• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال راجع به ايمت jamin

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

اقا راجع به این گوشی چندتا سوال داشتم :
1- این گوشی با توجه به سی پیو 200 مگ سرعتش چه طوره ؟ زیاد هنگ نمیکنه ؟
2- دوربینش چه طوره ؟ کیفیتش رو میگم ؟ کیفیت دوربین فیلمبرداریش ؟ بزرگ فیلمبرداری میکنه یا کوچیک ؟ دوربینش فلاش داره یا نه ؟ (اگه ممکنه چندتا عکس و فیلم گرفته شده با این گوشی برام بگذارید)
3- وقتی که خریده میشه باهاش مموری کارت هست یا نه ؟ اگه هست چه قدر ؟
4- کیفیت بدنه اش چه طوره ؟ رنگ وروش نمیره یا راحت زخمی بشه ؟
5- کلا گوشی در مقایسه با دیگر پاکت پی سی ها چه طوره ؟
6- من شرایطی برام پیش اومده که میتونم این گوشی رو با قیمت 135 دینار* بگیرم به نظرتون خوبه یا نه ؟

-----------------------------
*هر دینار = 2440 تومن

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من Qtek S200 دارم که اگر از نظر فنی يکی فرض کنيم این 2 رو

1: هنگ نمیکنه ولی لود بازيهای سنگين طول میکشه و همچنين FPS میاد پايين! ولی زياد مشکلی نداره و در اکثر بازيها خوب جواب میده ، از نظر برنامه هم برنامه های معمول که همه استفاده میکنند رو اجرا کردم و هيچ مشکلی نبوده ولی برای eBook زياد مناسب نيست چه از نظر صفحه چه از نظر مدت زمانی که طول میکشه پارت پارت کنه و این حرفها!
2: دوربين این گوشی 2 مگاپيکسل هست و بزرگترين ایرادش نداشتن فلش هست که عملا دوربين رو تعطيل میکنه!
3: برای من که نبود ولی 2 گيگ فقط 40،000 [ ایران ]
4: پلاستيک مانند هست ولی برای من کاملا سالم هست و مناسب
5: همون CPU يکمی زئيف ، نداشتن فلش دوربين ، اسپيکرش از نظر سخت افزاری ضييفه و زود خراب میشه
6: يعنی به عبارتی میشه 330.000 که در ایران حدودا کمترين قيمتی که دارم 530 هست [ برای جمين ] که خب مناسب هست [ اکبند ديگه !؟ ]

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا کجا این قیمت می دن بگین ماهم بیایم چندتا بار خودمون کنیم بیاریم؟
38.gif
73.gif
39.gif

خوب جواب سوال هاتون (من خودم Qtek s200 دارم که ورژن اروپایی جمین هست)
1- ولله بستگی به نوع کاربردتون داره! یکی از بدی های همچین cpu ای، اینه که اگه یه برنامه بخواد بدغلق بازی در بیاره (مثل دیکشنری های لینگووسافت!) ، شاید بهترین راه حلتون ریست کردن دستگاه باشه! یا مثلاً از برنامه هایی مثل skype که حداقل یه سی پی یو400مگاهرتزی می خوان نمی تونید استفاده کنید (البته یه جا نوشته بود می شه! الله اعلم
162.gif
[من wifi ندارم که امتحان کنم] ) بعد مثلاً بازی ها، اکثراً اجرا می شن ها، ولی به جای مثلاً 20 فریم در ثانیه ای که در eten g500 نصیبتون می شه، 10 فریم در ثانیه تقدیمتون می کنه!
2- کیفیت عکسش خوبه، به k750 خوب نمی رسه اتوفکوس هم نیست ولی کلاً خوبه، ازینجا یه نمونه عکسش رو ببینین.فیلمبرداریش هم qcif هست یعنی چندان تعریفی نداره! (البته با coolcapture می شه vga ضبط کردها
191.gif
فقط فرم ریتش در ثانیه 3 هستش
39.gif
1.gif
فلاش هم نداره.
3-نه نیستش.
4-نه. رنگ و روش که نمی ره... مال من هم با اینکه دوسه بار نقش بر زمین شده تاحالا زخم و زیلی نشده!
5- اگه او2 اتم (
241.gif
) رو از مقایسه شونده ها حذف کنیم، یکی از سبک ترین و خوش دست ترین و خوش قیاه ترین pe های موجود در بازاره، و برای تازه کارها خیلی ppc ی خوبی هستش. اعصاب خورد کن ترین مساله اش همون هنگ کردن موقع کار با برنامه های نانجیب و بازی های عجیب غریب هستش...
73.gif
که اونم می شه پیشگیری کرد از وقوعش... البته باید صبوری از خصیصه هاتون باشه ..
287.gif
درضمن از لحاظ آنتن دهی حرف نداره

