آژانس هواپیمایی
pop up

چطور میشه دیکشنری LONGMAN رو بدونCD اجرا کرد ؟

شروع موضوع توسط BJORK ‏21 اکتبر 2007 در انجمن نرم افزار

  1. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    از روی سورسش که روی هاردم هست نصبش کردم .اما موقع اجرا ارور میده که سی دی رو بزار داخل CD-ROM

    چه کارش کنم ؟

    یه عکس هم ، از محتویات سورسش اتچ کردم .گفتم شاید لازم باشه:)
     

    فایل های ضمیمه:

    • DL.jpg
      DL.jpg
      اندازه فایل:
      33.2 KB
      نمایش ها:
      41
  2. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    شاید بد جایی پست زدم .میشه انتقالش بدین به قسمت زبانهای خارجی لطفا
     
  3. alex10_m10

    alex10_m10 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    253
    تشکر شده:
    20
    سلام
    به تنها جایی که مربوط هست ، همینجاست
    برنامه اس ، نه کتاب زبان :)
    شاید کسی باهاش کار نکرده و آشنایی نداره
     
  4. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    چون اونجا احتمال بیشتری میره که با این دیکشنری کار کرده باشن میگم.اونجا احتمالش بیشتره کسی باهاش کار کرده باشه
     
  5. cell_phone

    cell_phone کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    دو ست عزيز
    خيلي ساده مي تونيد از محتويات سي دي long man ايمج بگيريد م بعد توسط يك virtual drive اون رو مانند يك سيدي راهاندازي كنيد
    اگه سوالي بود در خدمتم
     
  6. alex10_m10

    alex10_m10 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    253
    تشکر شده:
    20
    والا اینجور که از محتویات عکس پیداست ، خودش ایمیج هست ( My Iso Files\New Folder\...) که فکر کنم متعلق به برنامه UltraISO هست (مطمئن نیستم)
     
  7. boxilink
  8. hosein_sh2007

    hosein_sh2007 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    2
    cell_phone عزیز درست میگه.من با لانگمن کپی شده همین مشکل را داشتم و با درایو مجازی حل کردم.
     
  9. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    ولی من مشکلم با ایمیج گرفتن و درایو مجازی حل نشد. میشه عکس بزراید که دقیقا از چی ایمیج گرفتید؟
     
  10. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    موقع اجرا ارور میده که سی دی رو بزار داخل
    CD-ROM
    این برنامه رو روی یک دی وی دی دادم به کسی بعدم اومد ازم سئوال کرد که این بعد از نصب و قبل از اجرای برنامه ارور میده که سیدی رو بزار داخل درایو (سیدی هم داخل درایو باشه تفاوتی نمیکنه) و منم نتونستم بهش بگم چه کارش کنه

    مسئله اینه که اون موقع که پسر عمه ام ایمیج این LONGMAN رو به من داد یه نکته گفت که اگر بخوای از روی هارد نصب کنی و اجرا بشه باید این کارو بکنی.من یادم نیست اون نکته چی بود .و الانم اون رفته آلمان و موبایلش هم جواب نمیده.

    دو عکس هم از اروری که میده( OK ارور اول رو که بزنی صفحه بعدی میاد) .گفتم شاید لازم باشه
     
  11. cell_phone

    cell_phone کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    ببين دوست عزيز من خودم با oxford همين كار رو كردم
    من كپي سي دي رو خريدم و به صورت ايميج بود و من هم برنامه ي dameon tools رو
    نصب كردم و يك درايو مجازي اضافه كردم و به راحتي باهاش كار كردم
    من براي نصب اريانپور هم از اين روش استفاده ميكنم
    ولي از عكسي كه شما داري نشون ميده فقط فايل ها تو پوشه اي
    به نام my documents\my iso files\new folder هستند
    و اين نشون ميده فايل هاي شما به صورت عادي هستند نه به صورت ايميج
    شما گفتي اينا رو dvd داري اگه اينا رو dvd باشه و شما به راحتي مثل بقيه ي فايل ها browes كردي واز اين برنامه ي iso... استفاده نكردي براي باز كردنش اين كاري كه ميگم بكن
    البته من با اين برنامه كار نكردم و به نظر من اگه اشتباه نكنم بايد از اين فايل ها يك
    ايميج درست كني حالا نمدونم ايا برنامه اي هست كه امكان درست كردن ايمج از روي
    هارد رو داشته باشه ولي الان فقط به فكر م ميرسه از اين فايل ها تو يه cd كپي بگير
    و بعد اون رو اجرا كن اگه اجرا نشد از اون cd ايميج بگير و بعد از درايو مجازي استفاده كن ببين چي ميشه
    اميدوارم متوجه شده باشم مشكل چيه و با اين روش حل بشه خلاصه من در خدمتم يا حق!
     
  12. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    ممنون که توجه میکنین.:)

    سورسی که من دریافت کردم ایمیج LONGMAN و CloneCD یکجا با هم بود .من ایمیج رو با برنامه UltraISO بازش کردم تا محتویاتش رو ببینم و بتونم نصبش کنم. برای همین اون فولدر توی عکس هست.
    این هم امتحان کردم: یعنی خودم فقط از سورس LONGMAN با UltraISO ایمج گرفتم بعد Mount ش کردم تو درایو مجازی .بعد نصب کردم و بازم همون وضعیت .اجرا نشد!:wacko:

    در واقع احتمال قوی میدم مسئله اصلا بودن محتویات روی درایو مجازی یا CD-ROM نیست. من سورس رو رایت کردم روی CD بعد از رو CD نصب کردم همین ارور رو داد.

