خداوکیلی خود شما تا حالا به چند نفر پول قرض دادی و برگردوندن ؟ به چند نفر کتاب امانت دادی و تونستی حتی جنازشو باز پس بگیری ؟
.. من هم مثل شما
. فقط چون سنم بیشتره، بیشتر از شما هم دیدم
. آدم عاقل هم از یه سوراخ 50 بار گزیده نمیشه، وقتی 49 بار نیش خورد، دفعه پنجاهم حتی اگر مطمئن باشه که اون سوراخ بی خطره، دستشو توش نمیکنه
احساس بدی هم که از کلاه رفتن سر آدم ، بهش دست میده، ربطی به مقدار پول نداره. آدم اگر مولتی میلیاردر هم باشه و 50 هزار تومن سرش کلاه بذارن، ناراحت میشه. ممکنه شما به راحتی چند میلیون به کسی که نیاز داره، کمک کنی یا مثلا مصطفی دو تا گوسفند نذر کنه
یا اصلا پول گم کنی، یا خدای نکرده تصادف کنی و خسارت مادی ببینی، اما عین خیالت نباشه، اما همین شما اگر جایی احساس کنی که به کسی اعتماد کردی و جواب اعتمادت رو با حقه بازی داده، بخاطر یک قرونش هم خونت به جوش میاد:general406:
من تمام پس اندازم رو طوری نگهداری میکنم که سودی روش نمیاد. یا توی حساب قرض الحسنه است، یا حساب جاری، یا حساب خارجی یا توی بالشم
. شما که منو نمی شناسید و نخواهید شناخت که بخوام براتون ریاکاری کنم
، برعکس goldenrule اهل شعار دادن هم نیستم
از ته دل و صمیم قلب، دوست داشتم که این پول هایی که سال تا سال بهشون دست نمیزنم رو به کسی قرض بدم که کارش راه بیفته، اما از بس که بازخورد خوبی از قرض الحسنه گرفتم:general509:، الان ترجیح میدم بخشی از درآمدم رو به صورت بلاعوض به کسانی که خودم پیداشون میکنم و میدونم کلکی توی کارشون نیست، بدم... اینجوری اعصابم راحت تره، حرص هم نمیخورم که دستمو تا آرنج عسل کردم، فرو کردم تو حلق فلانی:general304:، آخرش هم دستمو گاز گرفت
در پایان
با 10 میلیون نمیتونی اشتغال زایی کنی. سرمایه لازم برای اشتغال زایی پایدار برای یک نفر در ایران، در کسب و کارهای کوچک، 150 میلیون تومن و در کسب و کارهای بزرگ 400 میلیون تومنه ( برعکس هم دنیا، در ایران کسب و کار بزرگ سرمایه سرانه بیشتری میخواد) ... اگه باور نمیکنی، خودت برو کاسبی های پایدار سودده رو ببین، نگاه کن چند نفر مستقیما مشغول کارند و چقدر سرمایه روی اون کار گذاشته شده... استثنا هم وجود داره، مثلا با 30-40 میلیون میشه یه تاکسی خرید و کار کرد ، اما این کسب و کار نیست، قابل گسترش نیست، پیشرفت نداره ووو