منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

چطور می‌شه فهمید خط رانژه شده؟!

tadbiri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
30
محل سکونت
iran
سلام.
من می‌خوام بدون مودم ADSL بفهمم خط رانژه شده یا نه! تنها چیزایی هم که الان دارم دو تا کامپیوتر با مودم معمولی٬ یه مولتی‌متر و دو خط تلفن(که یکی از اونا قطعا رانژه نیست و سوال راجع به اون یکی هست) هست! ممنون می‌شم اگر راهی داره به من بگید.
متشکر.
 
Last edited:

apadanapayment

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2008
نوشته‌ها
547
لایک‌ها
0
محل سکونت
Isfahan
سلام.
من می‌خوام بدون مودم ADSL بفهمم خط رانژه شده یا نه! تنها چیزایی هم که الان دارم دو تا کامپیوتر با مودم معمولی٬ یه مولتی‌متر و دو خط تلفن(که یکی از اونا قطعا رانژه نیست و سوال راجع به اون یکی هست) هست! ممنون می‌شم اگر راهی داره به من بگید.
متشکر.

بدون مودم اینه که از مخابرات یا شرکت مربوطه بپرسید
راه دیگه ای هم نداره
اما اگه مودم داشته باشید راحت از ثابت بودن یا نبودن چراغ ADSLمیشه فهمید
 

Sherpa

Registered User
تاریخ عضویت
2 مارس 2005
نوشته‌ها
571
لایک‌ها
86
محل سکونت
بارگاه سوم
سلام

در صورت نصب صحیح مودم چراغ ( LED ) مودم از حالت چشمک زن به حالت ثابت روشن در میآد و امکان دسترسی به اینترنت هم خواهی داشت.

موفق باشی
 

tadbiri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
30
محل سکونت
iran
راستش چیزی رو که گفتید می‌دونم! مشکل این هست که مودم ندارم و دنبال یک راه بی‌مودم می‌گردم. (مخابرات می‌گه خط رانژه هست و پشتیبانی می‌گه رانژه نیست؛ باید ببینم کدوم راست می‌گن!)
به هر حال ممنون.
 

PersianMohammad

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2009
نوشته‌ها
1,742
لایک‌ها
91
سن
36
محل سکونت
Tehran
وقتی پشتیبانی میگه نیست، مطمئن باش که نیست، ممکنه مخابرات اشتباه کنه، اما پشتیبانی آمار دقیق تری داره . گوشی رو بردار، معمولا خطوطی که رانژه میشن یه نویز روشون هست، گاها هم نیست ! اما وجو نویز یکی از دلایلش میتونه رانژه بودن خط باشه .
 

1eng.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,592
لایک‌ها
1,503
راستش چیزی رو که گفتید می‌دونم! مشکل این هست که مودم ندارم و دنبال یک راه بی‌مودم می‌گردم. (مخابرات می‌گه خط رانژه هست و پشتیبانی می‌گه رانژه نیست؛ باید ببینم کدوم راست می‌گن!)
به هر حال ممنون.
اگه از صبانت گرفتی 101% مخابرات راست میگه و صبانت دروغ. چونکه بر همگان ثابت شده که صبانت دروغگوست ...

پ.ن 1: Down With SabaNet
پ.ن 2: از صبانت نگیرید !!!
 

tadbiri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
30
محل سکونت
iran
وقتی پشتیبانی میگه نیست، مطمئن باش که نیست، ممکنه مخابرات اشتباه کنه، اما پشتیبانی آمار دقیق تری داره . گوشی رو بردار، معمولا خطوطی که رانژه میشن یه نویز روشون هست، گاها هم نیست ! اما وجو نویز یکی از دلایلش میتونه رانژه بودن خط باشه .

به هیچ وجه موافق نیستم! تا حالا چندین بار پشتیبانی به من دروغ گفته اما مخابرات نه. / نویز هم من تا حالا ۴ تا adsl داشتم٬ هیچ کدوم نویز نداشتن! این هم که وضعش معلوم نیست نداره.
 

tadbiri

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2005
نوشته‌ها
114
لایک‌ها
0
سن
30
محل سکونت
iran
اگه از صبانت گرفتی 101% مخابرات راست میگه و صبانت دروغ. چونکه بر همگان ثابت شده که صبانت دروغگوست ...

پ.ن 1: Down With SabaNet
پ.ن 2: از صبانت نگیرید !!!

صبانت هم نیست! شاتل هست. بیشتر از ۲۰ روز بعد از درخواست(که قبل از درخواست از اونا پرسیده بودم پورت خالی دارن و ضمنا خط رو هم گفته بودم رو pcm و ... نیست) من هنوز به مخابرات درخواست نداده بودن. شنبه زنگ زدم فحاشی کردم و بعد هم با مدیریت اونا تماس گرفتم٬ یکشنبه درخواست رو به مخابرات دادن. دوشنبه(دیروز) هم رفتم مخابرات نشستم٬ تا خط رانژه بشه. اما ملاک ابله‌های شاتل نامه‌ی مخابرات هست و شعورشون نمی‌رسه کار تو mdf تموم شده.
 

ekhorasan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2005
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
کلمه رانژه رو به لاتین (انگلیسی یا فرانسه) چطوری مینویسن؟
 

Viruser

Registered User
تاریخ عضویت
18 مارس 2009
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
23
خب شما که بالاخره یه مودم ADSL لازم دارید! ندارید؟
 

Alli

Registered User
تاریخ عضویت
12 آگوست 2005
نوشته‌ها
247
لایک‌ها
0
با مودم، خودت که نمی تونی بفهمی :))
 

thg303

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2009
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
سن
34
محل سکونت
اهواز
اگه مولتی متر داشته باشین میشه. دستگاه رو روی ولت سنج بذارید. اختلاف پتانسیل خط معمولا ۴ ولت هستش. ولی برای خطوط رانژه شده این اختلاف پتانسیل تا حدود‌های ۵ ولت می‌رسه. این تجربه شخصی من بوده ممکنه علمی درست نباشه. :)
 
بالا