آژانس هواپیمایی
pop up

چطور مي‌شه سايت رو براي مدتي تعطيل كرد؟

شروع موضوع توسط aftabgardan-cc ‏1 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. aftabgardan-cc

    aftabgardan-cc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    سلام؛
    من اگه بخوام سايتم رو براي ساعاتي كامل تعطيل كنم، به اين صورت كه همه آدرس‌هاي سايت به يك صفحه هدايت بشن و اونجا نوشته شده باشه كه مثلا سايت براي مدتي بسته است... براي اين كار بايد چه كار كنم؟:blush:

    ممنون مي‌شم راهنمايي كنيد...
     
  2. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    من این تاپیک و منتقل می کنم به بخش های برنامه نویسی , شاید اونجا به جواب برسید
     
  3. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    وقتی که سایت رو میخواهند suspend کنند، همین کار رو میکنند.
    فکر میکنم که اگر با میزبانتون تماس بگیرید، اونها بتونند کاری براتون انجام بدند.
    من خودم الان میرم توی سی پنل ببینم همچین امکانی هست یا نه.
     
  4. hamidrs

    hamidrs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2007
    نوشته ها:
    295
    تشکر شده:
    0
    توی Cpanel نمی شه توی WHM می شه !
    ایشون نمی خواد suspend کنه می خواد برای ساعاتی Redirects کنه روی سایت دیگه .


    باید بگی با php برات بنویسن
     
  5. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    میدونم. گفتم چون وقتی که ساسپند میکنیم، همین اتفاق میفته، پس قاعدتاً شدنیه.
    من الان توی سی پنل رفتم، یک قسمتی داشت به نام index manager توی اون، نوشته بود که دایرکتوریها چه طوری ایندکس بشند. برای چند لحظه فولدر pubic_html رو زدم روی forbiden تمام صفحات کل سایتم، فوربیدن شد. حالا اگر صفحه فوربیدن رو تغییر بدیم (که شدنیه و باز بسته به اینکه میزبانمان این اجازه customise کردن رو بهمون داده باشه) میتونیم کلک بزنیم و خواننده به جای اینکه صفحه فوربیدن رو ببینه، صفحه ای که ما طراحی کردیم ببینه.
    البته وقتی که حمید میگه باید با php این کار رو کرد، چون سوادش بیشتر از منه، این هم راهیست!
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه کد .htaccess بنویس و بزار تو رووت.
    توش هم بنویس deny from all
    تمامی ویزیتور ها هر آدرسی وارد کنن خطای 403 forbidden میگیرن.
    میتونی این خطارو هم سفارشی کنی و پیامت رو بزاری. راه اصولیش اینه.
     
  7. boxilink
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من پست میزدم هنوز شما پست نزده بودی ! :D
    راه اصولیش همونیه که بالا گفتم :دی
     
  9. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    یعنی شاهد، اون راهی که من گفتم درواقع همین کاری که تو گفتی رو سی پنل خودش انجام میده نه؟
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    قاعدتا !!
    کل پروسه ساسپند شدن هم قاعدتا با همین روش هست !
     
  11. hamidrs

    hamidrs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2007
    نوشته ها:
    295
    تشکر شده:
    0
    چرا اینقدر خودتون رو دور می زنید ؟

    این کد متا رو بگذار توی head سایتت :

    کد:
    <META HTTP-EQUIV="refresh" content="1;URL=yoursite.com">
    خود cpanel هم که Redirects داره .

    ولی اگه بخواد ساعاتی خاص Redirects بشه باید برنامه بنویسه .

    قصد بی ادبی به حاجاقا رو هم نداشتم ، ما در مقابل شما چیزی نمی دونیم .
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شما احیانا فرق ردایرکت سمت سرور رو با ردایرکت سمت کلاینت میدونی؟ [​IMG]

    ضمن اینکه با این روش و روشهای مشابه باز هم امکان دسترسی به سایر فایلها و پوشه های سایت هست ! و فقط این ردایرکت از طرف صفحه ایندکس اصلی انجام میشه !
     
  13. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    میگم حمید، ریدایرکت مگه فقط از یک صفحه به یک صفحه دیگه نیست؟
    جناب آفتابگردان تمام صفحاتش رو میخواد این کار رو بکنه. دونه دونه که نمیشه این کار رو کرد بلادل من!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hamidrs

    hamidrs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2007
    نوشته ها:
    295
    تشکر شده:
    0
    من متوجه ردایرکت تمام آدرس ها سایت نشدم ، حالا چرا می زنی ؟:happy:
     
  16. aftabgardan-cc

    aftabgardan-cc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2005
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    ممنون از همه دوستان، همه راه‌ها خوب بود اما اوني نيست كه من مي‌خوام :(
    البته به قول hajagha اگر بشه صفحه ساسپند رو Customize كرد، فكر مي‌كنم ترفند ايشون بهترين و كم‌دردسرترين راه باشه!
    چون اين ترفندهايي كه شما مي‌گيد، فقط براي روت اصلي كاربرد داره.
    يعني اگر من مثلا 20 تا ساب‌دومين داشته باشم، بايد 20 بار فايل‌ها رو كپي و بعدا delete كنم! ضمن اينكه من طرحي توي ذهنم هست كه مجبورم هر چند روز يك بار سايت رو ببندم، پس عملا ترفند كد PHP و فايل .htaccess منتفي مي‌شه...
    اگه ممكنه روي اون گزينه‌اي كه حاج‌آقاي گل گفت بحث كنيد كه ببينيم مي‌شه اون صفحه رو ويرايش كرد يا نه؟:blush:
     
  17. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    اولاً ممنونم از ابراز محبتت.
    من خودم فکر میکنم که راهی که شاهد گفت و من گفتم، یکی باشه. شاهد از طریق علمیش گفت، من از طریق بیسوادیم!
    یعنی من گفتم برو تو سی پنل، فلان کار رو انجام بده. بعد سی پنل میاد راهی که شاهد گفت رو انجام میده.
    حالا باید ببینی که آیا اجازه customize کردن صفحه های پیغام خطا رو داری یا نه. اگر داری، از طریق همون س پنل، صفحه پیغم خطای forbidden 403 رو طبق همونی که میخوای طراحی کن، بعد کار شاهد رو انجام بده.