میگم راهی نیست بشه با ویزا و مستر به کارت یکی دیگه کارت به کارت کرد ؟ یا راه اینترنتی نداره ؟
کنترل پنل نداره این کارتت؟
میگم راهی نیست بشه با ویزا و مستر به کارت یکی دیگه کارت به کارت کرد ؟ یا راه اینترنتی نداره ؟
خیر کارت هکی رو نمیشه کارت به کارت کرد فقط میشه برای خرید اونم تو سایت های معدودی که نیاز به تایید ندارن استفاده کرد
سلامسلام
مال بانک پارسیان هم هکیه؟
تایید کردن خرید یعنی چی؟
سلام
نه بابا مال بانک هکیه!!!!:blink: اونایی که بانک میده مال آذربایجان یا ارمنستان هست
تایید کردن هم دو نوع داریم یکی این که یک مبلغ کمتر از 2$ از کارت کم میکنه و شما بعدش باید بری تو اینترنت بانک کارت و ببینی که چه مقدار کم کرده و اون مقدار رو توی سایت مورد نظر وارد کنی
یه نوع دیگه هم که پی پال استفاده میکنه اینه که یه مبلغ کم میکنه ولی در این جا دیگه شما مبلغ رو توی سایت مورد نظر وارد نمیکنی و 4 رقم شماره تراکنش رو باید وارد کنی که اون رو هم باید از توی اینترنت بانک ببینی
با اجازه دوستمون من جواب میدمخیلی ممنون
پس اگه این طور باشه همه ویزا کارت ها باید اینترنت بانک هم داشته باشند؟حرفم درسته؟
بهترین و مطمئن ترین راه همون صرافی هست و کارمزد هم بستگی به صرافی دارهآقا لطفا سوال های خودتون رو لطفا توی تاپیک خودتون بپرسین
اینجا من میخوام 10 هزار دلار رو به برای یک نفر به آمریکا بفرستم راه ارزون چی هستش؟
صرافی واسه همه ی پول 30 دلار میگیره؟
پست 2 جواب دادم کهآقا لطفا سوال های خودتون رو لطفا توی تاپیک خودتون بپرسین
اینجا من میخوام 10 هزار دلار رو به برای یک نفر به آمریکا بفرستم راه ارزون چی هستش؟
صرافی واسه همه ی پول 30 دلار میگیره؟
پست 2 جواب دادم که
معمولاً برای هزینه های بالا کارمز نمیگیرن
نهایتاً 20 30 دلار بگیرن که روی 10.000 دلار هزینه بالایی نمیشه.
مثلاً اگه دلار 1590 باشه، با کارمزدی که روی 10.000 دلار میدی هر دلار 1594.77 تومان در میاد.
یعنی واسه کل پول 30 دلار باید بدیم؟
یعنی 3- دلار از من میگیره که کل پول رو واسم بفرسته اونور؟
پس چرا اون مرده میگفت هر دار 300 تومان میگیره
برای کل پول 30 دلار
اون مرده رو ول کن، یه چیزی گفته حتماً یا اینکه شما اشتباه متوجه شدید.
اگه تهرانید، برید میدون فردوسی تا چشتون کار میکنه صرافیه![]()