• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میتونم از طریق اینترنت بانک ملت به شماره حساب یک بانک دیگه پول واریز کنم ؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

چطور میتونم از طریق اینترنت بانک ملت به شماره حساب یک بانک دیگه پول واریز کنم ؟

امکان واریز وجه به کارت شتاب بانک دیگه با سامانه سحاب وجود داره اما نمیدونم چطور

به شماره حساب یک بانک دیگه پول واریز کنم ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

نت بانک لاگین کنید ، از قسمت خدمات ، انواع حواله اينترنتى که اولین Option ش هست رو باز کنید و بعد حواله به کارت های شتاب... یا شبا..

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
نت بانک لاگین کنید ، از قسمت خدمات ، انواع حواله اينترنتى که اولین Option ش هست رو باز کنید و بعد حواله به کارت های شتاب... یا شبا..

منم چند وقته هر کاری میکنم نمیشه . اصلا در قسمت حواله های اینترنتی هیچ اپشنی وجود نداره !

Captive

لایک‌ها
16,665
منم چند وقته هر کاری میکنم نمیشه . اصلا در قسمت حواله های اینترنتی هیچ اپشنی وجود نداره !

mellat.jpg

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

بله ، دقیقا همینه منتها برای من جلوی گزینه حواله اینترنتی هیچ اپشنی وجود نداره !

برای شما از اول فعال بود ؟ من کهرفتم از بانک شناسه گرفتم قرار شد همشو فعال کنه ولی از اول همینجوریه . اصلا گزینه ای وجود نداره واسه انتقال وجه

Captive

لایک‌ها
16,665
بله ، دقیقا همینه منتها برای من جلوی گزینه حواله اینترنتی هیچ اپشنی وجود نداره !

برای شما از اول فعال بود ؟ من که رفتم از بانک شناسه گرفتم قرار شد همشو فعال کنه ولی از اول همینجوریه . اصلا گزینه ای وجود نداره واسه انتقال وجه

مرورگرت رو عوض کن داداش ، 99% درست میشه :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
خوب من برای اکثر گزینه ها اپشنهاشو دارم فقط برای این ندارم ! با بقیه مرورگرها هم تست کردم همین بود
عجیبه !!

من فکر میکنم 24 ساعت بعد از اینکه شناسه و مشخصات رو گرفتم میتونستم حواله بزنم و...

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
متاسفانه گزینه ای برای انتقال وجه به شماره حساب بانک دیگه وجود نداره بنابراین تنها راه حل ممکن

حواله بین بانکی ( پایا ) بود که نیاز به شبا (شناسه حساب بانكی ایران) - IBAN داشت، شماره حساب

مقصد من متعلق به بانک ملی بود بنابراین با یک جستجوی ساده در گوگل صفحه تبدیل شماره حساب

به شماره شبای بانک ملی رو پیدا کردم و از طریق این صفحه کد شبای شماره حساب مقصد رو بدست

آوردم، آدرس صفحه اینه :

http://www.bmi.ir/Fa/IBAN-SHABA.aspx?smnuid=10011389

بعد اومدم توی پانل اینترنت بانک ملت و گزینه حواله بین بانکی ( پایا ) رو از منوی حواله اینترنتی انتخاب کردم

و بعد از تایید توافقنامه و تیک زدن گزینه موارد فوق مورد تاييد اينجانب مي باشد.با کلیک روی ثبت درخواست

جدید وارد صفحه ثبت درخواست شدم و با وارد کردن نام صاحب حساب و شناسه شبا و مبلغ روی ثبت

درخواست کلیک کردم که در یک صفحه دیگر با نمایش پیغامی، موفقیت آمیز بودن عملیات انتقال و جزئیات

انتقال را نشان داد. فقط توجه داشته باشید که در وارد کردن شماره شبا نهایت دقت رو به خرج بدید و یک

نکته دیگه اینکه بعد از تبدیل شماره حساب به شماره شبا بین اعداد اون فاصله است که برای وارد کردن این

اعداد در صفحه ثبت درخواست حواله بین بانکی ( پایا ) باید فاصله بین اونها رو پاک کنید و شماره شبا رو بدون

IR در این صفحه وارد کنید.

Last edited:
بالا