• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند درصد ترافیک وب برای سیستم های وبلاگدهی هست؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان یک مورد بحثی پیش اومد با دوستی خواستم دوستان هم نظری بدن اونایی که تجربه دارن به نظرتون سیستم هایی مثل بلاگفا-میهن بلاگ-بلاگ اسکای و این سیستم های بزرگ و مشهور وبلاگدهی چقدر در روز آمار می گیرن؟
از نظر خود من که بالای چندین میلیون بازدید هست نظر دوستان چیه؟
چقدر هزینه های سرور داره چنین سیستم هایی؟

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یکی دو درصد بازدید زیادی برخلاف اون چیزی که به نظر میرسه ندارند.

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اگر خواستی سیستم بزنی یک دامنه تاپ هم برای این کار دارم.می تونی رقیب بلاگفا بشی.دامنه خواستی پ.خ بده.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اگر خواستی سیستم بزنی یک دامنه تاپ هم برای این کار دارم.می تونی رقیب بلاگفا بشی.دامنه خواستی پ.خ بده.
دوست من هدف من زدن سیستم وبلاگدهی نبود از بحث اونقدری تجربه و از این حرکت های کامیکازه کردم که دیگه نمی خوام یه شبه رقیب بلاگفا بشم:D حرفا می زنیا برادر من هر چند جوانی هم عالمی دارد اما برای فروش دامنتون نیاز به تبلیغ الکی نیست تلاش بفرمائید با اطلاعات درست اون رو به فردی بفروشید

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست من هدف من زدن سیستم وبلاگدهی نبود از بحث اونقدری تجربه و از این حرکت های کامیکازه کردم که دیگه نمی خوام یه شبه رقیب بلاگفا بشم:D حرفا می زنیا برادر من هر چند جوانی هم عالمی دارد اما برای فروش دامنتون نیاز به تبلیغ الکی نیست تلاش بفرمائید با اطلاعات درست اون رو به فردی بفروشید
میخوای بگی من جوانم و شما پیر هستید؟ :Dباشه .:p:D

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
میخوای بگی من جوانم و شما پیر هستید؟ :Dباشه .:p:D
من که شما رو ندیدم منظور از لفظ جوان در این جا مسلما از نظر سن و سال نیست بلکه به لحاظ تجربه کاری هست که تنها اطلاعات موید در دسترس تاریخ عضویت و فعالیت شماست و البته به کار بردن لفظ رقیب شدن برای بلاگفا با خرید یه دامنه والا قصد جسارت نداشتم و باز تشکر می کنم از مشارکت شما در بحث

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یکی دو درصد بازدید زیادی برخلاف اون چیزی که به نظر میرسه ندارند.
من وبلاگ های زیادی دیدم که اندازه یک سایت که نه اندازه 10 تا سایت آمار داشتن مسلما سهم قابل توجهی از ترافیک دارن

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
5 سال پیش رز بلاگ از های استیت برای کل وبلاگ هاش استفاده میکرد روزانه حدود 250000 تا آی پی داشت.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
همونطور که در جریانید آمار گوشی های هوشمند اینقدر بالا رفته که تقریبا 70 درصد کاربران هر سایتی موبایلی هستند (تقریبا).
گوگل و سایر موتورهای جستجوی قوی سعی میکنند سایت هایی که با موبایل سازگار دارند رو نمایش بدند که معمولا حداقل تو ایران سیستم های وبلاگدهی هیچ جوره برای گوشی های موبایل ریسپانسیو یا فرندلی نیستند و به طور حتم میشه گفت اکثر بازدید ها میره سمت سایت های تخصصی تا وبلاگ های تفریحی سیستم های وبلاگدهی.
البته به قول خودتون نمیشه اون دسته از وبلاگهارو که از سایت ها آمار بیشتری دارند رو در نظر نگرفت!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
:rolleyes:بسیار عالی. خوشحالم که بابت تاریخ عضویت در سایت در پیت مدال افتخار گرفتید.:D:p ارزو بر جوانان عیب نیست اگر بخواهی می تونی رقیب بلاگفا هم بشی البته فقط با این دامنه که من دارم.:general504:
موفق باشی.
دوست گرامی من چرا بحث اصلی رو رها کردین جدل می کنید نوع نگارش شما موید شرایط سنی شما هست من عرض نکردم چون تاریخ عضویتم بالاتره مدال دارم یا هر چیز دیگری عرض کردم تاریخ عضویت نشونه جوان بودن در این انجمنه و الا ممکنه یکی تاریخ عضویت 2005 باشه اما سنش از خیلیا کمتر باشه و صد البته به نزد ایشون من جوان حساب میشم چون بلاخره اون تجربه داره مورد بعدی هم عرض کردم من به اندازه خیلی خیلی زیاد تجربه جانفشانی در راه تبدیل شدن به رقیب های سایت هایی چون بلاگفا-میهن دانلود -ایستگاه رو دارم چرا که همچون شما تصور می کردم یه دامنه می گیرم و یه هاست یک ماه کار کنم میشم رقیب اون اون چیش از من زیادتره اما با هر بار شکست مواردی دستگیرم شد تا اینکه فهمیدم اونا خیلی چیزاشون بیشتره مثل سرمایه-نیروی انسانی-تجربه و الی آخر موفق باشی دوست من

