• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور نمایندگی بیمه بگیرم؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام

نمی دونم اینجا باید تاپیکو می زدم یا جای دیگه! اگر جای درست نیست منتقل بفرمائید دکتر :دی

یکی از دوستان می خواد نمایندگی بیمه بگیره حالا بیمه ایران ؛ کار آفرین ؛ ملت یا.....

دوستان اگر اطلاعی چیزی دارن از روال گرفتن نمایندگی به خصوص بیمه ایران ممنون می شوم راهنمایی بفرمایند!

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
خدا رو شکر که مدیر انجمن رو هم دیدیم (البته نه فقط برای بن کردن و پاک کردن و ... !!! )
UP برای Sir Vahid ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
بیمه ملت که تو سایتشون باید فرم پر کنی و بعد کد پیگیری میده بهت اگر قبول کنند بهت زنگ می زنند .
بیمه رازی چند مدت پیش در روزنامه آگهی کرده بودن و نماینده می خواستن
بیمه ایران رو نمی دونم اما فک نکنم اسون باشه ..
اکثرا کل شرکتای بیمه باید رشته مدیریت و کلا مرتبط با بیمه باشی اکر نه که باید یه دوره داره بگذرونی و بعد از اون ازتون ( احتمالا) امتحان می گیرن و کد نمایندگی بهتون میدن .
بعضی ها هم میگن اول باید با یه نمایندگی به صورت پورسانتی کار کنین ( کارآموزی) و بعد برای کد اقدام می کنید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,443
شرایطش تقریبا همیناست که دوستان نوشتن و لینک دادن .
خودم یه چند ماهی تو آسیا کار کردم ، مهمترین شرط دادن نمایندگی داشتن حساب پرمایه هست ، بعد از اون داشتن سابقه و این صحبتها .
اما هیچ چیز مثل فعال بودن خود طرف نمیشه چه قبل از گرفتن نمایندگی و چه بعدش ، باید رفت جاهای مختلف سر زد و قرارداد بست .
هر چی شما بیمه های بیشتری بزنی ، شرکت میبینه شما فعالی و داری براش کار میکنی ، پس پورسانت شما بالاتر میره : اگه بفرض ماهی 10 تا بیمه ماشین بزنی و حق خودت 10% باشه وقتی ماهی 50 تا مشتری جور کنی مسلما حق خودت هم بالاتر میره .

بیمه یه چیزی که داره لامصب سودش تصاعدی و جهشیه ، برای آدمای فعال که یه مایه ای هم دارن خوبه ولی کسی که بخواد صبح تا شب مثل بقالی بشینه تو نمایندگی و منتظر مشتری بشه خوب نیست !

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
من خودم الان دارم نمایندگی حقیقی میگیریم و تقریبا نصف کاراش انجام شده
کلی تحقیق هم کردم...
بگذریم
مهم ترین اطلاعاتی که باید بدونید

قبلا بعضی بیمه ها خیلی راحت نمایندگی میدادن ولی الان یک مقدار سخت شده..
یه شرایط پایه هست که برای هر بیمه ای باید داشته باشید و اونو بیمه مرکزی تعیین میکنه مثل کارت پایان خدمت، قبولی در امتحان بیمه مرکزی، حداقل لیسانس با سابقه کار و...
یک سری شرایط هم هست که هر بیمه ای مختص به خودش داره و بعد از رد شدن از مراحل بالا باید انجام بدید مثلا ماله بعضی بیمه ها تعداد یا مبلغ قابل توجهی بیمه نامه هستش که تا اون مقدار رو نیارید بهتون نمایندگی نمیدن
در مورد اینکه کار خوبیه یا بد و مشکلاتش چیه ازش میگذریم چون سوال شما در مورد گرفتن نحوه نمایندگی بود

بیمه ایران فعلا قصد دادن نمایندگی جدید در تهران و کرج رو نداره برای سایر شهر ها باید به اداره مرکزی اون شهر مراجعه کنید
بیمه آسیا ، دانا و البرز در حال حاضر بیشتر روابطی نمایندگی میدن
از بین بیمه های تمام خصوصی همشون نمایندگی میدن چند بار تو سال فقط باید منتظر آگهی باشی و در حال حاضر پارسیان و سینا دارن میدن، احتمالا خرداد هم پاسارگاد و دی میدن و...

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود به همه دوستان...
یه مطلبی رو در رابطه با نمایندگی بیمه بگم که فکر کنم خیلی مهمه :
"سابقه کار و یا بازاریاب خوب بودن خیلی خیلی مهمتره از داشتن مدرک لیسانس یا دکتری"
بحث در رابطه با گرفتن نمایندگی خیلی خیلی زیاده از اونجاییکه کار من بیمه هستش فردی میاد برای درخواست نمایندگی 30 دقیقه تا بعضا 2 ساعت طول میکشه تا براش توضیح میدم چون طرف میاد برای درخواست نمایندگی و بعد از گرفتن نمایندگی و همچنین سرمایه گذاری اون انتظاری رو که داره رو نمیتونه برآورده کنه...
نماینده ای داریم که ماهی 50000 تومان درآمد داره و نماینده ای داریم که همین قبل عیدی 13000000 تومان کارمزد گرفت (تازه این نماینده شهرهای بزرگ نیستن که درآمدشون بیشتر بشه)
استارتر گرامی و بقیه دوستان اگه به امضاء من نگاه کنید مشاوره رایگان رو نوشتم ولی از اونجایی که همانند تاپیکی که قبلا زده بودم و ریختن رو سرم و حذفش کردن!!! (البته در رابطه با بیمه نبود) اگه جای مناسبی پیدا بشه حتما حتما مشاوره رایگان در امور مختلف بیمه ای میزنم ...
اگر جای مناسبی رو پیدا نکردم که همانند Sir Vahid مدیر انجمن تو همین قسمت همچین کاری رو خواهم کرد ( حداقل تا حدودی مطمئن میشم که تاپیکم برای مدتی پاک نمیشه:rolleyes:)

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
بیمه فقط بیمه پاسارگاد !
اما این روزا با این تورم کسی دیگه خودش رو بیمه نمیکنه ! مخصوصا بیمه های عمر و پس انداز و بازنشستگی .
بیمه های اتومبیل و غیره که از روی ناچاری هست و اجباری فرق میکند.
در کل بحث بیمه هم داره قارچ وار میشه ! نمایندگی بیمه هم خز شده

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام
ممنون از اطلاعات خوب دوستان.... از تک تک شما دوستان ممنونم

منتظر ادامه نظرات ارزشمندتون همچنان هستم :)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بیمه فقط بیمه پاسارگاد !
اما این روزا با این تورم کسی دیگه خودش رو بیمه نمیکنه ! مخصوصا بیمه های عمر و پس انداز و بازنشستگی .
بیمه های اتومبیل و غیره که از روی ناچاری هست و اجباری فرق میکند.
در کل بحث بیمه هم داره قارچ وار میشه ! نمایندگی بیمه هم خز شده
با وجود اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم خیلی از دوستان فقط یاد گرفتن بگن با این تورم بانک ضرره و....
خب شما کاری یا تجارتی با مقدار تضمینی که بانک داره رو سراغ دارید؟
با تضمین ترین کاری که شما بگید باز هم ضمانت و اعتبار بانک رو نداره
در ثانی کسی که بتونه کار کنه کار می کنه با پولش و نیازی نیست کسی بهش بگه و کسی تو توانش نبوده یا اصلا پول بیکاری داره که میخواد یه جا سرمایه گذاری کنه
بیمه عمری که میگید مثلا با ماهی 50-100-200 تومن معمولا باز میشه ، خب با این پول ماهانه چیکارا میشه کرد؟ پس خواهشا واقع بینانه برخورد کنید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر من به دوستتون بگید فقط نمایندگی بیمه ایران رو بگیره... خیلی از مردم از جمله خودم فقط و فقط ثالث و بدنه بیمه ایران رو قبول داریم چون معتقدیم شرکت دولیته و خصوصی نیست که منافع رئیس شعبه در پرداخت خسارت در خطر باشه! اگرم مشکلی پیش بیاد چون دولتیه به راحتی با پیگیری از طریق بازرسی کل کشور قابل پیگیریه... ولی بیمه های خصوصی اینطور نیست... هیچ وقت هم طرف به حقش نمیرسه! حداقل کارآفرین و پارسیان رو من تجربش رو داشتم!

