• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور وام اشتغالزایی بگیریم ؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام ، من سه سال پیش میخواستم وام اشتغالزایی بگیرم رفتم موسسه مهر رضا گفتند که به فنی و حرفه ای مراجعه کنید ، بعد که رفتم
به فنی و حرفه ای مسولین اونجا گفتند به موسسه مهر رضا مراجعه کنید . آخرش هم ملتفت نشدم به کجا مراجعه کنم .
اینجا کسی هست تجربه گرفتن وام اشتغالزایی داشته باشه ؟
یک سری سوالاتی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
به مهر رضا مراجعه کنید.

behhnamm

Registered User
لایک‌ها
544
به فنی و حرفه ای مراجعه کن

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
سلام ، من سه سال پیش میخواستم وام اشتغالزایی بگیرم رفتم موسسه مهر رضا گفتند که به فنی و حرفه ای مراجعه کنید ، بعد که رفتم
به فنی و حرفه ای مسولین اونجا گفتند به موسسه مهر رضا مراجعه کنید . آخرش هم ملتفت نشدم به کجا مراجعه کنم .
اینجا کسی هست تجربه گرفتن وام اشتغالزایی داشته باشه ؟
یک سری سوالاتی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستش من تا حالا دنبالش نبودم، اما مبلغش چیزی نیست که واقعا ارزش داشته باشه، به نظر من یه سر به بانک کارگشایی بزن، اونجا طلا گرو میزاری، وام میدن بدون ضامن هم هست و فوری، آخر سال مبلغ رو با سودش :general410: (بانک داری اسلامی !) پس میدین.
اگه واقعا دنبال ایجاد شغلی دمت گرم:general601:

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
راستش من تا حالا دنبالش نبودم، اما مبلغش چیزی نیست که واقعا ارزش داشته باشه، به نظر من یه سر به بانک کارگشایی بزن، اونجا طلا گرو میزاری، وام میدن بدون ضامن هم هست و فوری، آخر سال مبلغ رو با سودش :general410: (بانک داری اسلامی !) پس میدین.
اگه واقعا دنبال ایجاد شغلی دمت گرم:general601:
دادا ، به من 5 6 میلیون هم بدن می تونم باهاش کاری رو شروع کنم ؛ کشاورزی می کنم یا باهاش سایتی رو بالا میارم
هر چند که ترجیح می دم وامش مبلغ بالایی باشه یه کاری مثل پرورش ماهی راه بیاندازم
و لکین الان آث و پاسم ، کل دارایی ام دو هزار تومنه اونم میخوام ویفر بخرم با چای بخورم .

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
دادا ، به من 5 6 میلیون هم بدن می تونم باهاش کاری رو شروع کنم ؛ کشاورزی می کنم یا باهاش سایتی رو بالا میارم
هر چند که ترجیح می دم وامش مبلغ بالایی باشه یه کاری مثل پرورش ماهی راه بیاندازم
و لکین الان آث و پاسم ، کل دارایی ام دو هزار تومنه اونم میخوام ویفر بخرم با چای بخورم .
وام 10 میلیونی فکر کنم 150 گرم طلا گرو میزارین، آخر سال یه جا 12 میلیون پس میدین، فردا حتما برو سوال کن.
حالا طلا رو که باید جور کنی خلاصه فکر کنم اگر بتونی گرو بیشتر بذاری بتونی 2 تا وام به نام خودت و یکی دیگه بگیری.
:general601: دم شما گرم برات آرزوی موفقیت می کنم

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
به بانک مربوطه مراجعه کنید.
و من الله...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منم دنبالش بودم یه زمان - واقعا اگه وام مبلغ بالا میدادن ایدم در حد کار برای 100 نفر بود .... ولی افسوس که مملکت فقط باید اختلاص کنن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ب افتک پ.خ بده چرا تاپیک زدی !

