چند تا سوال خيلي مهم ؟؟؟؟

Eagles

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من چند تا سوال دارم اگر كسي مي دوني توضيح بده خوشحال ميشم:
1) آيا ميشه تاريخ ميلادي رو به شمسي تبديل كرد؟
2) آيا ميشه اديتور مويبل تايپ رو تغيير داد اديتوري همانند اديتور بلاگ اسكاي؟
3) آيا ميشه توي مويبل تايپ مطلبي رو نوشت و اونو طوري تنظيم كرد كه مثلا چند روز ديگه به صورت خودكار خودش پابليش بشه؟
4) چطور ميشه وبلاگ رو به بخشهاي مختلف تبديل كرد؟
5) آيا مويبل تايب خودش كنتور داره؟ اگه داره چطور ميشه نصب كرد؟
اگر ممكنه يه سري يه سايت www.mashaheer.net در بخش نظر خواهي بزنيد و بگوييد:
6) چطور ميتونم لينك سايت و ايميل افراد رو نصب كنم؟
7) آيا امكان اين هست كه صفحه كامنت رو كوچكتر كرد؟
8) از كجا مي توان فرمي ايميل همانند سايت زهير (سكتور صفر) تهيه كرد؟
9) چطور ميشه آدرس سايت رو بروي آدرسي ديگري منتقل كرد كه هر دو كار بكنند؟ مثلا :
www.yoursite.com & www.yoursite.com/blog Or www.blog.yoursite.com
كه با رفتن به هريك از آنها به يك آدرس رفته

شرمنده دوستان كه سوالاتم كمي زياد شد آخه من چند روزه كه دارم امتحان مي كنم اما اين فرم رفع اشكال بهم پيغام اشتباه ميده. لطفا اگر كسي اطلاعاتي در ايت زمينه داره به صورت كامل توضيح بده ممنون ميشم

با تشكر
ابراهيمي
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
1) آيا ميشه تاريخ ميلادي رو به شمسي تبديل كرد؟
يه نفر خير پيدا بشه اين ثواب رو بكنه خيلي خوبه...

2) آيا ميشه اديتور مويبل تايپ رو تغيير داد اديتوري همانند اديتور بلاگ اسكاي؟
بله. بايد تمپليتهاي موجود در قسمت tmpl رو دستکاري کني...

3) آيا ميشه توي مويبل تايپ مطلبي رو نوشت و اونو طوري تنظيم كرد كه مثلا چند روز ديگه به صورت خودكار خودش پابليش بشه؟
بله فکر ميکنم بشه که موقع نوشتن مطلبي براش ساعت انتشار هم بدي

4) چطور ميشه وبلاگ رو به بخشهاي مختلف تبديل كرد؟
در قسمت Categories اين کار رو ميتوني بکني...

5) آيا مويبل تايب خودش كنتور داره؟ اگه داره چطور ميشه نصب كرد؟
نه نداره... بايد خودتون روش نصب کنيد.

) چطور ميتونم لينك سايت و ايميل افراد رو نصب كنم؟  
7) آيا امكان اين هست كه صفحه كامنت رو كوچكتر كرد؟  
از كجا مي توان فرمي ايميل همانند سايت زهير (سكتور صفر) تهيه كرد؟
يه سر به اينجا بزن:
<a href='http://mt-plugins.org' target='_blank'>http://mt-plugins.org</a>

9) چطور ميشه آدرس سايت رو بروي آدرسي ديگري منتقل كرد كه هر دو كار بكنند؟ مثلا : &nbsp;
www.yoursite.com & www.yoursite.com/blog Or www.blog.yoursite.com
اگه از سرويسها ما استفاده ميکني وقتي يک ساب دامين ميسازي در عين حال يک دايرکتوري هم ساخته اي و هر دو کار رو برات ميکنه. ولي براي اينکه صفحه اول بره تو وبلاگ بايد يه redirection page درست کني و بزاري توي روت.
 

Eagles

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
1
سلام احسان جان
مرسي از جوابت اما اگر ممكنه درمورد سوالهاي شماره 3، 4 و 9 اگر ممكنه بيشتر توضيح بدهي ممنون ميشم. من از سرويس شما استفاده مي كنم.
 

bhs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 می 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي مي تونين از اين فايل جاواسكريپت استفاده كنين:

<a href='http://members.shaw.ca/babakseradjeh/JS/solar.js' target='_blank'>http://members.shaw.ca/babakseradjeh/JS/solar.js</a>

اين يك مجموعه function هاي مختلف هست كه از بين شون خط زير كار تيديل رو انجام مي ده.

[code:1]&#60;script language=&#34;JavaScript&#34;&#62;

document.write&#40;ConvertDateTag&#40;&#34;mm/dd/yyyy&#34;, c&#41;&#41;;

&#60;/script&#62;[/code:1]
اينجا mm/dd/yyyy شكل تاريخ ميلادي ه. c خروجي تاريخ شمسي رو به صورت زير تعيين مي كنه:

0 ) 25/10/1381
1 ) 25/10/81
2 ) 25 دی 1381
3 ) بیست و پنجم دی 1381
4 ) بیست و پنجم دی ماه 1381
5 ) چهار شنبه، 25/10/1381
6 ) چهار شنبه، 25/10/81
7 ) چهار شنبه، 25 دی 1381
8 ) چهار شنبه، بیست و پنجم دی 1381
9 ) چهار شنبه، بیست و پنجم دی ماه 13

اصل فايل رو من از صبح (http://sobh.netfirms.com). فايل صبح عددها رو لاتين مي نويسه (مثل نمونه هاي بالا). من چند خط بهش اضافه كردم كه عددها رو به فارسي يونيكدي بنويسه.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون دوست عزيز (bhs)

راستي اگه توي shaw.ca يکي به اسم کاوه ميشناسي سلام برسون...
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
سلام دوستان
از اينكه به سوالات من پاسخ داديد متشكرم....
احسان جان فكر كنم مشكل من هم شد اين بخش رفع اشكال مثل اينكه از عقابها اصلا خوشش نمي ياد به همين خاطر من هم اسمم رو به مشاهير تبديل كردم
 

bhs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 می 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
من امروز كشف كردم كه solar.js با تبديل تاريخي به شكل 2003/09/05 مشكل داشت. معلوم شد كه دليل ش اينه كه parseInt رشته هاي "09" و "08" رو درست به عدد تبديل نمي كنه. من چند خط به برنامه اضافه كردم كه اين صفرهاي اضافه رو حذف مي كنه. فايل

<a href='http://members.shaw.ca/babakseradjeh/JS/solar.js' target='_blank'>http://members.shaw.ca/babakseradjeh/JS/solar.js</a>

رو هم به روز كردم. فكر كنم توي MovableType بشه به جاي اين تاريخ رو طوري تنظيم كرد كه از اول اين صفرها نباشن.

گفتم بگم! ;)
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
دوست خوب اين فايل براي وب لاگ هم كارايي داره درسته؟ اگر مثلا سورس رو از همون آدرس صدا كني يا اين كه كلا كپي كني تو وب لاگ؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
آقا جواب بديد ممنون مي شويم ممنون
 

bhs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 می 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
ببخشيد كه دير جواب مي دم. و بله. براي وبلاگ هم كارايي داره. مثل هر وب سايت ديگه.
 
بالا