سایت ساز وبزیخرید بک لینک

چند تا سوال

شروع موضوع توسط shervin ‏26 ژانویه 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    خواستم چند تا تاپیک نزنم همرو تو یه تاپیک میگم
    1- یه فایل اکسپلولرر درست کردم
    دیدید که همیشه بالاتر از همه فایل و فولدر ها یه ... وجود داره که میرا یه مرحله بالا تر؟
    من اونو درست کردم با استفاده از گرفتن پرنت دایرکتوری جاری و رفتن به اون خب کار هم میکنه ولی وقتی به روت میرسم ارور میده مثلا وقتی اونقدر میام بالا که میرسم داخل فولدر مثلا E ارور میده چون میگه نمیتونم پرنت این رو بدست بیارم و عملا من نمیتونم داخل روت رو ببینم مگر اینکه از این روش استفاده نکنم
    حالا راهی هست که مشکل من حل بشه؟ ینی یه جور دیگه اون پرنت رو بگیرم یا اینکه یه شرطی بزارم که هر وقت پرنت وجود نداشت اون غیر فعال بشه؟ یا مثلا هروقت توی روت بودم اون غیر فعال بشه؟
    خواستم بگم :
    کد:
    If Directory.GetDirectoryRoot(path).ToString = Directory.GetCurrentDirectory(path).ToString Then
            End If
    ولی میگه کورکت فورمت نیست اون تو اسیرینگارم ور میدارم نمیشه
    2-اختلاف زیادی توی نمایش تو IE و FF وجود داره
    لطفا این تاپیکو ببینید تو بخش اچ تا ام ال زدم
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=978003#post978003
    3-میخوام یه صفحه مثل ست آپ واسه این سایت درست کنم که اولین بار اطلاعات رو بخواد بعد سایت کار کنه حالا میگم که مثلا اطلاعات کانکشن دیتا بیسو چجوری بگیرم کجا ذخیره کنم که هر دفه بتونم تو هر صفحه ای که لازم داشتم بتونم بگیرمش و به دیتا بیس وصل بشم؟
    این GLOBAL.ASAX کمکی میتونه بکنه؟ زیاد ازش سر در نمیارم ولی تو کتاب متابا خوندم میشه یه چیزیو توش ذخیره کرد و هر دفه بازخوانیش کرد
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید
    4-میخوام واسه یه صفحه ی اکتیویشن درست کنم که یه کد مخصوص بدم بهش که سایت فقط در صورتی که با اون اکتیو شده باشه کار کنه مثلا یه بلایی سر اسم دامینش بیارو و یه کارای دیگه که کسی نتونه ازش سر در بیاره که نتونن تکثیرش کنن بعد اون بیاد اون کد رو از سایت من بگیره مثلا اسم دامینشو وارد کنه بعد سای من با اون روش یه کدی بدست بیاره بعد بره تو سایت خودش وارد کنه بعد اون سایت هم همون بلا رو سر اسم دامین بیاره اگه نتایج یکی بود سایت فعال بشه
    بعد این مرحله ی اکتیو بودن رو چجوری تنظیم کنم؟ ینی کجا ذخیره بشه که این سایت اکتیو شدس که نشه کاری کرد که الکی اکتیو بشه؟
    خلاصه هر نکته ای به نظرتون مفیده ممنون میشم بگید
    ببخشید تعداد سوالات زیاد شد
    اگه فکر میکنید تاپیک جدا بزنم بهتره همشو جدا کنم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    یه سوال دیگه
    فرض کنید یه استورد پروسیژر نوشتیم که یه مقداری رو با استفاده از Return بر میگردونه با چه دستوری توی کد دات نت میتونم این مقدارو بگیرم؟
    با ExecuteScalar نشد
    حتما یه جور دیگس
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    ای بابا این سوالا تموم نمیشه
    من موقع دیلیت کردن فولدرو .. یه مسیج باکس با دوتا گزینه yes و no ایجاد میکنم
    حالا میخوام وقتی این مسیج باکس باز میشه دیگه نشه با مرور گر کار کرد تا جواب سوالو بده
     
  5. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
  6. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    کد stored procedure را بذارین ببینیم !

    چرا از پارامترهای خروجی استفاده نمیکنین ؟؟؟؟
     
  7. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    از کدهای جاوا اسکریپت باید استفاده کنی

    کد:
    window.confirm("Ok?")
    

    ضمنا ، نمیتوانی Yes و NO نسان دهی ، بلکه Ok و Cancel نشان میدهد
    اگر خیلی دوست داری که Yes , No باشد میتوانید از یک لایه استفاده کنید
     
  8. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان

    1 و 2 را نخواندم !!!! چون خیلی خسته ام

    3 - چرا از فایل web.config استفاده نمیکنی ؟؟؟ برای همین کار ایجاد شده است.

    4- حوصله ندارم جوا بدم چون خیلی توضیح داره ، !!! شاید وقتی دیگر
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    کد:
    CREATE procedure step1
    as
    IF (SELECT id FROM profits WHERE pdate = convert(varchar,getdate(),101) and planname = 1)  is null
       RETURN 1
    ELSE
       RETURN 2
    GO
    
    مرسی
    ینی باید تو استورد پروسیژر کاری کنم که مقدار خروجی رو طوری بده که با executescalar قابل خوندن باشه؟
     
  10. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    من با msgbox همون yes و no رو ایجاد کردم
    خودش msgbox نداره چنین خصوصیتی؟
     
  11. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    تا همینجاشم شرمنده کردی مارو تو تاپیکای دیگه هم کمک کردی [​IMG]
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی