آژانس هواپیمایی
pop up

چند تا سوال

شروع موضوع توسط hoomansoft ‏23 آگوست 2007 در انجمن PHP

  1. hoomansoft

    hoomansoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2006
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه
    چند تا سوال دارم من تازه php را یاد گرفتم
    1.وقتی یه فرم پسوورد درست می کنیم و یوزر می ره لاگین می کنه و اگه لاگین درست بود مثلا به صفحه ی دیگه می ره چطوری تو اون صفحه بفهمم که درست لاگین کرده و یوزر و پسوردش چیه؟

    2.چه جوری امنیت فیلد پسورد را بالا ببرم ؟ و چه جوری کدش کنم؟ و آیا با متد post بفرستم؟

    3. یه صفحه ی php را چگونه به یک صفحه ی دیگه Redirect کنم؟

    4. می شه یه مثلا یه آدرس persiantools.com/example داشته باشیم ولی واقعا وجود نداشته باشه و وقتی واردش می شی example رو به فایل php بده و اون فایل با توجه به example چیزهایی رو نشون بده.

    ممنون می شم اگه جواب بدین.:)
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
  3. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    سوال 1 و 2 و 4 رو که دوستمون جواب دادن. درباره سوال 3 هم با کد زیر :

    PHP:
    header("location: url");
    بجای url آدرسی رو که میخوای بهش ارجاع داده بشه رو بنویس

    جستجو میکردی بود. ولی اینبار رو جواب دادیم
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    و ساده تر
    PHP:
    <script>document.location.href='http://aa.com/aaa.html'</script>
     
  5. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    درسته ولی فکر کنم منظ.ر ایشون دستور php بود. البته این کد هم کار میکنه و در برخی جاها بهتر از کد بالا جواب میده.
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    لطف کنید عنوان تاپیک را به درستی انتخاب کنید
     
  7. boxilink
  8. hoomansoft

    hoomansoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2006
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادند آقا یک سواله دیگه
    1. مطالبی که تو دیتابیس دارم همون اول کار همش را بیاریم تو یک آرایه یا هر وقت خواستم از دیتابیس بخونم؟
    مثل این Vb هر کسی لاگین می کنه از db می خونه یا ....؟
     
  9. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    از توی دیتا بیس بخونی خیلی بهتره هم از لحاظ امنیت هم دسترسی راحتر