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از mohebali :
با وجود اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم خیلی از دوستان فقط یاد گرفتن بگن با این تورم بانک ضرره و....
خب شما کاری یا تجارتی با مقدار تضمینی که بانک داره رو سراغ دارید؟
با تضمین ترین کاری که شما بگید باز هم ضمانت و اعتبار بانک رو نداره
در ثانی کسی که بتونه کار کنه کار می کنه با پولش و نیازی نیست کسی بهش بگه و کسی تو توانش نبوده یا اصلا پول بیکاری داره که میخواد یه جا سرمایه گذاری کنه
بیمه عمری که میگید مثلا با ماهی 50-100-200 تومن معمولا باز میشه ، خب با این پول ماهانه چیکارا میشه کرد؟ پس خواهشا واقع بینانه برخورد کنید.

سلام
سال گذشته یکی از همکاران میخواست برای بچه هاش بیمه پس انداز باز کنه . بهش گفتم به جای اینکار ماهی یه سکه یک گرمی بگیر بزار کنار هم سودش بیشتره هم با این وضعیت مملکت ما امیدی به فردا نیست چه برسه به بیست سال دیگه ! اگه فردا اعلام ورشکستگی کنن می خوای چکار کنی ?
اون همکار به حرفم گوش نکرد ولی اگه کرده بود تا الان اندازه چندین سال این بیمه ها سود کرده بود .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
سال گذشته یکی از همکاران میخواست برای بچه هاش بیمه پس انداز باز کنه . بهش گفتم به جای اینکار ماهی یه سکه یک گرمی بگیر بزار کنار هم سودش بیشتره هم با این وضعیت مملکت ما امیدی به فردا نیست چه برسه به بیست سال دیگه ! اگه فردا اعلام ورشکستگی کنن می خوای چکار کنی ?
اون همکار به حرفم گوش نکرد ولی اگه کرده بود تا الان اندازه چندین سال این بیمه ها سود کرده بود .
1- حرف شما صرفا از روی حدس و گمان بوده و اگر بر عکس میشد که هیچ بعید نبوده و نیست دیگه همچین ادعایی نمی کردید.
2- بیمه ها بقالی سرکوچه نیستن که بیمه مرکزی (مثل بانک مرکزی در بخش بانکها) تمامی تعهداتش بیمه ها رو تضمین کرده با اعتباری که پیش بیمه مرکزی دارن ، بیمه ها مثل بانکها سرمایه ثبتی دارند که فکر کنم 100 میلیارد تومان هست حداقلش که در صورت ورشکستگی که تابحال اتفاق نیفتاده و با سیاست های جاری احتمال 95 درصد به صورت عادی نخواهد شد بیمه مرکزی تعهدات رو انجام میده.
3- 20 سال دیگه با تورم 50 درصد هم حساب کنیم یعنی ارزش پول شما یک دهم الان شده ولی باید توجه کنید شما الان این پولو ندارید ! دوما این یک دهم ارزش پول الان میشه 20-30 میلیون تومان که فکر نکنم کم باشه ! و در آخر اینکه افزایش حقوق یک کارگز یا کارمند در سال نهایتا 20-30 درصد هست ! همینطوری اگه حساب کنید با مبلغی که سرآخر بهتون داده میشه و با سود مثلا 20 درصد سالانه حساب کنید قطعا به این نتیجه می رسید که از بسیاری از کارگران و کارمندان فعلی جلو میفتید.

