• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چقد زمان میبره؟

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
سلام من حدود دو هفتس ی سایت اندروید وردپرسی زدم و همیشه مطالبم به روزه و خودم مطالب رو مینویسم خواستم بدونم حدودا چند ماه زمان میبره تا ازش کسب درآمدی کنم مثلا روزی 15 هزار تومن

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
والا ما یه سایت زدیم رتبش هم شد 1500 ایران !
روزانه از پاپ اپ حدود 6 الی 7 ت در میاوردیم...15 ت رو در خواب میدیم :|

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در تاپیک وب مسترها پاسخ دادم.
حداقل 6 ماه کار کنید تا بازدید خوب بگیرید و به درامد برسید. به 15 هزار تومان ، بیشتر یا کمتر. شما از فاکتور صبر غافلید.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
اول که تلاش شما مبنی بر مطالب اختصاصی ستایش می کنم ، میفهمم چقدر طاقت فرساست ،
دوم که در کنار صبر ، لینک سازی داخلی بهمراه لینک سازی خارجی انجام بدید .
و یک برنامه کوتاه مدت و بلند مدت براش داشته باشید .
آرزوی موفقیت شما .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سایت تا سایت فرق می کنه...

بستگی به کیفیت مطالب، نوع بازدیدکننده ها، نحوه کسب درآمد و... داره.

اگه میخواید از موتورهای جستجو بازدیدکننده داشته باشید: حداقل باید 2 تا 3 سال صبر کنید که گوگل به سایت شما اعتماد کنه و درست و حسابی در نتایج قرارش بده.

در مورد درآمد: ما سایت با سابقه 7 سال داریم ولی هرگز روزی 15000 تومان درآمد نداشتیم! (نحوه کسب درآمد=فقط از طریق نمایش تبلیغات)

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سایت تا سایت فرق می کنه...

بستگی به کیفیت مطالب، نوع بازدیدکننده ها، نحوه کسب درآمد و... داره.

اگه میخواید از موتورهای جستجو بازدیدکننده داشته باشید: حداقل باید 2 تا 3 سال صبر کنید که گوگل به سایت شما اعتماد کنه و درست و حسابی در نتایج قرارش بده.

در مورد درآمد: ما سایت با سابقه 7 سال داریم ولی هرگز روزی 15000 تومان درآمد نداشتیم! (نحوه کسب درآمد=فقط از طریق نمایش تبلیغات)
7 سال کار کردین روش و درآمدی نداشتین ؟! یا اینکه کار نکردین روش ؟

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز اینکه مثلا دوستی میگه ما هفت سال کار کردیم به روزی اینقدر درآمد نرسیدیم به عملکرد خودشون بستگی داره شما الان به حوزه ای وارد شدید که سایت های با سرمایه گذاری خیلی خیلی بالا به آن ورود کرده اند ولی اگر اصولی کار کنید حتما جواب میگیرید در کنار پست خوب زدن اصول سئو هم یاد بگیرید و قالبتون هم سئو کنید در لینک سازی خیلی کار کنید یادتون باشه در الگوریتم جدید گوگل سایت های جدید رو حدود شش ماه در سندباکس نگه میداره برا همین شما چک کنید ممکنه بزنه سایت شما یا پنالتی شده یا توی سند باکس گوگل هست که بعد از مدتی درست میشه

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
شما بابت مطلب ترجمه شده از سایت های خارجی که فقط در اختیار شما قرار بدیم، چه قدر حاضرید بپردازید؟

بالا