• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند اسکریپت در خواستی

pasargadteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من اگر بخوام اسکریپتی مثل سایت وبگذر به زبان PHP باشه حتی اگر انگلیسی هم بود مهم نیست.

کسی سراغ داره ؟

یکی هم سیستم تبلیغات کلیکی میخوام.

با تشکر از کمک شما.

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من اگر بخوام اسکریپتی مثل سایت وبگذر به زبان PHP باشه حتی اگر انگلیسی هم بود مهم نیست.

کسی سراغ داره ؟

یکی هم سیستم تبلیغات کلیکی میخوام.

با تشکر از کمک شما.

inke dari migi , yani chi : mesle site Webgozar ,

manzooret ajax eshe ya emkanati kemide ?

pasargadteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
inke dari migi , yani chi : mesle site Webgozar ,

manzooret ajax eshe ya emkanati kemide ?

باسلام

مرسی از اینکه حداقل شما جواب دادی . قدیم توی پی تی یک پست میزدی 4 ساعته جواب میدادند الان هیچکس جواب نمیده آدم نا امید میشه

من کل اسکریپت سایتشو میخوام. حالا یا پی اچ پی باشه یا امکانات آژاکسم بهش اضافه شده باشه یا نه مهم نیست. مهم برایم اسکریپتشه به زبان پی اچ پی.:rolleyes::D

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام

مرسی از اینکه حداقل شما جواب دادی . قدیم توی پی تی یک پست میزدی 4 ساعته جواب میدادند الان هیچکس جواب نمیده آدم نا امید میشه

من کل اسکریپت سایتشو میخوام. حالا یا پی اچ پی باشه یا امکانات آژاکسم بهش اضافه شده باشه یا نه مهم نیست. مهم برایم اسکریپتشه به زبان پی اچ پی.:rolleyes::D

bebin man khodam mitoonam barat scriptasho ye ja barat benevisam , valinemidoonam scriptesh vojood dare ya na , vali midoonam ke doone doone mitooni scriptasho peyda koni , oonam majani .

vali agar ye ja mikhay man baratmine visam , tasmim ba khodete .....

pasargadteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bebin man khodam mitoonam barat scriptasho ye ja barat benevisam , valinemidoonam scriptesh vojood dare ya na , vali midoonam ke doone doone mitooni scriptasho peyda koni , oonam majani .

vali agar ye ja mikhay man baratmine visam , tasmim ba khodete .....

اگر که اسکریپتهاش تک به تک باشه که بهتره . چون هی بخوام قالب تغییر بدم و کلاً بخوام سایت رو به روز کنم به درد میخوره.

ممنون میشم اگر لینک بدی. اگر چیزی میدونی.

بالا