• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال درباره کیندل فایر امازون؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام

من 1 2 تا سول در مورد این کیندل فایر امازون داشتم.

1- با توجه به اینکه سیستم عاملش اندروید هست ایا میشه نرم افزار apk فرمت رو از هر سورس دیگه ای غیر از اینترنت (مثلا از روی کامپیوتر خودمون) روش نصب کنیم؟
2- ایا امکان ارتقاء سیستم عامل اندروید این سیستم هست ؟ (مخصوصا با اینترنت ایران)
3- با توجه به اینکه این تبلت مموری نمیخوره ایا راهی برای انتفاق فایلها (مثلا پی دی اف یا فیلم) روی این تبلت وجود داره؟
4- ایا امکان پخش فیلم HD در این تبلت وجود داره ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام

من 1 2 تا سول در مورد این کیندل فایر امازون داشتم.

1- با توجه به اینکه سیستم عاملش اندروید هست ایا میشه نرم افزار apk فرمت رو از هر سورس دیگه ای غیر از اینترنت (مثلا از روی کامپیوتر خودمون) روش نصب کنیم؟
2- ایا امکان ارتقاء سیستم عامل اندروید این سیستم هست ؟ (مخصوصا با اینترنت ایران)
3- با توجه به اینکه این تبلت مموری نمیخوره ایا راهی برای انتفاق فایلها (مثلا پی دی اف یا فیلم) روی این تبلت وجود داره؟
4- ایا امکان پخش فیلم HD در این تبلت وجود داره ؟

1- بله میشه
2-اگه رامی بالاتر براش عرضه بشه امکان آپگرید هست. (من در مورد این تبلت زیاد چیزی نخوندم که بدونم رامی واسش قراره بیاد یا نه)
3- بله با کابل میتونید این کارو رو .
4- احتمالا باید بشه به ریویوها مراجعه کنید.

// در مورد قیمت این تبلت هم تا برسه به ایران با این وضعیت دلار قیمتش بالای 400 در میاد احتمالا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون علی جان

بله دلار که فعلا عین جیمبو داره میره بالا

یادش بخیر یه زمانی به بهمنی نامی گفته بود میرسونیمش به 1000 تومن اما الان رفته رو 1500

این سایت گفته داره میاره اما الان موجودی نداره.

بالا