آژانس هواپیماییexchanging

چند تا سوال در مورد mt

شروع موضوع توسط raminonline ‏2 سپتامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    سلام
    چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم جواب بديد
    1- اين mt كد يا پلاگيني نداره كه با قرار دادنش بشه آمار سايتو ديد؟
    2- چطوري ميشه تعداد صفحات رو تو وبلاگ آورد مثلا اگه 20 تا مطلب نوشتيم و رو هر صفحه 10 پست تنظيم كرديم تو وبلاگ دو تا لينك به اسم 1 و 2 داشته باشيم.
    3- چطوري فرمت html فايل index رو به php تبديل كنم?
    4- نصب htmlarea رو mt 3.121 چجوريه؟
    5- چطوري آرشيو موپوعي درست كنم؟
     
  2. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    شما با ام تي نميتوني آمارهاي سايتتت رو ببيني ولي در عوض برنامه هاي شمارشگر و آناليز گر زيادي هستن كه با php يا cgi نوشته شدن و نمخونه زيادي از اونا هم در وب سايت hotscripts.com در دسترسن.
     
  3. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    در مورد Htmlarea هم بهترين راهنما راهنماي سايت lastlord هستش كه به دليل برخي مشكلات كه در اين سايت پيش اومده به جاي ارسال لينك اين راهنما اينو كه قبلا ذخيره كرده بودم واست ميزارم اينجا:


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اين پست به درد کساني ميخوره که از سيستم MT جديد نسخه 3.16 براي وبلاگشون استفاده ميکنن.

    اما اگه شما MT نداريد ميتونيد باز هم از اين ويرايشگر خوشگل استفاده کنيد. نمونه کارش رو ميتونيد اينجا ببينيد و يا دانلودش کنيد و باهاش کار کنيد.

    HTML Area رو که احتمالا ميشناسيد. اگه نميشناسيد بايد بگم تقريبا 43.2 درصد از عمرتون به فنا رفته.

    خود ام تي براي نوشتن مطلب، متاسفانه، هيچ امکانات به درد بخوري نداره. همون 6 تا دکمه بي ريخت رو داره که فقط به درد لينک دادن ميخوره. حتي عکس رو هم نميشه باهاش توي پستها اضافه کرد.
    HTMLArea که يه ويرايشگر HTML هست، توي خود ام تي نصب ميشه و خيلي از کارهاي FrontPage رو انجام ميده. يعني ميتونيد، اندازه قلم، رنگ قلم و پس زمينه، زير نويس يا توان نويس، جهت نوشتار و کلي چيز ديگه رو تغيير بدين. تازه ميتونيد عکس، جدول، لينک و ... رو هم داخل متن اضافه کنيد.

    روش نصب:
    اول فايل htmlarea3-FA.zip رو از سايت ما دانلود کنيد و باز کنيد. پوشه داخلش که htmlarea3 باشه و کل محتوياتش رو توي شاخه static ام تي خودتون بريزيد. مثلا در سايت ما، اين آدرس بصورت زير بوده:

    lostlord.com/mt/statics/htmlarea3/

    حالا فايل edit_entry_MT3.16.zip رو از سايت ما بگيريد و بازش کنید و تنها فایل داخلش رو داخل شاخه زير در محل نصب MT خودتون، در زير شاخه، tmpl/cms بريزيد. مثال:

    lostlord.com/cgi-bin/mt/tmpl/cms/edit_entry.tmpl

    حالا کافيه وارد ام تي بشين و يه نوشته جديد بنويسيد.

    بايد HTMLArea و کارش رو از نزديک ديد.

    نوش جان.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    موفق باشيد ;)
     
  4. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    ولي mt من 3.16 نيست
    3.12 هستش
     
  5. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    فكر ميكنم به ام تي 3.12 هم بخوره ولي اينو ميدونم كه روي ام تي 3.2 كه اخيرا منتشر شده نصب نميشه.
    به هر حال بهتره از اين موضوع اول مطمئن بشي و بعد اقدام كني.
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه نه ! به 3.12 نمیخوره !
    بهترین راه استفاده از اون پلاگیم MT-WYSIWYG ئه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    مشكل اينجاست كه پلاگين MT-WYSIWYG الان دوره بتا و آزمايشي خودش رو طي ميكنه. :blush:
    راستي اين پلاگين محصول چه سايتيه؟ :rolleyes:
     
  9. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    3- چطوري فرمت html فايل index رو به php تبديل كنم?
    وارد قالب ایندکس شو و index.html رو به index.php تغییر بده
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مشکلی از نظر باگ و اینا نداره !
    میگن مرحوم عزیز اینو درست کرده و چون به تازگی مرحوم شده ، فک نمیکنم حالا حالا ها نسخه کاملش بیاد !
     