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام
همونطور که در جریانید آمار گوشی های هوشمند اینقدر بالا رفته که تقریبا 70 درصد کاربران هر سایتی موبایلی هستند (تقریبا).
گوگل و سایر موتورهای جستجوی قوی سعی میکنند سایت هایی که با موبایل سازگار دارند رو نمایش بدند که معمولا حداقل تو ایران سیستم های وبلاگدهی هیچ جوره برای گوشی های موبایل ریسپانسیو یا فرندلی نیستند و به طور حتم میشه گفت اکثر بازدید ها میره سمت سایت های تخصصی تا وبلاگ های تفریحی سیستم های وبلاگدهی.
البته به قول خودتون نمیشه اون دسته از وبلاگهارو که از سایت ها آمار بیشتری دارند رو در نظر نگرفت!
همینطور هست چون اکثر جستجوها در صفحات اول مختص سایت ها هست که این به خاطر کارهایی هست که چند وقت اخیر رو روش کارشون کردن هست اما خب بحث سر اینه که وبلاگ ها در واقع دامنه وسیعتری از موضوعات رو دارا هستن که مسلما سایت ها به لحاظ تجاری براشون صرف نداره در اون حوضه فعال باشن اما خب اون حوضه هم آمار خودشو داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام خدمت دوستان یک مورد بحثی پیش اومد با دوستی خواستم دوستان هم نظری بدن اونایی که تجربه دارن به نظرتون سیستم هایی مثل بلاگفا-میهن بلاگ-بلاگ اسکای و این سیستم های بزرگ و مشهور وبلاگدهی چقدر در روز آمار می گیرن؟
از نظر خود من که بالای چندین میلیون بازدید هست نظر دوستان چیه؟
چقدر هزینه های سرور داره چنین سیستم هایی؟
چندین میلیون بازدید برا بلاگفا و میهن بلاگ میشه گفت٬ اما بعید میدونم حتی یک دهم همین بازدید رو ip داشته باشن
هزینه سرور هم همیطور که خودتون میدونید به خیلی چیزا بستگی داره. به اسکریپت٬ پشتیبانی٬ کانفیگ سرور٬ بکاپ داده ها٬ موقعیت جغرافیایی٬ تعداد بازدید و ......
درکل اگه میخای ببینی چه سروری برا یه سیستم وبلاگدهی مناسبه پیشنهاد میکنم یه سر به فروم WHT بزنی و سوالتو اونجا بپرسی .

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست گرامی من چرا بحث اصلی رو رها کردین جدل می کنید نوع نگارش شما موید شرایط سنی شما هست من عرض نکردم چون تاریخ عضویتم بالاتره مدال دارم یا هر چیز دیگری عرض کردم تاریخ عضویت نشونه جوان بودن در این انجمنه و الا ممکنه یکی تاریخ عضویت 2005 باشه اما سنش از خیلیا کمتر باشه و صد البته به نزد ایشون من جوان حساب میشم چون بلاخره اون تجربه داره مورد بعدی هم عرض کردم من به اندازه خیلی خیلی زیاد تجربه جانفشانی در راه تبدیل شدن به رقیب های سایت هایی چون بلاگفا-میهن دانلود -ایستگاه رو دارم چرا که همچون شما تصور می کردم یه دامنه می گیرم و یه هاست یک ماه کار کنم میشم رقیب اون اون چیش از من زیادتره اما با هر بار شکست مواردی دستگیرم شد تا اینکه فهمیدم اونا خیلی چیزاشون بیشتره مثل سرمایه-نیروی انسانی-تجربه و الی آخر موفق باشی دوست من
من عاشق بحث و جدل هست مخصوصا با تینیجرها.:general703:یعنی هر کسی از پشت مانیتور خودش چهار تا جمله و کلمه لفظ قلم مثل دوست گرامی دوست فلانی بکار برد می شه شرایط سنی اون فرد رو فهمید؟ از کجا به این نتیجه رسیدی؟ :D:p من نگفتم چجوری رقیب بلاگفا بشی .فقط گفتم اگر بخوای و ترشی نخوری یه چیزی می شی.:general304:یعنی واقعا جدی گرفتی و نفهمیدی اون جمله را برای ... گفتم؟:D البته بازم میگم تو میتونی اگر بخواهی.:D:general304:
موفق و موید باشی:general406:

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
در گذشته بخش بزرگی از بازدید های وب برای سیستم های وبلاگدهی بود. خیلی از مدیران امروز سایت ها همون بلاگرهای قدیمی هستند.
اما امروز سهم سیستم های وبلاگدهی به شدت در حال کاهشه. و در آینده هم سهم کمتری خواهند داشت.
دلایل زیادی هم پشت این موضوع هست.
1. کاهش علاقه مردم نسبت به وبلاگ به علت ظهور شبکه های اجتماعی تحت وب و بعد از اون ظهور شبکه های اجتماعی موبایلی.
2. عدم ارائه حرکت های نوآورانه توسط سیستم های وبلاگدهی. مثلا حرکت به سوی میکروبلاگینگ و حداکثر استفاده از موج انفجار سیستم های موبایلی.
3. بروز نشدن نشدن سیستم های وبلاگدهی نسبت به استاندارد های جدید مثل عدم واکنشگرایی قالب ها و...
4. عدم انتشار محتوای ارزشمند در بیشتر وبلاگ های فعال موجود. عمده وبلاگ ها مربوط به دلنوشته ها و روزنوشت هاست.

اون سایت هایی هم که الان تو این حوزه فعالیت میکنن و بازدید افزایشی دارن دیگه حاظر نیستن به خودشون بگن وبلاگدهی میگن سایت دهی یا سایت ساز...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
در گذشته بخش بزرگی از بازدید های وب برای سیستم های وبلاگدهی بود. خیلی از مدیران امروز سایت ها همون بلاگرهای قدیمی هستند.
اما امروز سهم سیستم های وبلاگدهی به شدت در حال کاهشه. و در آینده هم سهم کمتری خواهند داشت.
دلایل زیادی هم پشت این موضوع هست.
1. کاهش علاقه مردم نسبت به وبلاگ به علت ظهور شبکه های اجتماعی تحت وب و بعد از اون ظهور شبکه های اجتماعی موبایلی.
2. عدم ارائه حرکت های نوآورانه توسط سیستم های وبلاگدهی. مثلا حرکت به سوی میکروبلاگینگ و حداکثر استفاده از موج انفجار سیستم های موبایلی.
3. بروز نشدن نشدن سیستم های وبلاگدهی نسبت به استاندارد های جدید مثل عدم واکنشگرایی قالب ها و...
4. عدم انتشار محتوای ارزشمند در بیشتر وبلاگ های فعال موجود. عمده وبلاگ ها مربوط به دلنوشته ها و روزنوشت هاست.

اون سایت هایی هم که الان تو این حوزه فعالیت میکنن و بازدید افزایشی دارن دیگه حاظر نیستن به خودشون بگن وبلاگدهی میگن سایت دهی یا سایت ساز...
دلایل شما کاملا درست و متین هست به خصوص در ایران چرا صاحبان وبلاگدهی کوچکترین بهایی به کاربران نمیدن اما من هنوزم حساب و کتابام جور در نمیاد یک وبلاگ دیدم 30 هزار ورودی گوگل داشت اگر فرض بر این باشه از این جور وبلاگ ها 1000 تا باشه تو یه سیستم وبلاگدهی که حتما هم خواهد بود این یعنی 30 میلیون آمار حالا اون آمارهای کوچک دیگر به کنار که خود اونا هم کم نیستن

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دلایل شما کاملا درست و متین هست به خصوص در ایران چرا صاحبان وبلاگدهی کوچکترین بهایی به کاربران نمیدن اما من هنوزم حساب و کتابام جور در نمیاد یک وبلاگ دیدم 30 هزار ورودی گوگل داشت اگر فرض بر این باشه از این جور وبلاگ ها 1000 تا باشه تو یه سیستم وبلاگدهی که حتما هم خواهد بود این یعنی 30 میلیون آمار حالا اون آمارهای کوچک دیگر به کنار که خود اونا هم کم نیستن
دوست عزیز 1000 تا رقم خیلی بالایی مطمئن باش تعداد این وبلاگ ها حتی از 30 تا هم کمتره

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
محاسبتون درست نیست. اگر بر اساس رنک جهانی الکسا بخوایم میانگین بگیریم
بلاگفا یه چیزی نزدیک به 1.500.000 بازدیدکننده روزانه و 4.000.000 پیج ویو داره
میهن بلاگ یه چیزی نزدیک به 600.000 بازدیدکننده روزانه و 1.600.000 پیچ ویو داره
بلاگ دات آی آر یه چیزی نزدیک به 600.000 بازدیدکننده روزانه و 2.400.000 پیج ویو داره

بلاگ اسپات که جهانیه روزانه یه چیزی بین 17 تا 20 میلیون بازدیدکننده و بین 40 تا 50 میلیون پیج ویو داره

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
تو آمار الکسا افت وحشتناکی برای وبلاگدهی ها نشون میده!!!

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
تو آمار الکسا افت وحشتناکی برای وبلاگدهی ها نشون میده!!!
ملت ترجیح میدن به جای وبلاگ زدن و دنبال قالب و کد بف و بارون و اینا گشتن کانال تلگرام بزنن
حتی خیلیا سایتاشونو تعطیل کردن و کانال زدن

بالا