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
سلام

دوست من بحث تاپیک گرفتن نمایندگی بود نه بقیه چیز ها ،زیاد از موضوع دور نشویم ولی برای اینکه شما این طرف قضیه رو هم ببینید و اطلاعاتتون بیشتر بشه چند تا مثال میزنم
1- بانک ممکن است ورشکست بشود ولی هیچ بیمه ای ورشکسته نمی شود! چرا؟ چون هر بیمه ای حداقل 3تا بیمه اتکایی دارد (داخلی و خارجی) یعنی اگر به مشکل برخورد بکنه بیمه گر اتکایی خسارت رو میده ! در همه جای دنیا بیمه های پر قدرت بانک ها رو تضمین می کنند ولی در ایران بانکها بیمه تاسیس می کنند با پول مردم که همین مسئله باعث شده بیمه مرکزی قوانین رو برای تاسیس بیمه سفت و سخت بگیره و...
2- قبل از انقلاب چندتا بیمه خارجی داشتیم که با انقلاب از ایران رفتن؟ تعهدات بیمه عمر و... چی شد؟ هیچی پرتفوی همه اونا به بیمه ایران واگذار شد و بیمه ایران تعهدات رو بعهده گرفت! در حقیقت اگر یک در میلیون هم یه بیمه ورشکست بشه که نمیشه سایر بیمه ها میریزن سرش تا مشتری هاش رو بعهده بگیرن چون طبق قانون اعداد بزرگ یه پول قلمبه به شرکت برنده میرسه!
3- در مورد بیمه عمر شما باید بهش به چشم پس انداز با نرخ کم ولی مطمئن نگاه کنی! بله درسته اگر طرف هر ماه یه سکه کنار بزاره احتمال سودش ممکنه بیشتر بشه ولی شما اینم در نظر بگیر که امسال سکه رو چند خریده و سال بعد چند یعنی با یه نرخ زیاد هر ماه سرمایه گذاریش رو افزایش داده ضمن اینکه ریسکش رو افزایش داده

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
به نظر من به دوستتون بگید فقط نمایندگی بیمه ایران رو بگیره... خیلی از مردم از جمله خودم فقط و فقط ثالث و بدنه بیمه ایران رو قبول داریم چون معتقدیم شرکت دولیته و خصوصی نیست که منافع رئیس شعبه در پرداخت خسارت در خطر باشه! اگرم مشکلی پیش بیاد چون دولتیه به راحتی با پیگیری از طریق بازرسی کل کشور قابل پیگیریه... ولی بیمه های خصوصی اینطور نیست... هیچ وقت هم طرف به حقش نمیرسه! حداقل کارآفرین و پارسیان رو من تجربش رو داشتم!

نظر منم کاملا موافق شماست

منم برای بیمه مسئولیت بیمه ایران می روم و همکاران منم چون اکثرشون جراح هستن برای بیمه مسئولیت بیمه ایران می روند
اما اون طور که شنیدم گرفتن نمایندگی از بیمه ایران خیلی سخته....دوستان نظری در این باره دارن؟

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
1- حرف شما صرفا از روی حدس و گمان بوده و اگر بر عکس میشد که هیچ بعید نبوده و نیست دیگه همچین ادعایی نمی کردید.
2- بیمه ها بقالی سرکوچه نیستن که بیمه مرکزی (مثل بانک مرکزی در بخش بانکها) تمامی تعهداتش بیمه ها رو تضمین کرده با اعتباری که پیش بیمه مرکزی دارن ، بیمه ها مثل بانکها سرمایه ثبتی دارند که فکر کنم 100 میلیارد تومان هست حداقلش که در صورت ورشکستگی که تابحال اتفاق نیفتاده و با سیاست های جاری احتمال 95 درصد به صورت عادی نخواهد شد بیمه مرکزی تعهدات رو انجام میده.
3- 20 سال دیگه با تورم 50 درصد هم حساب کنیم یعنی ارزش پول شما یک دهم الان شده ولی باید توجه کنید شما الان این پولو ندارید ! دوما این یک دهم ارزش پول الان میشه 20-30 میلیون تومان که فکر نکنم کم باشه ! و در آخر اینکه افزایش حقوق یک کارگز یا کارمند در سال نهایتا 20-30 درصد هست ! همینطوری اگه حساب کنید با مبلغی که سرآخر بهتون داده میشه و با سود مثلا 20 درصد سالانه حساب کنید قطعا به این نتیجه می رسید که از بسیاری از کارگران و کارمندان فعلی جلو میفتید.

