• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال از اساتید محترم

zexos

Registered User
لایک‌ها
81
سلام خدمت شما
شاید جای این مطلب تو این تاپیک نباشه که از این بابت پوزش می طلبم

بنده قصد راه اندازی سایت یا هاست برای دانلود در زمینه تعمیرات نرم افزاری موبایل دارم . خب به طبع فایل های فلش و...زیادی هم دم دست دارم برای این کار که دارن تو سیستمم خاک میخورن
حالا سوالاتی که بنده دارم اینا هس
اول نیاز به هاست وموارد مثل این دارم پیشنهاد دوست چیه از کجا تهیه کنم یا در واقع از کدوم هاست داخلی یا خارجی
برای ساخت سایت هزینه طراحی و پشتیبانی و... چقدر حداقل لازمه
خودم کمتر وقت رسیدگی و قرار دادن مطلب تو سایت دارم خب موندم چه کنم راه حل
امنیت؟؟؟در این زمینه هم یه راهنمایی کنید
وچیزای دیگه که به ذهنم الان نمیرسه

و ممنون میشم فقط راهنمایی کنید

با تشکر از شما

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
سلام خدمت شما دوست عزیز
1- برای راه اندازی سایت هاست داخلی رو به شما پیشنهاد میکنم ، به علت این که بیشتر بازدید کنندگان سایت شما از داخل ایران خواهند بود و سرعت دسترسی خوبی رو بهمراه داره ، ضمن این که با توجه به مشکلات اینترنتی موجود ، که بیشتر وقتا سایتا های خارجی به سختی باز میشن بهترین گزینه برای شما هاست داخلیه
2-برای طراحی سایت و راه اندازی اون به نسبت هزینه قالب و هاست دامین این هزینه میتونه از سالیانه 100 به بالا متغیر باشه
3-در زمینه ای که خودتون وقت ندارید می تونید نویسنده استخدام کنید و با مبالغ خیلی پایین در حد 500 الی 1000 تومن برای شما پست بزارند و سایت مدیریت کنند
در مورد امنیت ، در صورتی که از cms های اماده استفاده کنید این سایت ساز ها چند وفت یه بار اپدیت میشن و مشکلات امنیتی اون را حل میکنند و بیشتر بحث امنیت مربوط به هاستینگ ،

zexos

Registered User
لایک‌ها
81
سلام خدمت شما دوست عزیز
1- برای راه اندازی سایت هاست داخلی رو به شما پیشنهاد میکنم ، به علت این که بیشتر بازدید کنندگان سایت شما از داخل ایران خواهند بود و سرعت دسترسی خوبی رو بهمراه داره ، ضمن این که با توجه به مشکلات اینترنتی موجود ، که بیشتر وقتا سایتا های خارجی به سختی باز میشن بهترین گزینه برای شما هاست داخلیه
2-برای طراحی سایت و راه اندازی اون به نسبت هزینه قالب و هاست دامین این هزینه میتونه از سالیانه 100 به بالا متغیر باشه
3-در زمینه ای که خودتون وقت ندارید می تونید نویسنده استخدام کنید و با مبالغ خیلی پایین در حد 500 الی 1000 تومن برای شما پست بزارند و سایت مدیریت کنند
در مورد امنیت ، در صورتی که از cms های اماده استفاده کنید این سایت ساز ها چند وفت یه بار اپدیت میشن و مشکلات امنیتی اون را حل میکنند و بیشتر بحث امنیت مربوط به هاستینگ ،
ممنون از راهنماییتون یه مشکل بزرگ بنده هم اپلود فایل ها هس از اونجایی که این فایلها تعدادشون زیاد و خب نمیتونم نویسنده رو هم در کنارم داشته باشم چه پیشنهادی میدید و همنطور ممنون میشم بهترین سایت رو که میشناسید معرفی کنید برای هاست و یه چیز دیگه که منو خیلی گیج کرده انتخاب سرویس مناسب برای بنده هس

یه توضیح کلی بدم که من حجم فایل هام 1 ترا بایت هس یا بیشتر البته اونایی که میخوام اپ کنم و دومی خب حجم بالای دانلود از سایت هس
حالا به فرض این دو مورد کدوم پنل تو سایت های ارائه هاست برای من مناسبه

با تشکر از وقتتون برای پاسخ

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
برای مشکل اول باید بگم که راهی که به ذهن من میرسه استفاده از طرح های اینترنت اسیاتک که اپلود رایگان روی سرور های اسیاتک داره استفاده کنید و فایل هاتون به مرور زمان روی سرور مجازی اسیاتک اپلود کنید ، اما این که بعد چیکار باید کرد ، دو تا راه حل وجود داره
1-خرید هاست دانلود با حجم بالا - خرید سرور مجازی با هارد بالا و یا استفاده از سایت های اپلود سنتر که قابلیت خرید اکانت داشته و از فایل های شما نگهداری میکنند که دو روش اولی مطئمن تر هستن و قابل انطعاف تر ضمن این که مدیریت بهتری هم روی این موضوع دارین
در مورد انتخاب سرویس مناسب برای میزبانی سایت هاست و سایر موارد مربوط به سایت بنده در خدمتم هستم و می تونید برای توضحات بیشتر چ.خ کنید

بالا