متاسفانه گزینه ای برای انتقال وجه به شماره حساب بانک دیگه وجود نداره بنابراین تنها راه حل ممکن
حواله بین بانکی ( پایا ) بود که نیاز به شبا (شناسه حساب بانكی ایران) - IBAN داشت، شماره حساب
مقصد من متعلق به بانک ملی بود بنابراین با یک جستجوی ساده در گوگل صفحه تبدیل شماره حساب
به شماره شبای بانک ملی رو پیدا کردم و از طریق این صفحه کد شبای شماره حساب مقصد رو بدست
آوردم، آدرس صفحه اینه :
http://www.bmi.ir/Fa/IBAN-SHABA.aspx?smnuid=10011389
بعد اومدم توی پانل اینترنت بانک ملت و گزینه حواله بین بانکی ( پایا ) رو از منوی حواله اینترنتی انتخاب کردم
و بعد از تایید توافقنامه و تیک زدن گزینه موارد فوق مورد تاييد اينجانب مي باشد.با کلیک روی ثبت درخواست
جدید وارد صفحه ثبت درخواست شدم و با وارد کردن نام صاحب حساب و شناسه شبا و مبلغ روی ثبت
درخواست کلیک کردم که در یک صفحه دیگر با نمایش پیغامی، موفقیت آمیز بودن عملیات انتقال و جزئیات
انتقال را نشان داد. فقط توجه داشته باشید که در وارد کردن شماره شبا نهایت دقت رو به خرج بدید و یک
نکته دیگه اینکه بعد از تبدیل شماره حساب به شماره شبا بین اعداد اون فاصله است که برای وارد کردن این
اعداد در صفحه ثبت درخواست حواله بین بانکی ( پایا ) باید فاصله بین اونها رو پاک کنید و شماره شبا رو بدون
IR در این صفحه وارد کنید.