• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور ميشه يه روبو درست كرد؟

satyr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آقا ميخوام ياد بگيرم كه چطوري ميشه يه روبو توي ياهو مسنجر بسازم!
مثل roboshiraz
خواهش ميكنم زود جوابم رو بدين كه تو كفم. ;)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قربنت برم..چند تا تاپيک پايين تر همين موضوع تقريباً بحث شده....
قبل از هر چيز يک کامپوتر سراغ داری که هميشه به اينترنت وصل باشه....اگه داری بعد بيا بقيه سؤالتت رو بپرس..

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
روزبه جان من يك host توپ دارم با 2 gb فضا و 35 gb bandwith حالا ميخوام ببينم چجوري ميشه با اين برنامه Roya که آقای مشاطان نوشته روبات چت ساخت و چطوري ميشه اين روبات چت رو روي سرور فرستاد
ممنون ميشم يكمي توضيح بدي

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشيد 2gb!!!!
بعد داری باهاش چی کار ميکنی؟!!!!يکمم بده ما...

والا در مورد اينکه بتونی به صورت مستقيم استفاده کنی شرمنده...
والا من خودمم خيلی تو اين فکر بودم و از اينو اون سؤال کردم....اما نياز به اجازه زياد از مدرتر داری....
اول بايد ببينی سايتت linux هست يا windows....که خوب در مورد linux به مشکل اجرا برنامه ميخوری....
در مورد windows هم....اکثر host ها حاضر نيستن برنامه تو رو اجرا کنن..چون هم امکان داره سربار روی server ايجاد کنه...و هم اينکه
بزنه سيستم رو چت کنی....واسه همين چون اين برنامه يک exe هست و ميتونه خيلی زيادی اجازه دستکاری داشته باشه بعيد ميدنم بتونی....

من خودم يک ميل زدم به صاحاب سايت و گفتم....موافقت کرد اما با پرداخت پول...بعداً هم (1 روز بعدش)نامه زد که نه نميتونيم....

اين roboshiraz و غيره که ميبينی همه دارن از يک isp اجرا ميشن(تا جايی که من شنيدم)....واسه همين مسئله host داشتن منتفی هست....
اما اگه خوب host مال خودت هست(يعنی به خود کامپيوتر دسترسی داری و نه به شکل control panel)که خوب هيچی...برنامه رو بگير و اجرا کن....
اما در غير اين صورت بايد اجازه از moderator بگيری....

البته من خودم در اين ضمينه هيچی نميدونم...چون تازه يک سايت فکستنی گرفتم...و اصلاً هم وقت روش نزاشتم تا دلو ردش رو در بيارم....
اما سايت من که linux هست يک terminal داره مثل telnet که ميتونم يک مشت دستورات از طريق اون اجرا کنم....
از اين طريق من تونستم برنامه خودم رو بفرستم روی server و اجرا کنم....
تو هم اگه چنين چيزی داشته باشه ميتونی احتمالاً.....اما خوب خيلی خيلی restricted بود همين...
حالا در مورد ويندوز احتمالاً بيشتر...در ضمن server رو هم هر از چند وقتی ريست ميکنن...اينم بايد حواست باشه....

اينا که گفتم بيشتر مربوط به اجرا برنامه به شکل exe بود...اما تا جايی که ميدنم apache يک مشتdeamon هم داره که بتونی اونها رو بفرستی رو server و اجرا کنی...
که البته در اين صورت بايد خودت برنامه yahoo robot رو بنويسی....

من چندين جا اين سؤالات رو کردم...تقريباً به نتيجه رسيدم که بايد يک isp داشته باشی يا اينکه server ما خودت باشه..در غير اين صورت تقريباً نميشه....

حالا کوروش اگه بياد ميتونه در ضمينه اينکه چجوری يک برنامه رو هميشه اجرا کنيم بيشتر کمکت کنه و اشتباهات منو رفع کنه....

سايت webmasters يک forum خيلی خيلی خوب داره که همه اين اطلاعات رو من از اونجا کسب کردم...برو بپرس....

(حالا از اينهمه حرف بی سرو ته زدم خودمونيم چيزی فهميدی ؛) )

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چی شد...بيخيال شدی؟

majestic

Registered User
لایک‌ها
0
بابا یک دیتا سورس هم بدین به من.
من هم 1 ای اس ÷ی دارم و میخام 1 روبوت بزارم توش.
به من هم کمک کنین.
مرسی

بالا