• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه برای شبکه اجتماعی جذب کاربر کرد ؟؟؟؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام

دوستان شبکه اجتماعی دارم و میخوام براش جذب کاربر کنم ، واقعا کار سختی هست !

چی پیشنهاد میدید ؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام

چی پیشنهاد میدید ؟
باید توی سایتهای مشابه و یا چت رومها تبلیغ کنید و یا ایتکه با کلمات کلیدی مرتبط بالا بیاین در موتورهای جستجو.

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
سلام

چی پیشنهاد میدید ؟

شبکه اجتماعی رو بهترین روش برای ارتقا بازنشر کردن مطالب جالب و مرتبط هستش که با بازنشر و لایک کاربران فعلی بتونید کاربر جدید جذب کنید البته کیفیت سایت اصلی هم خیلی تاثیر داره.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کدوم شبکه هایی اجتماعی بهترن؟ جز اونهائی که برای ایران فیلتر هستند دیگه کدوماشون بازدهی خوبی دارند؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
برای بالا ردن شبکه اجتماعی باید واقعا سرعت شبکتون بالاباشه و بعدش کاربر داشته باشین !
یعنی جوری نباشه که کاربر بیاد ببینه کسی نیست بعدش بره و دیگه برنگرده !
سرعت بالا رابط کارری اسان
در ضمن تبلیغات خیلی وسیعی میخواد برای شبکه اجتماعی
درامدشم اصلا خوب نیست

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
برای بالا ردن شبکه اجتماعی باید واقعا سرعت شبکتون بالاباشه و بعدش کاربر داشته باشین !
یعنی جوری نباشه که کاربر بیاد ببینه کسی نیست بعدش بره و دیگه برنگرده !
سرعت بالا رابط کارری اسان
در ضمن تبلیغات خیلی وسیعی میخواد برای شبکه اجتماعی
درامدشم اصلا خوب نیست

این شبکه مورد نظرمه c h a t 2 0 . i r یکی از دوستان میگه ظرفیت خوبی داره 20 کاربر ثابت داره که بعضی کاربرا در هفته 120 هزار ثانیه تایم میزنن ، حالا این دوستمون میگه 600 بده برای سه ماه بک لینک با کیفیت بیا صفحه اول گوگل حالا کیفیت بک لینک رو خودم به چشم خودم دیدم اما صفحه اول اومدن چقدر تو جذب کاربر تاثیر داره ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
این شبکه مورد نظرمه c h a t 2 0 . i r یکی از دوستان میگه ظرفیت خوبی داره 20 کاربر ثابت داره که بعضی کاربرا در هفته 120 هزار ثانیه تایم میزنن ، حالا این دوستمون میگه 600 بده برای سه ماه بک لینک با کیفیت بیا صفحه اول گوگل حالا کیفیت بک لینک رو خودم به چشم خودم دیدم اما صفحه اول اومدن چقدر تو جذب کاربر تاثیر داره ؟
اگه تو کلمه هایی مثل کلوب . فیس نما . فیسبوک ایرانی . شبکه اجتماعی . دوست یابی و امثال اینو لینک اول گوگل باشین کاربر جذب میکنین . ولی بهترین کار تبلیغاته . بازم میگم درامد درس حسابی نداره بسیاری از دوستان تو این با سرمایه زیاد وارد کار شدن که متاسفانه شکست خوردن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه تو کلمه هایی مثل کلوب . فیس نما . فیسبوک ایرانی . شبکه اجتماعی . دوست یابی و امثال اینو لینک اول گوگل باشین کاربر جذب میکنین . ولی بهترین کار تبلیغاته . بازم میگم درامد درس حسابی نداره بسیاری از دوستان تو این با سرمایه زیاد وارد کار شدن که متاسفانه شکست خوردن

چت روم فوق العاده حرفه ای داره و اختصاصی همین که اختصاصی هست متمایزش کرده بهرحال بقول شما سرمایگذاری رو این کار درست نیست ..

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
چت روم فوق العاده حرفه ای داره و اختصاصی همین که اختصاصی هست متمایزش کرده بهرحال بقول شما سرمایگذاری رو این کار درست نیست ..
چت روم ها در حال حاضر اصلا کاربر نمیاد دیگه !
دلیل اصلی هم همین تلگرامه که همهزینه کم داره هم راحته هم سرعت بالاس هم تبلیغات نداره هم به صرفه هست همیشه در دسترسه کلی مزایای دیگه !

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
چت روم ها در حال حاضر اصلا کاربر نمیاد دیگه !
دلیل اصلی هم همین تلگرامه که همهزینه کم داره هم راحته هم سرعت بالاس هم تبلیغات نداره هم به صرفه هست همیشه در دسترسه کلی مزایای دیگه !

حرف شما تقریبا درسته اما هنوزم چت روم ها پر از کاربر هستن و همیشه هم کاربرای خودشون رو خواهند داشت ، مثل اینکه بگیم گوگل تحریمارو برداشته دیگه کسی از تبلیغات کلیکی داخلی استفاده نمیکنه
خب این اشتباهه اما در کل سود آوری که باید داشته باشن ندارن ...............

mashghol

Registered User
لایک‌ها
158
حرف شما تقریبا درسته اما هنوزم چت روم ها پر از کاربر هستن و همیشه هم کاربرای خودشون رو خواهند داشت ، مثل اینکه بگیم گوگل تحریمارو برداشته دیگه کسی از تبلیغات کلیکی داخلی استفاده نمیکنه
خب این اشتباهه اما در کل سود آوری که باید داشته باشن ندارن ...............

به نظر من دوران چت روم دیگه گذشته میری یه چت روم باز میکنی ورودو میخوای بزنی ۶۰تا پاپ اپ برات باز میشه فک نکنم با این همه شبکه اجتماعی دیگه عمر زیادی برای چت رومها باقی مانده باشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
به نظر من دوران چت روم دیگه گذشته میری یه چت روم باز میکنی ورودو میخوای بزنی ۶۰تا پاپ اپ برات باز میشه فک نکنم با این همه شبکه اجتماعی دیگه عمر زیادی برای چت رومها باقی مانده باشه

همیشه فرصت هست تا همچین کاری رو بهتر انجام داد اما نیازمند سرمایه است ...

shayan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
احداث یک شبکه اجتماعی از صفر که باید سایت بسیار منحصر به فرد با بازاریابی قوی ای باشه تا بتونه بین اینهمه شبکه معروف حرفی داشته باشه!

مگر اینکه شبکه اجتماعی با موضوعی خاض و مخاطب های هدفی خاص باشه(مثل شبکه گیمرها ، شبکه طراحان صنعتی مثلا...) که نو آوری داشته باشه. رابط کاربری و آیتم های جدیدی داشته باشه!

به هرحال امیدوار هستم که هرکاری میکنید موفق باشی ولی به نظر من این دست از شبکه ها که لینک گذاشتید تو ایران اشباع هستند و به نظرم نمیاد بازده مناسبی از نظر مالی تو بلند مدت بتونی ازشون بگیری.

بالا