خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

چطور میشه از شر Run as administrator در ویندوز 8 خلاص شد؟

شروع موضوع توسط afshar62 ‏30 ژوئن 2013 در انجمن ویندوز

  1. afshar62

    afshar62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    The united states of TEHRAN
    بعضی از نرم افزارها برای دسترسی به بعضی از قابلیتهاشون یا بعضیشون حتی برای اجرا شدن نیاز به run as administrator دارند. برای اینکه از شر این کلیک مسخره در هر بار اجرا شدن نرم افزارها راحت بشم، اکانت administrator را فعال کردم ولی متاسفانه تاثیری نداشت و باید دوباره این برنامه ها به صورت run as administrator اجرا بشه. سوال من اینه که چرا تو ظاهر ادمین هست ولی باطنا این اکانت از نوع ادمین نیست و برای اینکه یه اکانت ادمین واقعی داشته باشم چیکار باید بکنم؟ اینو میدونم که از طریق compatibility یا شورتکات برنامه میشه این قابلیت رو برای تک تک برنامه ها ایجاد کرد ولی من میخواستم بدونم که آیا راهی وجود نداره که به صورت اتوماتیک و یکجا این امکان را برای همه برنامه های فعلی و برنامه هایی که بعدا نصب خواهند شد ایجاد کرد؟
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. YosefFaraji

    YosefFaraji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2012
    نوشته ها:
    2,803
    تشکر شده:
    1,410
    دقیقا منم همین مشکلو دارم.اگه راهی هست به منم بگین
     
  4. TABRIZ-MACHINERY

    TABRIZ-MACHINERY Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2013
    نوشته ها:
    401
    تشکر شده:
    25
    پدرمو در اورده.از صبح تا شب صد هزار دفعه اینو میزتم.بسه دیگه اخه یعنی چی؟
     
  5. hkhafan

    hkhafan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2010
    نوشته ها:
    1,953
    تشکر شده:
    1,296
    احیاناً منظورتون پیغامای مربوط به UAC نیستش؟
    ===
    یکی از راهای باز کردن اون بخش به این صورته:

    - برید به کنترل پنل
    - بخش system and security رو باز کنید
    - در گزینه‌های ظاهر شده بخشی وجود داره به نام change user account control setting
    - بازش کنید
    - تو پنجره‌ی باز شده، زبونه‌ی موجود تو سمت چپ رو تا آخر بکشید پایین!
    - پنجره رو با تأیید پیغام ببندید

    ===

    پ.ن: به منظور یک کم امنیت بیشتر، بهتره که فعال بمونه
     
  6. afshar62

    afshar62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    The united states of TEHRAN
    نه عزیزجان
    موارد فوق انجام شده
    منظور اینه که برای بعضی از برنامه ها که برای دسترسی به کل امکاناتشون نیاز به user account از نوع administrator هست چطور میشه به عنوان ادمین، این برنامه ها رو به سادگی با دبل کلیک (مثل xp) اجرا کرد و دیگه نیازی به راست کلیک و انتخاب run as administrator نباشه و بشه در محیط ویندوز مثل یک ادمین واقعی وارد شد.
    پ.ن: مضحک به نظر میرسه که با اکانت ادمین از خود ادمین مجوز گرفته بشه:wacko:
     
  7. Six

    Six کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,659
    تشکر شده:
    556
    محل سکونت:
    | P | r | i | s | o | n |
    درود.
    برای اینکار کافیه رو فایل مورد نظرتون کلیک راست کنید و وارد propertis فایلتون بشید، از همون قسمتی که میتونید oparation ویندوز فایلتون رو تغییر بدید یک گزینه دیگه هم در ویندوز ۸ اضافه شده که میتونید حالت دیفالت اجرایی فایلتون رو روی administrator تنظیم کنید.

    Sent from my WT19i using Tapatalk 2
     
  8. خرید بیت کوین
  9. Preceptor

    Preceptor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2012
    نوشته ها:
    195
    تشکر شده:
    106
    میتونید کلا از policy editor غیرفعالش کنید البته کمی ریسک داره ممکنه در اجرای بعضی از قسمت ها دچار مشکل بشید اما از شر این پیغام خلاص خواهید شد اامتحان کنید اگر نخواستید اینطور باشه میتونید برش گردونید و مثله اولش کنید مراحل کار به شرح زیر هستش:
    درSearchسیستم در قسمت Windows System،Run را اجرا نمایید و عبارت gpedit.msc را در آن تایپ کنید و بر روی OKکلیک کنید.

    از قسمتComputer Configuration گزینه Windows Settings را انتخاب کنید و سپس گزینه Security Settings را انتخاب نمایید.

    در ادامه گزینهLocal Policies و سپس Security Options را انتخاب کنید.

    از قسمتPolicy در سمت راست بر گزینه
    Administrators in Admin

    User Account Control: Run all کلیک راست کرده و بر روی Properties کلیک نمائید.

    گزینه Disabled را انتخاب کنید و بر روی OK کلیک نمائید.

     
  10. afshar62

    afshar62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    The united states of TEHRAN
    همونطور که گفتم، برای تک تک فایل و برنامه میتونم از طریق شورتکات یا تب compatibility گزینه run as administrator را فعال کنم. من میخوام این کار به صورت اتوماتیک برای کل ویندوز صورت بگیره.
    مشکل من پیغام UAC نیست چون قبلا زبونه مورد نظر را تا آخر کشیدم پایین. ولی احتمال میدم با راهنمایی شما نیازی به run as administrator نباشه. بعد از اینکه تست کردم مشخص میشه و اگه کاملا جواب داد، اطلاع رسانی میکنم. با تشکر فراوان:happy:
     
  11. afshar62

    afshar62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    The united states of TEHRAN
    متاسفانه گزینه فوق وجود نداشت. احتمالا به خاطر اینکه یوزر خودش ادمین هست، باشه :(
     
  12. YosefFaraji

    YosefFaraji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2012
    نوشته ها:
    2,803
    تشکر شده:
    1,410
    به نظر من مشکل از خود ویندوزه.احتمالا در ویندوز 8.1رفع بشه
     
  13. afshar62

    afshar62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    The united states of TEHRAN
    با تشکر از preceptor و اینکه گزینه مورد نظر را پیدا کردم. چون خط آخر تیکه تیکه بود نتونسته بودم پیدا کنم.
    گزینه مورد نظر گزینه زیر بود:
    Run all administrator in admin approval mode → Disable
    با این کار اکانت از نوع واقعی ادمین شد ولی ظاهرا حالا باید منت بعضی از نرم افزارها رو بکشی. مثلا نرم افزار IDM پیغام داده که چون اکانت از نوع ادمین هست از بروزر دانلود نمیکنم. منم گفتم به درک.
    باقی برنامه ها رو که تست کردم مشکلی نداشتند.
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش