• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند راه حل

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من کمکی می خوام از دوستان
اول از خودم بگم من دانش اموز ریاضی پشت کنکوری هست
علاقه من مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هستش
من می خوام قبل از ورود به دانشگاه که انشاالله می شه مهر سال دیگه در یک ضمینه مثل برنامه نویسی php یا طراحی با فتوشاپ امدگی لازم کسب کنم
که دیگه وقتی وارد دانشگاه می شم صفر نباشم
من فتوشاپ اچ تی ام ال سی اس اس از 100 60 درصد بلدم البته شاید 80 تو html css
از شما می خوام من تو این ضمینه راهنمایی کنید که:

1.اگر کسی جای یا سایتی یا شخصی میشناسه که کار طراحی یا برنامه نویسی می کنه که پول نده ولی بذاره من یک سالی کنارش کار کنم معرفی کنه

2.راه های کسب درامد برای مثال فروشگاه زدن , فروش مویایل در بازارچه ها , نمی دونم بازی انلاین و هر چی که می دونید یا اسم ببرید من تحقیق کنم یا منبعی چیزی بدید
من می خوام از راحی حالا هر چی که باشه مثل همون فروش و کلیک نمی دونم خلاصه هر چی یک درامد ماهانه 60 70 تومانی داشته باشم(من هیچیزی نمی دونم در این باره)

3.می خوام یه هدقی داشته باشم یعنی از اونای که تو این کار بودن یعنی نرم افزار می خوام لطف کنند تجربه هاشون منتقل کنند برای مثال چه کاری کردند که نباید می کردند
چه جوری اول بایذ شروع کرد تو شرکت کار کرد یا برای خودش کار کردن خوبه دیگه رو چه قسمتی تمرکز کردن خوبه؟

و کلا هر چیزی که به ذهن شما میرسه که باعث می شه من و امثال من تو این راه که هنوز شروع نشده برای ما قدم بهتری برداریم بفرمایید تا همه استفاده کنند

اگرهم هر شخصی تو کار طراحی یا برنامه نویسی بود من براش رایگان کار می کنم یعنی نه که بلد باشم فیسبوک طراحی کنم رایگان نه ولی کمی بلدم زود یاد می گیرم
می تونم کارهای که برای حرفهای ها وقتگ گیر انجام بدم
از همه پیشاپیش ممنونم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز دانشگاه نیاز به دانسته قبلی نداره چون توی دانشگاه هیچ کدوم اینا که شما گفتی رو آموزش نمیدن فرضا هم در دروس اختیاری مهندسی کامپیوتر آموزش بدن باز هیچی یاد نمیگیری چون تئوری هست و به هیچ دردی نمیخوره صفر میری داخل دانشگاه مدرک میگیری صفر میای بیرون! این از دانشگاه
درامد ماهی همین قدر که شما گفتی شاید بتونید از نویسندگی توی سایتهای مختلف به این درامد ماهیانه برسی که اونم چند ساعتی روزانه وقت میخواد و تجربه قبلی
من این 7 یا 8 سالی توی نت فعالیت دارم هر کاری که نباید میکردم نکردم فقط دیگران اون کارها رو روی سایتهای من انجام دادن که در نتیجه به بدبختی بنده دچار شد پس حواست به دیگران بیشتر از خودت باشه!!

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
دانشگاه که خودم می دونم یاد نمی دن باید خودت یاد بگیری
بخاطر همون گفتم دیگه
نویسندگی اخه اینترنت پر سرعت می خواد که ماهی 50 تومان باید به اون بده فقط
دیگران چه کردن با شما

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
1- اول از همه بشین درس بخوان که بری دانشگاه :) کلا مدرک لیسانس مثل دیپلم ضروری هست :دی

2- دانشگاه نه درسی یاد میدن که کاربردی باشه نه تجربیات و مهارت های شما انجا بدرد میخوره پس هیچ چیزی لازم نیست مرتبط با دانشگاه یاد بگیری

