آژانس هواپیماییexchanging

چطور مي شه از vb يك تروجان ساخت

شروع موضوع توسط [email protected] ‏26 آگوست 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. online@tpars.ne

    [email protected] کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    اگر مي شه مي خواستم ببينم چطور با ويژال بيسيك مي تونم يك فايل سرور و يا بك كلاينت بسازم
    يا چطور يك پورت رو باز كنم؟
    ×××××××××××××××××××××××××××××××××××
    ضمنا چون زيادي آماتورم اگر مي شه يه جوري بگين كه ........
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,327
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    چرا گفتید تروجان؟ مگه سرور/کلاینت تروجانه؟
     
  3. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    معمولا برنامه تروجان از اين كيفيت استفاده مسكنند يعني كلاين و سرور اما بعضي هاشونم فقط سرور دارن
    اره ميشه نوشت بايد با winsockt ( املاشرو ممكنه درست ننوشته باشم ) استفاده كني
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,327
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    باید از کنترل Microsoft Winsock Control استفاده کنید. این کنترل هر دو پروتکل TCP/IP و UDP رو پشتیبانی میکنه. من نمیتونم یه برنامه کامل اینجا لیست کنم ولی:
    کد طرف کلاینت:
    کد:
     
    Winsock1.Connect "127.0.0.1", 1020
    
    کد طرف سرور:
    کد:
    Winsock1.LocalPort = 1020
    Winsock1.Listen
    
    دستور اول سعی میکنه به پورت شماره 1020 روی کامپیوتری با IP آدرس 127.0.0.1 وصل شه.
    در طرف سرور کامپیوتر داره به پورت 1020 گوش میده. بعد از اون دستور، event :
    ConnectionRequest در سرور رخ میده. اگر در جوابش بنویسیم:
    کد سرور:
    کد:
    Private Sub Winsock1_ConnectionRequest(ByVal requestID As Long)
    Winsock1.Accept requestID
    End Sub
    
    پورت باز میشه. حالا اگر با دستور زیر اطلاعاتی بفرستید:
    کد کلاینت:
    کد:
    Winsock1.SendData "Hello server!"
    
    در طرف مقابل event:
    DataArrival رخ میده. با دستور زیر اطلاعات ارسالی رو دریافت می کنید.
    کد سرور:
    کد:
    Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    Dim v As Variant
    Winsock1.GetData v
    MsgBox v
    End Sub
    
    برای بستن پورت باید از دستور Winsock1.Close استفاده کنید که ایونت مربوط به خودش رو صدا میزنه.

    تا بعد...
     
  5. PersianAmir

    PersianAmir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    سلام

    دوستان به همه موارد اشاره کردند الا يک مورد اساسي

    تروجانها اصولا داراي حجم کمي هستند

    نگفتيد چطور ميشه يک فايل exe خالي با حجم نهايتا 30k ايجاد کرد که نياز به هيچ dll نداشته باشه؟
     
  6. online@tpars.ne

    [email protected] کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0

    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    اولا سلام و ايولا كه انقدر توپ جواب دادي ودست شما همدرد نكنه فقط يه مطلب اگه زحمتي نيست
    چون اي پي هاي ما متغيره چطور مي شه اي پي طرف رو به طورت متغير با هر بار آن لاين شدن داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر هم حالشونداشتي جوابم ندادي همينقدرشم زياد تر از انتظارم بو د مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسي.
    :eek: ;) :wacko: :lol: :happy: :D :eek: :hmm: :blush: :p :blink: ;) :f34r:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sinbad68

    sinbad68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    271
    تشکر شده:
    19
    من ساخت تروجان با Vb را بلدم.
     
  9. aaashotokan

    aaashotokan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام .خوش به حالت بنویس اینجا تا دیگرون هم استفاده کنند