افتک وام میده ولی یورو ــــــــــــــه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام گل پسر ، مهر رضا اینطوریه که باید وسیله مسیله ها رو خریده باشی بعد میان بهت وام میدن
برای ضامن حتما به یکی دوتا ضامن کارمندی پیدا کنی که میان رو این سیستم سیستم کسر حقوق میزارن یعنی اگه وام ها رو ندی از حقوق ضامن هات کم می کنن

مهر رضا نشد به بانک ایرانیان(دقیق نمی دونم اسمش فردا میپرسم بهت میگم ) وام میده به صورت اسلامی بدون بهره فکر کنم حدود 4 درصد هر چی بزاری 2 برابر وام میده ، اگه بتونی وام رو زودتر پس بدی ، کارمزدش کمتر میشه مثلا 3 ساله 4 درصد بستن یه ساله بیای پس بدی 1 درصد میگیرن ( البته مثال درباره نحوه چند و چونش اطلاعات دقیقی ندارم ) در حقیقت خودشون میگن این 4 درصد هم برای هزینه های که بانک متقبل میشه ازت میگیرن

یکی دیگش بانک رسالت هستش ( من خودم یکم ازش میترسم امکان داره تقش در بیاد 4 روز دیگه ) اینم 4 درصد وام میده

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام گل پسر ، مهر رضا اینطوریه که باید وسیله مسیله ها رو خریده باشی بعد میان بهت وام میدن
برای ضامن حتما به یکی دوتا ضامن کارمندی پیدا کنی که میان رو این سیستم سیستم کسر حقوق میزارن یعنی اگه وام ها رو ندی از حقوق ضامن هات کم می کنن

مهر رضا نشد به بانک ایرانیان(دقیق نمی دونم اسمش فردا میپرسم بهت میگم ) وام میده به صورت اسلامی بدون بهره فکر کنم حدود 4 درصد هر چی بزاری 2 برابر وام میده ، اگه بتونی وام رو زودتر پس بدی ، کارمزدش کمتر میشه مثلا 3 ساله 4 درصد بستن یه ساله بیای پس بدی 1 درصد میگیرن ( البته مثال درباره نحوه چند و چونش اطلاعات دقیقی ندارم ) در حقیقت خودشون میگن این 4 درصد هم برای هزینه های که بانک متقبل میشه ازت میگیرن

یکی دیگش بانک رسالت هستش ( من خودم یکم ازش میترسم امکان داره تقش در بیاد 4 روز دیگه ) اینم 4 درصد وام میده
خدا سایه شما رو ار این فرم کم نکنه ، ممنون

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ب افتک پ.خ بده چرا تاپیک زدی !

افتک وام میده ولی یورو ــــــــــــــه

افتک مث شعر می مونه ، بعد که خوندی اش باس یه نفس عمیق بکشی و بگی جالبه ، قشنگه ولی واقعی نیست
حالا اگر پولدار بودنشم واقعی بود به این راحتی ها به من یورو قرض نمی داد .
البته ایدی اشو نمی دونم وگرنه حتما بهش پیام می دادم
**
افتک اگر پیاممو می بینی یه ده میلیون قرض بده
به جان خودت و مصطفی قسم میخورم تا ده سال آینده پولتو برگردونم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من 28 سالمه
و بیکارم
خیلی دوست دارم شغلم مرتبط با حیوانات باشه , راهی میشناسید بتونم همچین شغلی پیدا کنم؟
حالا شغل هایی که مربوط به حیوانات بشه چه محیط بانی و جنگل بانی - فروشگاه ها پت شاپی و ................

2 تا ایده هم دارم برای کسب درامد اینترنتی اونم خوب جواب میده

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
افتک مث شعر می مونه ، بعد که خوندی اش باس یه نفس عمیق بکشی و بگی جالبه ، قشنگه ولی واقعی نیست
حالا اگر پولدار بودنشم واقعی بود به این راحتی ها به من یورو قرض نمی داد .
البته ایدی اشو نمی دونم وگرنه حتما بهش پیام می دادم
**
افتک اگر پیاممو می بینی یه ده میلیون قرض بده
به جان خودت و مصطفی قسم میخورم تا ده سال آینده پولتو برگردونم

من مثل شعرم ؟ :Dخودت مثل پفک نمکی می مونی، وقتی میخوریش خوشمزه است، اما بعدش می فهمی همش هوا بوده:p:D

آیما جان خودت توی همین کشور زندگی میکنی و از همه چی خبر داری، منظورم از این حرفا شما نیستی، کلی میگم.

خداوکیلی خود شما تا حالا به چند نفر پول قرض دادی و برگردوندن ؟ به چند نفر کتاب امانت دادی و تونستی حتی جنازشو باز پس بگیری ؟:D .. من هم مثل شما :p . فقط چون سنم بیشتره، بیشتر از شما هم دیدم:D. آدم عاقل هم از یه سوراخ 50 بار گزیده نمیشه، وقتی 49 بار نیش خورد، دفعه پنجاهم حتی اگر مطمئن باشه که اون سوراخ بی خطره، دستشو توش نمیکنه:D

احساس بدی هم که از کلاه رفتن سر آدم ، بهش دست میده، ربطی به مقدار پول نداره. آدم اگر مولتی میلیاردر هم باشه و 50 هزار تومن سرش کلاه بذارن، ناراحت میشه. ممکنه شما به راحتی چند میلیون به کسی که نیاز داره، کمک کنی یا مثلا مصطفی دو تا گوسفند نذر کنه :p یا اصلا پول گم کنی، یا خدای نکرده تصادف کنی و خسارت مادی ببینی، اما عین خیالت نباشه، اما همین شما اگر جایی احساس کنی که به کسی اعتماد کردی و جواب اعتمادت رو با حقه بازی داده، بخاطر یک قرونش هم خونت به جوش میاد:general406:

من تمام پس اندازم رو طوری نگهداری میکنم که سودی روش نمیاد. یا توی حساب قرض الحسنه است، یا حساب جاری، یا حساب خارجی یا توی بالشم:D. شما که منو نمی شناسید و نخواهید شناخت که بخوام براتون ریاکاری کنم:D، برعکس goldenrule اهل شعار دادن هم نیستم:p از ته دل و صمیم قلب، دوست داشتم که این پول هایی که سال تا سال بهشون دست نمیزنم رو به کسی قرض بدم که کارش راه بیفته، اما از بس که بازخورد خوبی از قرض الحسنه گرفتم:general509:، الان ترجیح میدم بخشی از درآمدم رو به صورت بلاعوض به کسانی که خودم پیداشون میکنم و میدونم کلکی توی کارشون نیست، بدم... اینجوری اعصابم راحت تره، حرص هم نمیخورم که دستمو تا آرنج عسل کردم، فرو کردم تو حلق فلانی:general304:، آخرش هم دستمو گاز گرفت:p

در پایان :p با 10 میلیون نمیتونی اشتغال زایی کنی. سرمایه لازم برای اشتغال زایی پایدار برای یک نفر در ایران، در کسب و کارهای کوچک، 150 میلیون تومن و در کسب و کارهای بزرگ 400 میلیون تومنه ( برعکس هم دنیا، در ایران کسب و کار بزرگ سرمایه سرانه بیشتری میخواد) ... اگه باور نمیکنی، خودت برو کاسبی های پایدار سودده رو ببین، نگاه کن چند نفر مستقیما مشغول کارند و چقدر سرمایه روی اون کار گذاشته شده... استثنا هم وجود داره، مثلا با 30-40 میلیون میشه یه تاکسی خرید و کار کرد ، اما این کسب و کار نیست، قابل گسترش نیست، پیشرفت نداره ووو

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
خاهش میکنم زیر سایه مرتزا الی

