• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور میشه یک مزاحم تلفنی و اینترنتی رو رد گیری کرد ؟ لطفا سریعتر کمک کنید

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام

یه مشکلی هست که گفتم با شما در میون بزارم کمک کنید اطلاعات بیشتری در این باره پیدا کنم .

یه شخصی با سیمکارت ایرانسل زنگ میزنه و تهدید میکنه . اس ام اس های تهدید آمیز هم زیاد میده . از طرفی با توجه به تهدید هاش حدث میزنم که درباره من اطلاعات زیادی داره .

فرض کنید من آی پی این شخص رو هم میتونم بدست بیارم

حالا من چطور و از چه راهی میتونم این شخص رو پیدا کنم و ازش شکایت کنم ؟

اصلا میشه کاری کرد یا نه ؟

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
من که نیستم؟!:D

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
از طریق یکی از سیستم های ارسال اس ام اس از اینترنت براش یه اس ام اس بفرست که تو برنده فلان مبلغ شدی برای دریافت مبلغ شماره کارت بدید بعد برو تو عابر شماره کارت رو بزن اسم یارو میاد بعد برو دهن ش رو سرویس کن

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقا يكي اومد از طريق livezilla بي جهت به ما فحش داد . بعد زنگ زد فحش خواهر مادر داد بعد رفت وبلاگ ساخت اونجا هم به ما فحش داد . ما هم ردشو با اي پي گير اورديم و فهميديم بچه كجاست و از كجا اينترنت ميگيره و اسم پدرش چيه و ادرسشون چيه از بعد ما رفتيم از طريق پليس فتا (cyberpolice) شكايت كرديم يك هفته بعد يك نفر از اونجا زنگ زد گفت برين دادسراي استان ما بهشون سپرديم كار شما رو راه بندازن پيگيري كنيد ما پدرشو درمياريم . (هنوز وقت نكردم برم) .

تو هم اگه اي پي اينا دستت داري ببين از كجا اينترنت گرفته زنگ بزن بگو اين آي پي مال كدوم يوزرتونه ؟ اونا اسم و مشخصات ميدن . مشخصات رو نگه دار برو پليس فتا شكايت كن .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
شما حدس می زنید یا حدث می زنید ؟ بگو تا راهنمایی کنم

بالا