exchanging

چطور یه کاری کنم تصویر های سایتم یهو بالا بیاد

شروع موضوع توسط hossein2kk ‏11 اکتبر 2007 در انجمن HTML

  1. hossein2kk

    hossein2kk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    1
    من می خوام یه کاری کنم همه عکسای سایتم یهو بالا بیاد
    یعنی تیکهتیکه نشه
    مثلا یه لودینگ بیاد با یه عکس بعد که صفحه کامل دریافت شد صفحه رو نشون بده
    دستتون درد نکنه
    حسین !:D
     
  2. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    تمام آبجکت های عکس رو نام بهشون بده اما آدرس تصویر رو تو تگ html قرار نده بعد با جاوا وقتی کل صفه لود شد یعنی انتهای صفحه دونه دونه تصاویر رو لود کن به آبجکت عکس.

    PHP:
    document.geElementById("imgname1").scr="file/img1.gif";
    document.geElementById("imgname2").scr="file/img2.gif";
    document.geElementById("imgname3").scr="file/img3.gif"
    ;
     
  3. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    خوب اينجوري بازم يه مدتي طول ميکشه تا عکسها لود بشن بعد نمايش داده ميشن. شما ميتونين عکسهاتون رو با خصوصيت visibility : hidden مخفي نگه دارين و بعد از لود شدن کامل صفحه visibility : visible کنين.
     
  4. hossein2kk

    hossein2kk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    1
    برادرا می شه به صورت یه کد بدین ؟
    مثلا من کل کدم رو تو اون بذارم !
    متشکر می شما !
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    والا دردسرش زیاده سرچ کن تو این فرم قبلنا یه چیزایی فکر کنم بود.
     
  6. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    يه همچين چيزي بايد کار کنه
    کد:
    <html>
    <head>
    	<script>
    		function ShowImage()
    		{
    			document.getElementById('imgImage').style.visibility = 'visible';
    			document.getElementById('Loading').style.visibility = 'hidden';
    		}
    	</script>
    </head>
    <body onLoad="ShowImage()">
    	<IMG ID='imgImage' Src="http://i23.tinypic.com/29mrvvc.jpg" Style="Visibility:Hidden">
    	<SPAN ID="Loading" style="Visibility:Visible">در حال بارگذاري...</span>
    </body> 
    </html>
    
     
  7. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    این مورد توصیه نمیشه چون غیر از پروندن بازدید کننده ها به هیچ دردی نمی خوره من 80 درصد سایتایی که لودینگ دارن رو میبندم.