اقا به جای موسسه مهر رضا یه موسسه دیگری درست کردن به اسم بانک کار آفرین (فک کنم ترکیب کردن یا همچین چیزی )
شرط وام دادن اشون اینکه هر مبلغی به عنوان سپرده بزاری ، حداقل بعد سه ماه معادل همون مبلغ ، وام می دن !!!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اقا به جای موسسه مهر رضا یه موسسه دیگری درست کردن به اسم بانک کار آفرین (فک کنم ترکیب کردن یا همچین چیزی )
شرط وام دادن اشون اینکه هر مبلغی به عنوان سپرده بزاری ، حداقل بعد سه ماه معادل همون مبلغ ، وام می دن !!!

بانک کار افرین بودش احتمال با هم زد و بند کردن
چن درصد ؟ مدارک چی میخواد ، ضامن چی میخواد

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من مثل شعرم ؟ :Dخودت مثل پفک نمکی می مونی، وقتی میخوریش خوشمزه است، اما بعدش می فهمی همش هوا بوده:p:D

آیما جان خودت توی همین کشور زندگی میکنی و از همه چی خبر داری، منظورم از این حرفا شما نیستی، کلی میگم.

این آیدی جدیدته ؟!
من پفک نمکی نیستم پیرمرد ، بلکه شوالیه ای هستم که از جاده های تاریک عبور می کنم میام خواستگاری ات . بعد که به غار رسیدم دیدم بر عکست زشتی :D از همون راهی که اومدم تنها برمی گردم .

خداوکیلی خود شما تا حالا به چند نفر پول قرض دادی و برگردوندن ؟ به چند نفر کتاب امانت دادی و تونستی حتی جنازشو باز پس بگیری ؟:D .. من هم مثل شما :p . فقط چون سنم بیشتره، بیشتر از شما هم دیدم:D. آدم عاقل هم از یه سوراخ 50 بار گزیده نمیشه، وقتی 49 بار نیش خورد، دفعه پنجاهم حتی اگر مطمئن باشه که اون سوراخ بی خطره، دستشو توش نمیکنه:D

احساس بدی هم که از کلاه رفتن سر آدم ، بهش دست میده، ربطی به مقدار پول نداره. آدم اگر مولتی میلیاردر هم باشه و 50 هزار تومن سرش کلاه بذارن، ناراحت میشه. ممکنه شما به راحتی چند میلیون به کسی که نیاز داره، کمک کنی یا مثلا مصطفی دو تا گوسفند نذر کنه :p یا اصلا پول گم کنی، یا خدای نکرده تصادف کنی و خسارت مادی ببینی، اما عین خیالت نباشه، اما همین شما اگر جایی احساس کنی که به کسی اعتماد کردی و جواب اعتمادت رو با حقه بازی داده، بخاطر یک قرونش هم خونت به جوش میاد:general406:

من تمام پس اندازم رو طوری نگهداری میکنم که سودی روش نمیاد. یا توی حساب قرض الحسنه است، یا حساب جاری، یا حساب خارجی یا توی بالشم:D. شما که منو نمی شناسید و نخواهید شناخت که بخوام براتون ریاکاری کنم:D، برعکس goldenrule اهل شعار دادن هم نیستم:p از ته دل و صمیم قلب، دوست داشتم که این پول هایی که سال تا سال بهشون دست نمیزنم رو به کسی قرض بدم که کارش راه بیفته، اما از بس که بازخورد خوبی از قرض الحسنه گرفتم:general509:، الان ترجیح میدم بخشی از درآمدم رو به صورت بلاعوض به کسانی که خودم پیداشون میکنم و میدونم کلکی توی کارشون نیست، بدم... اینجوری اعصابم راحت تره، حرص هم نمیخورم که دستمو تا آرنج عسل کردم، فرو کردم تو حلق فلانی:general304:، آخرش هم دستمو گاز گرفت:p

