• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور می تونم محتوای تمام پست هایی رو که ارسال می شوند به صورت اتوماتیک وسط چین کنم؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان

در یک سایت تحت وردپرس،
چطور می تونم محتوای تمام پست هایی رو که ارسال می شوند به صورت اتوماتیک وسط چین کنم؟

با سپاس

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من قالب سایت شما رو نمیدونم چطوریه ولی اگر DIV پست های ارسالی رو در Template پیدا کردید فقط کافیه این رو به استایل اش اضافه کنید

کد:
margin: 0 auto;

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
من قالب سایت شما رو نمیدونم چطوریه ولی اگر DIV پست های ارسالی رو در Template پیدا کردید فقط کافیه این رو به استایل اش اضافه کنید

کد:
margin: 0 auto;

دوست عزیز با این کار خود دیو مارجین می خوره منظور ایشون محتویاتش هست یعنی :

text-align:center;

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
از لطفتون ممنونم دوستان.

بالاخره روش ذکر شده جواب می ده تا من کد مورد نظر رو اضافه کنم یا خیر؟ لطفا کمی بیشتر توضیح بدید.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوست عزیز با این کار خود دیو مارجین می خوره منظور ایشون محتویاتش هست یعنی :

text-align:center;

این کد جواب میده.
توضیحات : یعنی تمام نوشته هایی که در قسمت محتوی تون هست وسط چین بشه البته این کد رو در تمام قسمتهایی که نوشته دارید میتونید استفاده کنید.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
این کد جواب میده.
توضیحات : یعنی تمام نوشته هایی که در قسمت محتوی تون هست وسط چین بشه البته این کد رو در تمام قسمتهایی که نوشته دارید میتونید استفاده کنید.

ممنونم دوست عزیز.

من قسمت ادیتور تم رو بررسی کردم ولی چون در زمینه کد نویسی تخصص ندارم نتونستم از کد مورد نظر استفاده کنم. امکانش هست در این زمینه هم کمکم کنید؟

قالب سایت هم LightWord هست.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
ادرس سایت رو بدید بگیم کجا بزاری کد رو

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
ادرس سایت رو بدید بگیم کجا بزاری کد رو

متاسفانه مالکیت سایت در اختیار من نیست. فقط مدیریتش دست منه. برای همین نمی تونم آدرس سایت رو اعلام کنم.

ممنون می شم اگر به صورت کلی راهنمایی کنید. قالبی که استفاده شده یکی از چند قالب معروف وردپرس هست که تو قسمت قالب های پیشنهاد شده وردپرس هم وجود داره.

کد:
http://www.lightword-design.com

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
باید این کار رو بکنید : داخل تنظیمات Template ، Content Template رو پیدا کنید و تنظیم نوشته به وسط را به صورت استایل بهش اضافه کنید ، من خیال کردم Theme شما جوریه که پست ها وسط نیستند .. نمیدونستم منظور شما نوشته است.

wp.jpg

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
باید این کار رو بکنید : داخل تنظیمات Template ، Content Template رو پیدا کنید و تنظیم نوشته به وسط را به صورت استایل بهش اضافه کنید ، من خیال کردم Theme شما جوریه که پست ها وسط نیستند .. نمیدونستم منظور شما نوشته است.

ممنونم دوست عزیز.

فقط همونطور که قبلا هم اشاره کردم، چون من کد نویسی بلد نیستم سوالات جدیدی برام پیش اومد. چطور به تنظیمات Content Template دسترسی پیدا کنم؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

مشکل من هنوز برطرف نشده. من نتونستم کدهایی رو که تو تصویر فوق مشاهده می شوند در سورس قالب پیدا کنم. لطفا اگر امکانش هست بفرمائید کدام فایل قالب رو باید ویرایش کنم؟

ممنون.

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام

مشکل من هنوز برطرف نشده. من نتونستم کدهایی رو که تو تصویر فوق مشاهده می شوند در سورس قالب پیدا کنم. لطفا اگر امکانش هست بفرمائید کدام فایل قالب رو باید ویرایش کنم؟

ممنون.

داداش ، شما اگه مشکلت خیلی جدی هست ، لطف کن یا ادرس سایت یا همون قالبی که دقیقا روی سایتتون هست رو بذار. خودم یا دوستان کمک میکنیم .

موفق باشی :)

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
داداش ، شما اگه مشکلت خیلی جدی هست ، لطف کن یا ادرس سایت یا همون قالبی که دقیقا روی سایتتون هست رو بذار. خودم یا دوستان کمک میکنیم .

موفق باشی :)

لینک دانلود قالب تو پست شماره 10 قرار داده شده. در پست شماره 11 هم راه حل ارائه شده. فقط من نمی دونم کدوم فایل قالب رو باید ویرایش کنم و کد مورد نظر رو بهش اضافه کنم. خودم به سورس تمام فایل ها نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد. ممنون می شم کمک کنید.

بالا