• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه نرم افزارهامو به خارجی ها بفروشم؟؟؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
من نرم افزار نویس هستم و یه سری نرم افزار دارم که چند ساله نوشتم . نرم افزارهای کوچیکیه و در عین حال ارزشمنده که چون تو ایران کپی رایت وجود نداره تقریبا کسی ارزششو نمیدونه ولی شاید خارجی ها حاضر باشن مبلغ کمی حتی 5$ رو بابت خرید نرم افزارها هزینه کنن، میخواستم ببینم کسی راهکار و راه حلی واسه فروش این نرم افزار ها به خارجی داره؟ یا مثلا فعالیت در فروم خاصی یا معرفی نرم افزارها در سایت خاصی برای فروش؟

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز من خودم حدود 8 سال هست که برنامه نویسم ولی برای من فروش نرم افزار تو داخل بهتر از خارج بوده. اینو گفتم که حساب کار دستتون بیاد بازار داخلی هم خوبه.
به هر حال برای فروش نرم افزار به خارجی ها می تونید از سیستم هایی مثل همین سیستم های پستی فستنده ، فروتل و... (البته با یه فرق کوچولو) استفاده کنید.
من خودم از سایت regnow که بسیار سایت معتبری هم هست استفاده کردم. تو اینم سایت کافیه نرم افزارتون رو ثبت کنید و یه پورسانت هم براش تعیین کنید.
اونوقت بازاریاب های زیادی کار تبلیغات رو براتون انجام میدن.
ضمن اینکه بعد از ثبت نرم افزار تو این سایت ، یه لینک خرید بهتون میده که این لینک رو باید بدید خریدار ها تا از طریق اون نرم افزار رو خریداری کنن.
این سیستم تقریباً از تمام کارت های اعتباری حتی وب مانی هم پشتیبانی می کنه.
ضمنا برای ثبت نرم افزار تو سایت های دانلود هم اگه سوألی داشتین تجربه شو دارم.

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
من نرم افزار نویس هستم و یه سری نرم افزار دارم که چند ساله نوشتم . نرم افزارهای کوچیکیه و در عین حال ارزشمنده که چون تو ایران کپی رایت وجود نداره تقریبا کسی ارزششو نمیدونه ولی شاید خارجی ها حاضر باشن مبلغ کمی حتی 5$ رو بابت خرید نرم افزارها هزینه کنن، میخواستم ببینم کسی راهکار و راه حلی واسه فروش این نرم افزار ها به خارجی داره؟ یا مثلا فعالیت در فروم خاصی یا معرفی نرم افزارها در سایت خاصی برای فروش؟

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

من می‌تونم کمکتون کنم، در حال حاضر هم با یکی‌ دوستان برنامه نویس این کار رو انجام می‌دیم، نتیجش هم خوب بوده تا اینجا.
اگر دوست داشتیم یه پیغام خصوصی بدید در خدمتتون هستم.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
مرسی بله من هم از regnow استفاده میکنم. مشکل من تبلیغات هست. تو سیستم پرداخت و دریافت پول مشکلی نیست. فقط تو تبلیغات نرم افزار و فروش اون نیاز به کمک دارم.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
عضو سایت PHP Scripts, WordPress Plugins, HTML5, jQuery, and CSS | CodeCanyon بشید.
اونجا یه سایت که کدنویسها نرم افزارهای پریمیوم و حرفه ای میزارند.
عضو بشید و نرم افزارهاتون رو اونجا آپلود کنید.
سایت یه درصد کمی برای خودش برمیداره و نرم افزارتون رو برای فروش میزاره.
خیلی سایت حرفه ای و کار درستی است.
اینو میتونید از نرم افزارها و کدهای که قرار داده متوجه بشید.
فقط یه کارت پیپال نیاز دارید که اگر نرم افزارتون فروش رفت دستمزد رو برداشت کنید.
موفق باشید

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
اینم بگم که یه سری کارشناس داره سایت که نرم افزارها رو بررسی میکنند و اگر مشکلی داشته باشه قبولش نمیکنند.
موفق باشید

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
فایل pad رو تو سایت های دانلود ثبت کردید؟ اگه نه از این برنامه استفاده کنید:
free-software-pad-submitter-spx

فکر میکنم قبلاً یکی از برنامه هاتون رو همین جا گذاشته بودید ، درسته؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ممنون یه نسخه از نرم افزاری که گفتید رو یافتم ولی چندتا سایت اولی که تست کردم یا 404 داد یا مشکل داشت.
در ضمن این pad ها نسخه های رایگانه یا میشه trail رو هم سابمیت کرد؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
ممنون یه نسخه از نرم افزاری که گفتید رو یافتم ولی چندتا سایت اولی که تست کردم یا 404 داد یا مشکل داشت.
در ضمن این pad ها نسخه های رایگانه یا میشه trail رو هم سابمیت کرد؟
من با این نرم افزار حدود 400 تا سایت سابمیت کردم
بیشترشون trail هست ، قبلش با نرم افزار PADGen اون فایل رو بسازید و اکانت regnow رو هم وارد کنید چون اکثرشون این اکانت رو موقع سابمیت کردن می خوان.

بالا