    اگر کسی خودش از این نرم افزار استفاده کرده باشه فکر کنم بتونه مشکل رو حل کنه.یه نکته ی کوچیک داشت. من 3 هفته بعد از اینکه بهم گفت نصب کردم برنامه رو ، برای همین دقیق خاطرم نیست. نمیدونم! قبل اجرای برنامه یه کاری کرد.نمیدونم Alt+Ctrl+Delet گرفت بعد کاری کرد !؟.روی exe برنامه کلیک راست کرد؟! .چه کرد نمیدونم.
    امیدوارم کسی که به این مسئله برخورده و حلش کرده سری به اینجا بزنه.:king:

    راستی خارج از بحث: درایو مجازی چه طور دیلت میشه(توی عکس درایو G) میخوام توی Explorer نبینمش.من الان DVD ROM رو هم باز کردم اما درایوش هست(توی عکس درایو H).اونم میخوام دیلت کنم .میشه این کارو کرد؟
     

    فایل های ضمیمه:

  13. cell_phone

    cell_phone کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز معني BJORK چيه :blush:؟
    حالا اين كاريم كه ميگم بكن
    اين برنامه ي daemon tools رو نصب كن
    بعد برو رو ايكونش تو task bar كليك كن و بعد emulation -all options on رو تيك بزن
    بعد mount كن البته قبلش ببين درايو مجازيش ايجاد شده اگه نشده بود
    برو virtual cd.. - set number of device- حالا هر چند تا نياز داري نصب كن:p
    براي پاك كردن هم برو رو درايوت راست كليك كن و برو
    properties- hardware(select drive) - properties- driver- uninstall
    اميدوارم مشكل با توضيحات من + توكل به خدا حل بشه انشا الله يا حق پايدار باشيد و سر بلند:)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    اسم یه خواننده ، آهنگساز ،شاعر و بازیگر آیسلندی_ .اینجا (به فارسی) و اینجا(به انگلیسی)دربارش بخونید.

    ممنون
     
  16. smojtaba_akbari

    smojtaba_akbari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2007
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    4
    من یه مشکله دیگه با LongMan دارم و اون اینکه Quicktime به هیچ صراطی مستقیم نمی شه :blush:
    موقع اجرای برنامه راجع به QuickTime Plugin Extension یه error` میده و وقتی برنامه اجرا میشه صداها Load نمی شن یعنی بخش تلفظ ها و صوت برنامه عمل نمی کنه.
    یکبار Quick time روی خود CD رو نصب کردم ، نشد.............. یه بار هم آخرین ورژن QuickTime رو دانلود کردم اما باز هم نشد.......... الان من از نعمت صداهای این دیکشنری فوق العاده بی نصیبم....لطفا یکی کمکم کنه...کسی چنین مشکلی داشته ؟:(
     
  17. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    باید Full نصبش کنید.
     
  18. smojtaba_akbari

    smojtaba_akbari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2007
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    4
    اگه منظورتون پست من بود ، حالت Full برنامه نصب نمی شه ، بیش از 10 بار شاید امتجان کردم. چند نفر دیگه هم از دوستانم همین مشکل رو داشتن ، ظاهرا فقط تو حالت Recommended نصب میشه.
     
  19. cell_phone

    cell_phone کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز من با long man كار نكردم ولي با oxford كار مكنم كه دقيقا اين مشكل quick time
    پيش اومد تو برنامه ميگه كه هر ورژني از يك نسخه اي كه مشخص ميكنه به بالا رو شما نصب كني
    مشكل حله ولي عملا اينطوري نبود چون من 7 رو نصب داستم گفت بايد پاك بشه و اون نسخه ي پيش فرض نصب بشه خلاصه من پاك كردم و دوباره از رو خود سيدي نصب كردم و حل شد حالا شما هم ببين كدوم نسخي رو استفاده ميكنه برو دانلدش كن دوباره بعد از پاك كردن اولي نصب كن چون شايد اون نسخه ي همراه ش مشكل داشته
     
  20. darya_s

    darya_s کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,588
    تشکر شده:
    1
    خب مشکل همون Recommended هست، اونجوری cd میخواد.
    اما من دو تا از دو شرکت مختلف داشتم، هر دوشون Full نصب میشدند و مشکلی نداشتند.نمیدونم چرا نمیشه. اگر کپی نیست، ببرید همون جایی که خریدید یا شرکتش.
     
  21. hoax3r

    hoax3r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    من از این دیگشنری خیلی وقته استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم
    همونطور که بقیه گفتن اگر Full نصب بشه احتیاج به سی دی نداره
     
  22. BJORK

    BJORK Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2007
    نوشته ها:
    113
    تشکر شده:
    0
    میشه یه عکس از سورسش بزارین.میخوام ببینم سورسم کامله یا نه .که احتمال زیاد هم کامله.من فول نصبش کردم و موقع نصب هم مشکلی نیست . بعد که میخوای اجرا کنی اون مسئله پیش میاد