سلام
1- خیلی هم از روی حدس و گمان نبوده . فقط کافیه یه نیم نگاهی به وضع کشور بندازید خیلی چیزها دستتون میاد
2 - بانکها و بیمه خیلی هم فرقی با بقالی سرکوچه ندارن . این بحث پشتوانه مال زمانی هست که اوضاع اقتصاد خوب باشه و فقط یک بانک یا یک بیمه به مشکل بخوره . اینجوری بعد از چند سال دوندگی احتمالاً به پولتون میرسید ولی وقتی کل اقتصاد دچار مشکل بشه دیگه بیمه و بانک مرکزی ول معطلن .شما یه نگاهی به وضعیت الان قبرس بنداز متوجه میشی . تازه همین الان برو تو بورس نگاه کن دو بانکی که سالهای قبل پذیره نویسی کردن در چه حالی هستن و سهامداری بدبخت چه وضعیتی دارن ! خدا میدونه چند سال دیگه به پولشون برسن ! این حرفهای شما فقط تو تئوری هست خدا نکنه کار به عمل بکشه !
3 - مشکل شما اینه که تورم چند سال رو حسابی در نظر گرفتید در حالیکه این نرخ تصاعدی باید حساب بشه . یک سری به سایت بانک مرکزی قسمت تقویم خسارت تاخیر بزنید شاخص سال 1390 رو 21/277 زده و شاخص سال 1370 رو 17/8 یعنی در عرض بیست سال 93/33 برابر شده . اونم تو زمانی که شرایط اقتصادی نسبتاً خوب بوده و اونم طبق نرخ اعلامی خود بانک مرکزی !! با تورم پنجاه درصدی اگر حساب کنیم که فکر کنم به میلیون بکشه !
طبق چیزی که من در سایت بیمه دانا مشاهده کردم اگر فرض کنیم شما ماهی صد هزار تومان شما در بیمه سرمایه گذاری کنید در بهترین حالت بعد از بیست سال به شما 174 میلیون تومان تعلق مگیره که اگر تقسیم بر همون 34 کنیم به نرخ امروز میشه حدود 5 میلیون تومان . حال اگه فرض کنیم شما همین مبلغ رو در طلا سرمایه گذاری کنید و فرض بگیریم نرخ رشد طلا برابر نرخ تورم باشه بعد از بیست سال شما 24 میلیون سرمایه دارید حتی اگه فرض کنیم نرخ رشد طلا نضف نرخ تورم باشه بعد از بیست سال شما 12 میلیون دارید یعنی بیش از دو برابر بیمه !
حال اگر جایی از سخن بنده ایراد دارد شما اصلاح بفرمایید .

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
من داشتم بعد از یک سال با کلی ضرر بستمش و انصراف از نمایندگی دادم
کار خیلی سختیه
نمایندگی بیمه ایران اگه بتونی بگیری خیلی خوبه بقیه نه

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
نظر منم کاملا موافق شماست

منم برای بیمه مسئولیت بیمه ایران می روم و همکاران منم چون اکثرشون جراح هستن برای بیمه مسئولیت بیمه ایران می روند
اما اون طور که شنیدم گرفتن نمایندگی از بیمه ایران خیلی سخته....دوستان نظری در این باره دارن؟
با کمال احترام باید بگم اصلا به این صورت نیست... اگر بیمه نامه های ثالث رو ملاک گرفتن نمایندگی قرار میدین باید بگم که کمترین سود بیمه نامه رو ثالث داره که اگه بقول معروف نماینده ای ثالث باز باشه مطمئن باشین که دفترشو بعد یکی دوسال میبنده... منافع شرکت و رئیس شعبه در بیمه های دولتی 100% بیشتر از بیمه های خصوصی هست و اصطلاح اختلاص مطمئن باشین که تو دولتی بیشتره تا خصوصی چون که دولت نمیتونه نظارت کافی بر تمامی ارگانها داشته باشه ولی خصوصی به محض اینکه همچین مواردی رو مشاهده کنه رئیس رو عوض میکنه...پیگیری از طریق مراجع قضایی برای همه بیمه ها یکسان هست هم برای دولتی و هم برای خصوصی....
این رو میگم چون خودم چند سال تو صنعت بیمه هستم.
مثل این میمونه که بگین روزنامه فقط اطلاعات خوبه چون بقیه همه جدید هستن !
فردی که بخواد کار کنه براحتی میتونه ماهی بالای 10 میلیون کار کنه. الان نماینده ای داریم که بعد از گذشت دوسال کارمزد ماهیانه ش به بالای 10 میلیون رسیده... ببینین تو شهرستان نمایندگی بیمه ایرانی هست که اینقدر بتونه کارمزد بگیره؟ مطمئن باشین پیدا نمیکنین و مطمئن باشین که شرایط و خدمات بیمه ای که نمایندگیش رو گرفته خوبه که نماینده میتونه اینقدر خوب کار کنه...

بالا