3- زمانیکه دانشگاه و این حرفها می رفتم همیشه کار باعث میشد از درسم بیوفتم ! مخصوصا دم کنکور ... البته کار و چیزایی که یاد گرفتم باعث شد خرج دانشگاه و زندگیم را در بیارم پشیمون هم نیستم پس سعی کن اگر میتونی همزمان کار و تحصیل کنی ؛ بفکر کار باشی در غیراینصورت تحصیل واجب تره :)

4- کارهایی مثل نویسندگی اینده ندارن :) ولی موقتا بد نیستن ، سعی کن یک تخصصی پیدا کنی که بعدا بدردت بخوره :)

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
درامد از چه راهی می شه دراورد؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
باز که شما همینو پرسیدی برادر من اگه تخصص خاصی داری برنامه نویسی بلدی طراحی وب حرفه ای بلدی کار میتونی بکنی پول در بیاری اگه نه همون نویسندگی برای سایتها که بازم میگم باید تجربه داشته باشی تا پست خوب بدی و مدیرای سایتها قبولت کنن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
هر چي بيشتر به پول برسي، بيشتر از درس فاصله ميگيري و ازش متنفرتر ميشي

من الان از لحاظ كاري و تجربه و پول و ... هيچ مشكلي ندارم، و با وجود اينكه ميدونم درس خوندن تو ايران مفت نميارزه بازم حاضرم يه فلش بك ٤ ساله بزنم و به درس اهميت بدم

پيشنهاد ميكنم درستو بخوني و دانشگاتو بدون ١ دقيقه ديركرد تموم كني
كنارش هم رو ٢ رشته كامپيوتري/آي تي بصورت تخصصي كار كن. هر چي كه دوست داري ...

اگر بتوني ٤ سال محكم "لينوكس و سيسكو + برنامه نويسي تحت لينوكس و ديتابيس" كار كني و يه كم هم زرنگ باشي، بعد دانشگات ميتوني بالاي ماهي 50,000$ در بياري
اصلاً به نويسندگي تو سايت و ماهي ٨٠-٧٠ تومن فكر نكن

پ.ن: اينجا هر كي نظر شخصي و تجربه خودشو ميگه (بعضيها هم احساسات خودشونو!) / فقط و فقط به عنوان نكته يه گوشه اي از ذهنت نگه دار. به مشاوره صحيح اهميت بده
:rolleyes:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

من الان از لحاظ كاري و تجربه و پول و ... هيچ مشكلي ندارم، و با وجود اينكه ميدونم درس خوندن تو ايران مفت نميارزه بازم حاضرم يه فلش بك ٤ ساله بزنم و به درس اهميت بدم

اگر بتوني ٤ سال محكم "لينوكس و سيسكو + برنامه نويسي تحت لينوكس و ديتابيس" كار كني و يه كم هم زرنگ باشي، بعد دانشگات ميتوني بالاي ماهي 50,000$ در بياري

پ.ن: اينجا هر كي نظر شخصي و تجربه خودشو ميگه (بعضيها هم احساسات خودشونو!) / فقط و فقط به عنوان نكته يه گوشه اي از ذهنت نگه دار. به مشاوره صحيح اهميت بده
دقیقا موافقم تا پول دستت برسه بعد می فهمی که در مقابل درس چقد بی ارزشه

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135

فضولی کن توی همه چیه اینترنت ، درستم بخون ، مثل بقیه نباش ، یک ایده میاد سراغت که میلیونر میشی

فقط به شرطی که اهل فکر کردن باشی نه اهل عمل کردن ، بعد از اینکه فکرتو کردی زیاد روش فکر نکن دیگه ، بجاش عملیش کن

( اینم چند جمله ی فیلسوفانه :D )

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

با سلام

قصد هیچ جسارتی ندارم و بنده خودم هم مشغول تحصیل هستم و دانشجو هستم؛ اما میشه بگید توی این مملکت درس و مدرک چه فایده ای میتونه داشته باشه؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
با سلام

قصد هیچ جسارتی ندارم و بنده خودم هم مشغول تحصیل هستم و دانشجو هستم؛ اما میشه بگید توی این مملکت درس و مدرک چه فایده ای میتونه داشته باشه؟

داشتن مدرک مهمه شما هر کاری بخواید بکنید توی ادارات با مدرک کارتون راحتتر هست بعضی مسائل رو فقط مجوزش را با مدرک میتونید بگیرید .

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
دوست من، شما وقتی وارد دانشگاه میشید، دروسی رو میخونید که لازمه در مورد کامپیوتر بدونید. مثلاً ریاضی، پایگاه داده، هوش و .... ولی اینا شما رو دانشمند نمیکنه و همونطور که دوستان فرمودن، صفر میری دانشگاه و اگه هوش و حواست جمع نباشه، صفر میای بیرون. تا آخر عمر هم نخواهی فهمید که ریاضی عمومی 1 چرا خوندی و فیزیک چرا پاس کردی و همه چیز به نظرت نامربوط خواهد بود. ولی اگه حواستو جمع کنی و استادای خوبی هم داشته باشی، و در کنار همه این موارد، عاشق رشته ات باشی، مطمئناً آینده خوبی در انتظارته.
ولی برای اینکه چیزی از دانشگاه دستگیرت بشه، باید دانشگاه خوب قبول شی!!! و دانشگاه خوب هم فقط با درس خوندن و مطالعه عمیق حاصل میشه. متاسفانه متاسفانه و هزار بار دیگه متاسفانه، راه قبول شدن تو کنکور دانشگاه رفتن به کلاس PHP و ASP و دونستن HTML و CSS نیست بلکه فقط و فقط درس خوندنه. ادبیات، عربی، ریاضی، شیمی، فیزیک و ...
اینو یه نصیحت برادرانه از من داشته باشید (امیدوارم از دستم ناراحت نشید): شما که هنوز نمیدونید زمینه چطوری نوشته میشه، کمی بیشتر باید به دروس اهمیت بدید. بازم میگم، امیدوارم از من ناراحت نشید، ولی هر بار توی اینترنت چنین مشکلاتی رو می بینم، واقعاً متاسف میشم که یه عده ای چه به روز زبان و نگارش ما آوردن که ما زمینه رو ضمینه می نویسیم.
امیدوارم موفق باشید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست من، شما وقتی وارد دانشگاه میشید، دروسی رو میخونید که لازمه در مورد کامپیوتر بدونید. مثلاً ریاضی، پایگاه داده، هوش و .... ولی اینا شما رو دانشمند نمیکنه و همونطور که دوستان فرمودن، صفر میری دانشگاه و اگه هوش و حواست جمع نباشه، صفر میای بیرون. تا آخر عمر هم نخواهی فهمید که ریاضی عمومی 1 چرا خوندی و فیزیک چرا پاس کردی و همه چیز به نظرت نامربوط خواهد بود. ولی اگه حواستو جمع کنی و استادای خوبی هم داشته باشی، و در کنار همه این موارد، عاشق رشته ات باشی، مطمئناً آینده خوبی در انتظارته.
ولی برای اینکه چیزی از دانشگاه دستگیرت بشه، باید دانشگاه خوب قبول شی!!! و دانشگاه خوب هم فقط با درس خوندن و مطالعه عمیق حاصل میشه. متاسفانه متاسفانه و هزار بار دیگه متاسفانه، راه قبول شدن تو کنکور دانشگاه رفتن به کلاس PHP و ASP و دونستن HTML و CSS نیست بلکه فقط و فقط درس خوندنه. ادبیات، عربی، ریاضی، شیمی، فیزیک و ...
اینو یه نصیحت برادرانه از من داشته باشید (امیدوارم از دستم ناراحت نشید): شما که هنوز نمیدونید زمینه چطوری نوشته میشه، کمی بیشتر باید به دروس اهمیت بدید. بازم میگم، امیدوارم از من ناراحت نشید، ولی هر بار توی اینترنت چنین مشکلاتی رو می بینم، واقعاً متاسف میشم که یه عده ای چه به روز زبان و نگارش ما آوردن که ما زمینه رو ضمینه می نویسیم.
امیدوارم موفق باشید
شدیدا این مسئله رو مد نظر داشته باشید من توی دو تا دانشگاه درس خوندم با دانشجوهای زیادیم سر کلاس نشستم به خدا طرف دو ترم داشت تا مهندسی بگیره هنوز نمیدونست با موس نمیشه محیط قبل از ویندوز کار کرد! و شاید اکثرا اصلا بلد نبودن ویندوز هم نصب کنن داشتن مدرک کامپیوتر می گرفتن! از هر کدومم پرسیدم گفتن پول توی این رشتس این رو در نظر داشته باشید تا وقتی چیزی بلد نباشید مدرکتون به هرچ دردی نمیخوره علاقه به رشته باعث میشه که در کنار تحصیل به فعالیت های جانبی در رشتت ادامه بدی و بعد از گرفتن مدرک موفق بشی وگرنه برای پول در آوردن از مدرک کامپیوتر وقتت رو تلف نکن برای شما نمیگم برای افراد دیگه ای که این تاپیک رو میخونن و در این فکر هستن عرض کردم

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
این موضوع علاقه به رشته تحصیلی که این دوستان فرمودند خیلی خیلی مهمه .

اگر علاقه ندارید وقت تلف کردن هست و فقط منفعتش همون مدرک گرفتن هست !

من الان دارم لیسانسم رو میگیرم پشیمونم که چرا به حرف پدرم برای انتخاب رشته گوش کردم و رشته ای که دوست داشتم نرفتم اگر چه درس نمیخونم خودم چیزایی که دوست دارم رو دنبال میکنم اما خوب اگر رشته تحصیلیم هم همون بود چیزی کم نداشتم ولی افسوس نمیشه برگشت ولی خوب پشیمون نیستم با اینکه مسیرم خوب نیست اما هدف رو دارم شما سعی کن هم مسیر خوبی رو داشته باشی هم هدفت مشخص باشه !

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
شدیدا این مسئله رو مد نظر داشته باشید من توی دو تا دانشگاه درس خوندم با دانشجوهای زیادیم سر کلاس نشستم به خدا طرف دو ترم داشت تا مهندسی بگیره هنوز نمیدونست با موس نمیشه محیط قبل از ویندوز کار کرد! و شاید اکثرا اصلا بلد نبودن ویندوز هم نصب کنن داشتن مدرک کامپیوتر می گرفتن! از هر کدومم پرسیدم گفتن پول توی این رشتس این رو در نظر داشته باشید تا وقتی چیزی بلد نباشید مدرکتون به هرچ دردی نمیخوره علاقه به رشته باعث میشه که در کنار تحصیل به فعالیت های جانبی در رشتت ادامه بدی و بعد از گرفتن مدرک موفق بشی وگرنه برای پول در آوردن از مدرک کامپیوتر وقتت رو تلف نکن برای شما نمیگم برای افراد دیگه ای که این تاپیک رو میخونن و در این فکر هستن عرض کردم

تائید میشه :) دقیقا همین موارد را دیدم :دی ادم نمیدونم این مهندس های نرم افزار را می بینه بخنده ؟ تاسف بخوره ؟ بزن تو سر خودش ؟ بزن تو سر طرف ؟ دانشگاه رو گل بگیرن درشو ؟ استاد مقصره ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
تائید میشه :) دقیقا همین موارد را دیدم :دی ادم نمیدونم این مهندس های نرم افزار را می بینه بخنده ؟ تاسف بخوره ؟ بزن تو سر خودش ؟ بزن تو سر طرف ؟ دانشگاه رو گل بگیرن درشو ؟ استاد مقصره ؟

مشکل از فرد نیست ! نداشتن علاقه این مشکلات رو ایجاد میکنه ... حالا باید دید چرا هیچکش جایی که دوست داره نیست !

توی ایران هیچکس سر جای خودش نیست !

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مشکل از فرد نیست ! نداشتن علاقه این مشکلات رو ایجاد میکنه ... حالا باید دید چرا هیچکش جایی که دوست داره نیست !

توی ایران هیچکس سر جای خودش نیست !
دقیقا به دلیل نداشته علاقس چون از هرکدوم پرسیدم گفتن مدرکش رو میخوایم پول ازش در بیاریم! من نمیدونم مدرک بدون اطلاعات به چه دردشون میخوره آخه؟

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
عحب دل پری دارید شما ها
پس اول ار همه درس

بالا