  11. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    بابا مرحوم عزيز چبه ديگه شاهد جان! من زنده ام!‌ از هميشه بيشتر!‌ فقط اينجا امکانات ندارم و وقت! واسه همين يه سري کارام مونده.
    در ضمن اين پلاگین و پلاگین فارسي ساز رو هم همين بنده حقير نوشته ام! قابل شما رو نداره.
     
  12. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  13. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    پس من چيكار كنم واسه وبلاگ نويسي؟
    جواب اينا رم ممنون ميشم بگيد
    چطوري ميشه تعداد صفحات رو تو وبلاگ آورد مثلا اگه 20 تا مطلب نوشتيم و رو هر صفحه 10 پست تنظيم كرديم ؟
    چطوري آرشيو موضوعي درست كنم؟(چه كدي تو قالب بزارم؟)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ئه؟ اینجایی؟
    بابا یه پست زدی که تو تاپیک ام تی - ویزویگ که روحیه مارو خراب کرد !
    در هر صورت مرحومیت عزیز تکذیب میشه ! d:
     
  16. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    من يه مقاله تو سايت http://www.lostlord.com/Post0556.pos ديدم
    نصب شد خيلي هم خوب بود دستش درد نكنه
    اين دو تا رم جواب بديد لطفا( سايتم رو هوا مونده )
    چطوري ميشه تعداد صفحات رو تو وبلاگ آورد مثلا اگه 20 تا مطلب نوشتيم و رو هر صفحه 10 پست تنظيم كرديم ؟
    چطوري آرشيو موضوعي درست كنم؟(چه كدي تو قالب بزارم؟)
     
  17. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    كد زير براي آرشيو موضوعي بكار ميره:


    HTML:
    	<MTArchiveList archive_type="Category">
    							<a title="(<$MTArchiveCount$>)" target="_blank" href="<$MTArchiveLink$>">
    							<span style="text-decoration: none">
    							<$MTArchiveTitle$></span></a>
    			<br>
    			</MTArchiveList></div>
     
  18. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  19. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    موقع ريبيلد كردن ارور زيرو ميده:
    Build error in template 'Main Index': Error in <MTArchiveList> tag: The archive type specified in MTArchiveList ('Category') is not one of the chosen archive types in your blog configuration.
     
  20. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    من htmlarea رو هم 3.2 نصب کردم هم 3.15 ...3.12 هم باید نصب بشه...مشکل 3.2 قالبهاش هست که اگر ندونی چی کار باید بکنی میزنی میریزیش یه هم...
    برای حل این ارور...ام تی کانفیگ >قسمت آرشیو ها(اسمش دقیقا یادم نیست)>تیک آرشیو دسته ای رو بزن...سیو >ریبیلد!!!!
     
  21. raminonline

    raminonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2004
    نوشته ها:
    657
    تشکر شده:
    773
    محل سکونت:
    سرزمین پارسم آرزوست!
    دمت گرم مشكلم حل شد.
    فقط يه سوال ديگه هم دارم.
    از كجا اون فرم نظرخواهي (اون جايي كه بايد اسم و ... رو بنويسي ) اديت كنم؟
     
  22. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    توی ام تی میشه دو جور نظر خواهی کرد یکی به صورت جاوا اسکریپت و پاپ آپ و دیگره مراجعه به صفحه آرشیو تکی یا این وی جوال... بستگی داره از کدوم استفاده میکنی...اگر از راه اول >این قالب ها Comment Preview Template و Comment Listing Template و Comment Error Template و Comment Pending Template البته در نسخه 3 و اگر از روش دوم فقط قالب Individual Entry Archive ... انتخاب با خودت! در نسخه های جدید از روش دوم بیشتر استفاده میشه!