• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور traffic logs یا access lop بفرستم برای Adcash

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان و همکاران گرامی

بعد از مدتها قرار بود 3 روز دیگه اکانت Adcash من به رقم 100 یورو برسه و درخواست پرداخت بدم, ولی امروز ایمیل اومد که حسابت بلاک شد!
خلاصه بعد از چند ایمیل که البته از طرف من تهدید آمیز هم بود مبنی بر اینکه داستان بلاک کردنهاتون درست قبل از پرداخت رو تو فرومها مطرح میکنم, این ایمیل رو واسم فرستادن:

In order to perform a second review on your account, please be so kind as to send us a downloaded version of your traffic logs covering the past three months. If you are not able to provide these, you can also send us your web server access logs for the same period (in case of shared hosting)

من از هاست لینوکس با کنترل پنل سی پنل استفاده میکنم و کانتر سایتمم وب گذر هستش, میتونم اطلاعاتی رو که میخواد جور کنم و بفرستم یا خیر؟

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا چیکار باید بکنم

soheil111

Registered User
لایک‌ها
3
بله همونه واردش که بشید فایل برای دانلود داره
ممنون از شما... فقط یه سوال دیگه برام باقی مونده, اونم اینه که فقط فایلش برای ماه جولای موجوده و بقیه ماه ها نیستش... راهی هستش که بدستشون بیارم یا خیر؟

بعد الان من برای یک ماهو فرستادم ولی میگن نمیتونیم فایل رو باز کنیم... یه فایل .gz هستش که دانلود کردم و وقتی از حالت فشرده خارج میکنم دیگه فایلش پسوندی نداره, پسوندش باید چی باشه و با چی باز میشه؟

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ماه های قبل خیر
گزینه ارشیو داره باید فعال میکردید که نگه داره
فایلی که پسوند نداره رو به .txt تغییر بدید مثل متنی معمولی باز میشه

بالا