• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد سیستم برای گرافیک دو بعدی!

the-others

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

خیلی توی تالار گشتم ولی به جوابم نرسیدم.
من می خوام برای کارهام در زمینه گرافیک دو بعدی(photoshop,Illustrator,corel) یه سیتم تهیه کنم. میزان بودجه ام تا 1.5 میلیون تومان هستش! با مانیتور.حالا یه 200 کم و زیاد هم عیبی نداره.

سوالای من اینه؟

1- آیا استفاده از هارد SSD در کنار HDD ضروری هستش؟
2-برای کار من تمرکز رو باید روی کدوم حوزه گذاشت؟ cup,ram.main board,vga کدوم؟ آیا تفاوتی بین نیازهای سیستم برای کارهای 2 بعدی و 3 بعدی هست؟
3-توی یه سایت معتبر گرافیک یه پست دیدم در خصوص اینکه هرکس از محیط کارش یه عکس بگیره.حدود 100 عکس گذاشته بودن.همه هم توی کار گرافیک 2 بعدی و طراحی وب.95% از مک بخصوص imac استفاده میکردن.توی سایت های غربی خیلی دیدم از مک تعریف می کنن ولی اینجا نه!
من اگر بدونم لازمه می تونم برای یه آی مک تا 3500 هزینه هم بکنم.؟آیا این دو تفاوتی با هم دارن؟ در چه حد؟

یه سیستم هم پیشنهاد بدیدن ممنون میشم!

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
SSD چند مزیت دارد. یکی اینکه مثل هارد مکانیکی نیست و بر اثر تکان خوردن و قطع برق و خاموش کردن کامپیوتر هنگام کارکرد به SSD و اطلاعات آن آسیب نمیرسد.

دومین مزیتش این است که انتقال اطلاعات سریع تر است.

Last edited:

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
RAM در کامپیوتر خیلی مهم است. اگر رم بالا داشته باشی همزمان میتوانی با چند نرم افزار با سرعت خوب کار کنی. مثلا همزمان فلش و فتوشاپ و پریمیر کار کنند.

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
Adobe CS6 Complete System Requirements for All Products on PC and Mac | ProDesignTools

Illustrator CS6 System Requirements

from installing and using it on their Vista systems with Service Pack 2.
Windows

Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor
Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3 or Windows 7 with Service Pack 1
1GB of RAM (3GB recommended) for 32 bit; 2GB of RAM (8GB recommended) for 64 bit

هرچه نسخه های جدیدتر نرم افزارها وارد بازار میشه نیاز به رم هم افزایش پیدا می کند اگر می خواهی بعدها مشکل مواجه نشی 12 تا 16 گیگ رم نصب کن.

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
چونکه شما برای کارهای دو بعدی میخواین تمرکز اولتون رو باید روی cpu انجام بدی
و بعد از اون شما حداقل 8 گیگ رم نیاز دارن
یک هارد ssd به شما خیلی میتونه کمک کنه
سعی کن این سه تا رو و اولویت قرار بدی
برای مادربرد و یا رمهای حرفه ای زیاد خرج نکن
حالا شاید بگید کارت گرافیک چی ؟
کارت گرافیک هایی که معمولا تو بازار هستن اصلا به درد کار شما نمیخورن در واقعه بگم برای کار شما یک gt210 هم زیادی هست
ولی برای کارهای سه بعدی شما میتونید از کارت گرافیکهای مخصوص این کار که مدلهای ابتدایش بالای 500 تومن قیمت دارن استفده بکنید

بالا