• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند تا سوال مبتدی

sibred

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
میشه این دو تا نسخه ی Enterprise ، Express with Advanced Services رو روی سیستم نصب کنم؟
یعنی نصب 2 نسخه از اس کیو ال روی سیستم مشکلی در کارکرد اس کیو ال ایجاد نمیکنه؟

Last edited:

sibred

Registered User
لایک‌ها
6
کلا من باید یه جایی واسه ذخیره ی اطلاعات خیلی زیادم داشته باشم و هم روی کامپیوتر مقصد بتونم برنامه و پایگاه داده رو اجراش کنم حالا به نظر شما کدوم نسخه برام مناسبه؟
LocalDB یا Sql server Express یا Enterprise ؟؟؟:(o_O:general208:

mad13n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
sql server رو چند مدل میتونین نصب کنی، نسخه express بجداست حجمش 250 مگ بود و از سایت Microsoft میتونی دانلود کن. بعد اگر بخوایی به Sql یه سیستم دیگه کانکت بشی فکر نکنم express جوابگو باشه باید نسخه کامل مثلا enterprise نصب باشه. برحسب instance name که موقع نصب وارد میکنی هر چندتا خواستی میتونی نصب کنی و هر ورژنی که خواستی.
(;

sibred

Registered User
لایک‌ها
6
ویژال استودیو express خودش داره؟

sibred

Registered User
لایک‌ها
6
بروی کامپیوتر مقصد اکسپرس 2014 را با مشکل نصب کردم. آیا برای همینه که برنامه اجرا نمیشه؟
connection:
SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBFile.mdf;Integrated Security=True");
فایل mdf رو در فولدر دیباگ برنامه کپی کردم.

کسی نیست راهنماییم کنه؟

sibred

Registered User
لایک‌ها
6
برای حل مشکل اشتباه نصب کردن اکسپرس چه کار کنم؟

mohande3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اگر اشتباه نصب کنید تا اونجای که من میدونم هیچ مشکلی نداره و میتونید دوباره نصب کنید (البته من برای خود sql امتحان کردم و جواب داده)
البته امتحان کنید که ببینید repair نداره
دومین چیزی که شاید خطا بده اینه که اگه بخواید دوباره نصب کنید اونجا که از شما اسم میخواد بگه این اسم قبلا استفاده شده است و شما باید یه اسم جدید مثلا SQLEXPRESS2 رو بدید

بازم شرمنده که دقیق اطلاع نداشتم . یاعلی

بالا