• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در رابطه با استفاده از کارت های ویزا

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام ،

برادران عزیز چند تا سوال در مورد نحوه استفاده صحیح از این کارت ها داشتم .
مثلا ما یه ویزا از کشور آذربایجان داریم می خوایم از وبسایت آمازون چیزی بخریم . لازم هست مثل پی پال به آیپی دقت کنیم ، با آیپی های مختلف خرید نکنیم مراقب کوکی باشیم ، با آیپی ایران خرید نکنیم و ... ؟؟؟

به نظر من که نباید باشه چون این کارت ها برای استفاده بین المللی صادر میشن و محدودیتی در استفاده ندارن .
مثلا یکی یدونه گیفت کارت میگیره از کشور خودش میده به یکی از رفیق هاش تو یه کشور دیگه !!!
پی پال به دلیل مسائل امنیتی اکانت این کارها رو می کنه !!!

به هر حال من از اوضاع خبر ندارم ، استادها لطفا راهنمایی کنن :دی
سپاس .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با IP ایران و IP این V P N هایی که دست همه هست نباید خرید کنید ( چون با این IP ها معمولا کارهای غیرقانونی و هک انجام میشه و در لیست سیاه هستند .. با IP مشکلدار اگر خرید کنید ، Reject میشه و ممکنه PayPal اتون هم Limit بشه ..

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با IP ایران و IP این V P N هایی که دست همه هست نباید خرید کنید ( چون با این IP ها معمولا کارهای غیرقانونی و هک انجام میشه و در لیست سیاه هستند .. با IP مشکلدار اگر خرید کنید ، Reject میشه و ممکنه PayPal اتون هم Limit بشه ..

paypal نداریم خدا رو شکر :دی
از کجا بدونیم آیپی مشکل داره ؟ من یک سرور مجازی خریداری کردم با 1 آیپی اختصاصی .

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
از کجا بدونیم آیپی مشکل داره ؟ من یک سرور مجازی خریداری کردم با 1 آیپی اختصاصی .

ما یه زمانی VPS داشتیم نشد روش پورت PPTP رو باز کنیم , گفتن چون سرور Dedicated نیست, بعد که سرور رو DDS کردیم به راحتی روی آی پی شخصی *** نصب شد.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

اگر IP اختصاصی باشه مشکلی نداره .. تو سایتهای بلک لیست IP این VPS اتون رو بزنید چک کنید که SPAM یا FRAUD نباشه ..

مثلا اینحا :

Check your IP address in system anti fraud detections, detecting real location

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
اگر IP اختصاصی باشه مشکلی نداره .. تو سایتهای بلک لیست IP این VPS اتون رو بزنید چک کنید که SPAM یا FRAUD نباشه ..

مثلا اینحا :

Check your IP address in system anti fraud detections, detecting real location
سالمه :دی
Spamhouse XBL:Clear
Sorbs.net:Clear
Spamcop:Clear
South Korean NBL:Clear
NJABL:Clear
Barracuda BBL:Clear

بالا