آژانس هواپیماییexchanging

چند سایت روی یک هاست می شه؟؟؟؟

شروع موضوع توسط mbf ‏22 ژانویه 2006 در انجمن میزبانی وب

  1. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    سوال من اینه:
    من مثلا الان سه یا چهار تا سایت دارم.
    می خوام ببینم می شه مثلا یک هاست 200 یا 300 مگی بخرم و همه اونا رو توی اون هاست پشتیبانی کنم ولی یه جوری که همه شون هم از هم سوا باشن؟!
    و خودم بتونم تعیین کنم که مثلا اولی 20 مگ و دومی 50 مگ و سومی 150 و چهارمی 80 مگ باشه و این جوری باشه که هر وقت هم بخوام بتونم این میزان رو تغییر بدم؟!
    و حجم تخصیص داده شده برای هر سایت دست خودم باشه که هر وقت بخوام میزانشو تغییر بدم

    و اینکه کدوم دومین رو به کدوم هاست دایرکت کنم و بشه dns هر کدوم از دومین ها رو با هر کدوم از هاستام خواستم ست کنم
    و تمام دایرکتوری های هر سایت هم طبق همون دومین خودش آدرس دهی بشه و هیچ ربطی به ما بقی دومینها نداشته باشه و هیچ کدوم از سایتها رو وقتی داری می بینی نشه فهمید که همه سایتها روی یک هاست هست؟!

    و در آخر هم اینکه وقتی یک سایت جدید دیگه بخوام اضافه کنم مثلا 50 مگ دیگه به هاستم اضافه کنم و هاستم بشه 250 یا 350 مگ و دوباره تعیین بتونم بکنم که با این شرایط دوباره به هر سایت چه میزانی هاست بدم.
    نمی دونم بشه این کار رو کرد یا نه
    چون اگر نشه وقتی تعداد سایتهامون زیاد بشه کنترلش سخت می شه
    و اگر اینجوری بشه درست کرد همه سایتها رو یک جا می کنیم و کنترل کردنشون هم آسون می شه
    در ضمن با این شرایط از نشر امنیتی هم هیچ مشکلی پیش نیاد.
    ممنون می شم راهنماییم کنید.
     
  2. Rollcage

    Rollcage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    0
    شما یا ریسیلر میخوای یا باید هاستت Addon Domain داشته باشه یه چند تایی. فکر میکنم از پلان 3 اینجا به بالا داره
     
  3. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین؟
     
  4. Rollcage

    Rollcage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2005
    نوشته ها:
    231
    تشکر شده:
    0
    توضیح نداره دیگه که [​IMG]
    نمیدونم چیو توضیح بدم [​IMG]
     
  5. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    آهان مرسی خیلی کامل بود فهمیدم
     
  6. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    ببینید روی پلانهای E و S ما بهتون addon domain هم می دیم.
    یعنی مثلا روی پلان E می تونید تا 4 تا سایت به صورت جدا هاست کنید.
    ولی کنترلشون خیلی ساده نیست. یعنی دست شما تا حدودی بسته است.
    چیزی که شما نیاز دارید سرویس ریسلری است.
    برای دریافت قیمتهای سرویس ریسلری به hosting[at]persiantools.com ایمیل بزنید.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
    شرمنده.لطفا اگه میشه بفرمایین addon domain با multiple domain چه فرقی دارن و هرکدومشون چه قابلیتی!!!
     
  9. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    ممنون من با یه جای دیگه درباره ریسلر صحبت کردم و قراره شاید از اونا اینو بگیرم
    ولی با ایمیل شما هم تماس می گیرم تا بهترین رو انتخاب کنم
    از توضیحاتتون ممنون راهنمایی خوبی بود خیلی به دردم خورد
     
  10. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    multiple domain رو کجا دیدید ؟!
    فکر کنم جفتشون یکی باشند !
     
  11. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    ببخشید، یک سؤال کوچک :
    addon domain ، همون parked domain هست ؟
     
  12. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    ببخشید، گاهی اوقات شوخی هم بد نیست.
    Parked Domain ها، دامینهایی هستند که زمانی که روی یک وب سایت پارک میشن، هنگام مرور با استفاده از آن دامینها همون وب سایت اصلی میاد. مثلا فرض کنید که شما چند تا دامین مثل abc.com و abc.net و abc.org رو ثبت کردید و حالا abc.com رو به عنوان دامین اصلی انتخاب میکنید و بقیه رو روی اون پارک میکنید. وقتی که کاربر اون دامینهای دیگه رو تایپ میکنه تو مرورگرش، همون وب سایت اصلی شما میاد بالا.
    ولی AddOn Domins همونیه که بالا بحثش شد و میتونید روی یک هاست چند وب سایت مستقل داشته باشید. که البته همونطور که اشاره شد زیاد هم مستقل نیستند.
     
  13. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    از توضیحات شما سپاسگذارم.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    منم ممنون از توضیح شما
     
  16. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خوب اینو کمی بیشتر توضیح بدید .
    چطوریه ؟ چجوریاست ؟
    یعنی برای هر addon domain میتوان یک کنترل پنل مجزا داشت یا نه ؟
    لطفا اینا رو بگید .
     
  17. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    نه حبیب جان. همونطور که عرض کردم مستقل نیستند. و دقیقا تماما از طریق یک کنترل پانل کنترل میشوند. و یکسری تنظیمات به صورت مشترک روی تمام وب‌سایتها انجام میشه. یک جورایی این Addon ها به صورت ساب دامین، دامین اصلی روی هاست ثبت میشن.
     
  18. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    حیف شد ، :(
    من فکر میکردم که کنترل پنل مجزا خواهند داشت .
     
  19. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    نه متاسفانه ندارد.
    برای این کار حتما باید دو تا هاست جدا خریداری کنید.
     
  20. ho3ein.m

    ho3ein.m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2010
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    درود و سلام
    من یه سوالی در رابطه با همین مسئله چند دامنه روی یک هاست داشتم

    سوالمو با یه مثال مطرح میکنم
    بر فرض مثال دامنه اصلی هاست سایت پرشین تولز Blogfa.com هست و دامنه پرشین تولز از بخش Add-on Domain به هاست اضافه شده و این دامنه دوم هاست هست و بر روی شاخه Home/persiantools اضافه شده

    حالا میخوام اسکریپتی روی دامنه دوم نصب کنیم که کلا تمام آدرس ها و بخش های سایت با دامنه پرشین تولز بالا بیاد مثلا مثل این آدرس http://www.persiantools.com/about
    چنین چیزی امکان داره؟

    آدرس http://www.persiantools.com/about با آدرس blogfa.com/persiantools/about هم بالا میاد؟

    میشه روی دامنه دوم هم ساب دومین ایجاد کرد؟
    میشه روی دامنه دوم ایمیل درست کرد؟

    با تشکر
     
  21. mahallat

    mahallat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    749
    تشکر شده:
    30
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام
    روی پنل هلم و هاست ویندوز تقریبا 90% این کارها را می تونید بکنید ولی بهترین و کاملترین راه همون ریسلری هست که شما انتخاب کردید.