در پایان :p با 10 میلیون نمیتونی اشتغال زایی کنی. سرمایه لازم برای اشتغال زایی پایدار برای یک نفر در ایران، در کسب و کارهای کوچک، 150 میلیون تومن و در کسب و کارهای بزرگ 400 میلیون تومنه ( برعکس هم دنیا، در ایران کسب و کار بزرگ سرمایه سرانه بیشتری میخواد) ... اگه باور نمیکنی، خودت برو کاسبی های پایدار سودده رو ببین، نگاه کن چند نفر مستقیما مشغول کارند و چقدر سرمایه روی اون کار گذاشته شده... استثنا هم وجود داره، مثلا با 30-40 میلیون میشه یه تاکسی خرید و کار کرد ، اما این کسب و کار نیست، قابل گسترش نیست، پیشرفت نداره ووو

ممنونم که اینقدره خوبی :D شما یک سری خصوصیاتی دارین که من تحسینش می کنم مثلا پست هات فضای شادی داره ، ادم کینه ای نیستی وقتی تو یه تاپیک با کسی بحثت میشه اون موضوع رو با موضوع های دیگه قاطی نمی کنی ،
خیلی اوقات حتی وقتی که نظراتت اشتباهه کامنت هات برام جالب میاد .البته خیلی جاها از نظرات شما استفاده می کنم و از این بابت خوشحالم که پدیده ای مثل شما تو این فروم عضو شده .لکین نظر به مواردی مانند بحث هایی که با دمو داشتی ، اون ماجرای کوچیک همکاری خودمون و چند مورد دیگه هر جا که فرصتی پیش بیاد سعی می کنم برای افرادی که هنوز شما رو باور دارن تردید ایجاد کنم تا اگر خواستن با شما همکاری داشته باشن دقت بیشتری به خرج بدن ، حتی یه چند بار تو پیام خصوصی به چند نفر گفته بودم اگر میخواین با افتک همکاری کنین این احتمال رو بدین که ممکنه اون شخصی که شما فکر می کنین نباشه (دقت کن نگقتم به افتک اعتماد کنید ، بهشون گفتم که در برابر این کاراکتر خیلی بیشتر احیتاط کنید ) . ولی به جان تو و مصطفی قسم ته دلم این کار احساس ریاکار بودن بهم دست می داد . برا همین منتظر فرصتی بودم که خودتم حرفامو ببینی برا همین گفتم تو مثل شعر می مونی
**
در مورد کارافرینی هم من خیلی ها رو دیدم با 5 میلیون شروع کردن و بعد سه چهار سال به صد میلیون رسیدن . اما با این تیکه اش که هر چقدر مبلغ اولیه بیشتر باشه سریعتر میشه پیشرفت کرد موافقم .

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
بانک کار افرین بودش احتمال با هم زد و بند کردن
چن درصد ؟ مدارک چی میخواد ، ضامن چی میخواد
من همون لحظه که یارو گفت اول باس پول بزاری بسان رومئو که خبر مرگ ژولیت رو شنید ، دیگه فکرم کار نمی کرد سوالی بپرسم
ولی فکر می کنم تو سایت اشون توضیحاتو نوشته باشن . اگه برات مهمه دوباره برم بپرسم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من همون لحظه که یارو گفت اول باس پول بزاری بسان رومئو که خبر مرگ ژولیت رو شنید ، دیگه فکرم کار نمی کرد سوالی بپرسم
ولی فکر می کنم تو سایت اشون توضیحاتو نوشته باشن . اگه برات مهمه دوباره برم بپرسم

نه دمت گرم میخواستم ببینم شرایطش چیه ، ولی به فکر این باش یهپساندازی جور کنی برای خدت حدود 6-7 میلیون
، ی سری به کتاب های مدیریت منابع مالی بورس بزن ، خیلی جالبه میتونی تعمیمش بدی به زندگیت و سرمایه هات رو با دید بهتری مدیریت کنی ( میخوام اصول کلیش دست بیاد نه اینکه بری توی بورس ها خخخخ )

بالا