حال ممنون از وقتي كه گذاشتيد :)
     
  12. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين تو توي يه نمونه كار سطر رو نشكون و اگر ارور داد كدش رو بذار اينجا.. ديگه اينكه با htaccess خيلي راحت ميشه کاري کرد پسوند html کدهاش توسط سرور براي پيدا کردن ssi فرضا جستجو بشه ميتوني include با ssi بزني بدون اينکه پسوند صفحات رو به shtml تغيير نام بدي .. براي php هم فکر ميکنم بايد شدني باشه :)
     
  13. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    يكم بيشتر توضيح ميدين
    در مورد اين ssi براي html ???
     
  14. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    منتظر توضيحات بيشتر در اين مورد هستم :)
     
  15. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    عابر جان . . . يه سوالي برام پيش اومده و اون اينكه
    فرض كنيد من يه لينك رو بصورت bold و به همين روشي كه شما توضيح داديد وارد يه صفحه html ميكنم ( به روش جاوا اسكريپت )
    اون صفحه براي خودش داراي استايلي به شرح زيره :

    کد:
    A:link {
    FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #3366cc; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:visited {
    FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #3366cc; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:active {
    FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #00779c; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: tahoma; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:hover {
    FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 8pt; COLOR: #CC3300; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none
    }
    
    حالا مشكل اينه كه وقتي لينك ظاهر ميشه ديگه bold نيست و خواص لينك اين صفحه رو به خودش ميگيره
    اينو چيكار ميشه كرد؟ :rolleyes:
     
  16. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من منتظرم . . .
    هر كي بلده جواب بده لطفا . . .
    مربوط به كد هاي html ميشه . . .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون