• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سئوال مهم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام
يه چند تا سئوال داشتم
1- تو گوگل ما ايرانيان هم از ايران مي توانيم ثبت نام كنيم ولي اشنايي هم در خارج داشته باشيم كه پولو بگيره ميشه اين كار چطوري بايد چه كار كرد؟

2- كسي جايي را ميشناسد كه اينيل رو بديم برايمان لينك ها ومطالب مفيد در مورد اينترنت كامپيوتر و.... برايمان مطلب بفرستد

3-در بين شما عزيزان كسي است كه بيتواند يه سيستم دوستيابي فارسي راه بندازد ويه لينك دوني پويا مانند لينكدوني www.9vin.com كه تعداد كليك ها رو هم نشون بده اگر كسي هست پي ام بده خبرنامه هم كسي بلد است درسيت كند وهمچنين نظرسنجي نه ازاين نظرسنجي هاي درسايتهاي ديگر است كه كدشو بگذاريم يه سيستمي كه روي سايت خودم باشد بلده كسي پي ام بده :eek:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از mahiar0 :
سلام
يه چند تا سئوال داشتم
1- تو گوگل ما ايرانيان هم از ايران مي توانيم ثبت نام كنيم ولي اشنايي هم در خارج داشته باشيم كه پولو بگيره ميشه اين كار چطوري بايد چه كار كرد؟

2- كسي جايي را ميشناسد كه اينيل رو بديم برايمان لينك ها ومطالب مفيد در مورد اينترنت كامپيوتر و.... برايمان مطلب بفرستد

3-در بين شما عزيزان كسي است كه بيتواند يه سيستم دوستيابي فارسي راه بندازد ويه لينك دوني پويا مانند لينكدوني www.9vin.com كه تعداد كليك ها رو هم نشون بده اگر كسي هست پي ام بده خبرنامه هم كسي بلد است درسيت كند وهمچنين نظرسنجي نه ازاين نظرسنجي هاي درسايتهاي ديگر است كه كدشو بگذاريم يه سيستمي كه روي سايت خودم باشد بلده كسي پي ام بده :eek:
اول اینو بگم که نوین مال ماست :D
میتونیم مشابهش رو برات راه بندازیم منتها هزینه داره
اگه خواستی خبر بده

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راجب سوال 2 من خودم يه گروه دارم كه البته خيلي كم كاره اما كل كارش اينه كه اخبار و مطالب جالب از كامپيوتر رو به ايميل ها مي فرسته

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از bahreyni :
اول اینو بگم که نوین مال ماست :D
میتونیم مشابهش رو برات راه بندازیم منتها هزینه داره
اگه خواستی خبر بده
من شايد بخوام.
اگه اوكي شد خبر ميدم ;)

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
پول باشه واست بشکن هم می زنیم!!! اینا که سهله!

بالا