AMIN-MOGHADDAM
Registered User
سلام
دوستان شبکه اجتماعی دارم و میخوام براش جذب کاربر کنم ، واقعا کار سختی هست !
چی پیشنهاد میدید ؟
چی پیشنهاد میدید ؟
باید توی سایتهای مشابه و یا چت رومها تبلیغ کنید و یا ایتکه با کلمات کلیدی مرتبط بالا بیاین در موتورهای جستجو.سلام
چی پیشنهاد میدید ؟
باید توی سایتهای مشابه و یا چت رومها تبلیغ کنید و یا ایتکه با کلمات کلیدی مرتبط بالا بیاین در موتورهای جستجو.
سلام
چی پیشنهاد میدید ؟
برای بالا ردن شبکه اجتماعی باید واقعا سرعت شبکتون بالاباشه و بعدش کاربر داشته باشین !
یعنی جوری نباشه که کاربر بیاد ببینه کسی نیست بعدش بره و دیگه برنگرده !
سرعت بالا رابط کارری اسان
در ضمن تبلیغات خیلی وسیعی میخواد برای شبکه اجتماعی
درامدشم اصلا خوب نیست
اگه تو کلمه هایی مثل کلوب . فیس نما . فیسبوک ایرانی . شبکه اجتماعی . دوست یابی و امثال اینو لینک اول گوگل باشین کاربر جذب میکنین . ولی بهترین کار تبلیغاته . بازم میگم درامد درس حسابی نداره بسیاری از دوستان تو این با سرمایه زیاد وارد کار شدن که متاسفانه شکست خوردناین شبکه مورد نظرمه c h a t 2 0 . i r یکی از دوستان میگه ظرفیت خوبی داره 20 کاربر ثابت داره که بعضی کاربرا در هفته 120 هزار ثانیه تایم میزنن ، حالا این دوستمون میگه 600 بده برای سه ماه بک لینک با کیفیت بیا صفحه اول گوگل حالا کیفیت بک لینک رو خودم به چشم خودم دیدم اما صفحه اول اومدن چقدر تو جذب کاربر تاثیر داره ؟
اگه تو کلمه هایی مثل کلوب . فیس نما . فیسبوک ایرانی . شبکه اجتماعی . دوست یابی و امثال اینو لینک اول گوگل باشین کاربر جذب میکنین . ولی بهترین کار تبلیغاته . بازم میگم درامد درس حسابی نداره بسیاری از دوستان تو این با سرمایه زیاد وارد کار شدن که متاسفانه شکست خوردن
چت روم ها در حال حاضر اصلا کاربر نمیاد دیگه !چت روم فوق العاده حرفه ای داره و اختصاصی همین که اختصاصی هست متمایزش کرده بهرحال بقول شما سرمایگذاری رو این کار درست نیست ..
چت روم ها در حال حاضر اصلا کاربر نمیاد دیگه !
دلیل اصلی هم همین تلگرامه که همهزینه کم داره هم راحته هم سرعت بالاس هم تبلیغات نداره هم به صرفه هست همیشه در دسترسه کلی مزایای دیگه !
حرف شما تقریبا درسته اما هنوزم چت روم ها پر از کاربر هستن و همیشه هم کاربرای خودشون رو خواهند داشت ، مثل اینکه بگیم گوگل تحریمارو برداشته دیگه کسی از تبلیغات کلیکی داخلی استفاده نمیکنه
خب این اشتباهه اما در کل سود آوری که باید داشته باشن ندارن ...............
به نظر من دوران چت روم دیگه گذشته میری یه چت روم باز میکنی ورودو میخوای بزنی ۶۰تا پاپ اپ برات باز میشه فک نکنم با این همه شبکه اجتماعی دیگه عمر زیادی برای چت رومها باقی مانده باشه