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون اقا دی وی دی ممنون اقا فرهاد بابت اطلاعات کاملتون !
راجع به قیمتش هم بگم که شرکت ام تی سی توی بحرین قیمت استثنایی روی یه سری گوشی جدید اعلام کرده برای کسانی که خط گوشی از این شرکت رو دارن وکارت جی اس ام با کرایه ماهیانه 29 دینار دارن (میشه 16 ساعت صحبت کرد) هر گوشی ای با 102 دینار زیر قیمت فروخته میشه .
البته خب کلاه برداری هم هست ادم چه 16 ساعت صحبت کنه چه 1 دیقه باید همون 29 دینار رو تمام وکمال پرداخت کنه !
حالا بگذریم بهترین گوشیهایی که داره ان 93 = 208 دینار ، پی 990 = 198 دینار ، برخی از گوشیهاش هم مفت هستن مثل دبلیو 700 یا کا 750 دونه ای 3.5 دینار میده یعنی حدود 7-8 هزار تومن .
اما متاسفانه پاکت بی سی درست وحسابی نداره فقط 3 تا داره : ایمت جاسجار - جم این - کا جم !
جاسجار = 279 دیناره به نظر من اصلا نمیرزه چون اگه کسی بخواهد بگیره اون رو میره اوتو اتم ایکزک میگره .
البته من تا حالا پاکت بی سی نداشتم بین ایتک ایکس باند و اوتو اتم معمولی وایگزیک گیر کرده بودم که اینطوری پای جم این وسط کشیده شد .
اگه خدا این شرکت ام تی سی رو هدایت کنه اوتو اتم بیارن قیمتش 150 دینار در میاد تقریبا !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راجع به قیمتش هم بگم که شرکت ام تی سی توی بحرین قیمت استثنایی روی یه سری گوشی جدید اعلام کرده برای کسانی که خط گوشی از این شرکت رو دارن وکارت جی اس ام با کرایه ماهیانه 29 دینار دارن (میشه 16 ساعت صحبت کرد) هر گوشی ای با 102 دینار زیر قیمت فروخته میشه .
البته خب کلاه برداری هم هست ادم چه 16 ساعت صحبت کنه چه 1 دیقه باید همون 29 دینار رو تمام وکمال پرداخت کنه !
حالا بگذریم بهترین گوشیهایی که داره ان 93 = 208 دینار ، پی 990 = 198 دینار ، برخی از گوشیهاش هم مفت هستن مثل دبلیو 700 یا کا 750 دونه ای 3.5 دینار میده یعنی حدود 7-8 هزار تومن .
اما متاسفانه پاکت بی سی درست وحسابی نداره فقط 3 تا داره : ایمت جاسجار - جم این - کا جم !
جاسجار = 279 دیناره به نظر من اصلا نمیرزه چون اگه کسی بخواهد بگیره اون رو میره اوتو اتم ایکزک میگره .
البته من تا حالا پاکت بی سی نداشتم بین ایتک ایکس باند و اوتو اتم معمولی وایگزیک گیر کرده بودم که اینطوری پای جم این وسط کشیده شد .
اگه خدا این شرکت ام تی سی رو هدایت کنه اوتو اتم بیارن قیمتش 150 دینار در میاد تقریبا !

در مورد K750 شوخی میکنی ديگه !؟ يعنی میتونی به ایران هم بياری يا حالت اجاره داره يا به عبارتی وقتی برای اپراتور خودشون هست کار نمیکنه [ که البته میشه يه کارايی کرد ] ؟!
P990 خيلی خوب قيمت داده که! همونو بگير
302.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

بااجازه دكتر:)
دوست خوبم من طاقت نياوردم نكم :blush:
حتما جاسجار شو بردار و يه چيز مهم تر من يه عمر سيمبين باز بودم بعد زدم تو نخ پي پي سي ولي اون موقع با سوني اريكسون حال ميكردم من نزديك 27-28 گوشي دارم عجيب هم از مارك نوكيا بدم مياد وميومد ولي عزيزم من كارم برنامه نويسه 5-6 مدل پاكت پيسي داشتم و همين طور با 7-8 مدل ديگه هم كار كردم ارزش ppc رو هم خوب ميدونم (البته فكر كنم:) ) ولي بعد اين همه گوشي بازي متاسفانه:(
به يه استثنا رسيد م كه قدرت اينو داره تاكيد ميكنم قدرتشو داره هنوز موفق نشده:rolleyes:
كه من رو به فكر غير ppc بنداز و اون چيزي نيست جز :blink:

n93:eek: متاسفانه

ميدونم سخت باورش ولي حقيقتيس با اينكه با p990 و... كار كردم
براي همين به شما پيشنهاد خريد jasjar و n93 رو ميدم:)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
در مورد K750 شوخی میکنی ديگه !؟ يعنی میتونی به ایران هم بياری يا حالت اجاره داره يا به عبارتی وقتی برای اپراتور خودشون هست کار نمیکنه [ که البته میشه يه کارايی کرد ] ؟!
P990 خيلی خوب قيمت داده که! همونو بگير
302.gif

اختياري داريد شوخي كجا بوده ؟

اين هم سايت اصلي دونه به دونه ببينيد كَوشيهاش رو :
http://www.mtc-vodafone.com.bh/cgi-...BV_EngineID=ccccaddjefmijjdcflgcegfdffndfkj.0

درضمن بعيد ميدونم اجاره اي باشه يا فقط با سيمكارت خودشون كار كنه !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
راستي ان 93 = 168 دینار ، پی 990 = 174 دینار اخرين قيمتشونه من اون موقع اشتباه كَفته بودم !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستي ان 93 = 168 دینار ، پی 990 = 174 دینار اخرين قيمتشونه من اون موقع اشتباه كَفته بودم !

يعنی اگر من به قيمت 174 دينار تهيه کنم ازشون و ديگه به عبارتی از اکانت خودشون استفاده نکنم میتونم گوشی رو بگيرم و بيارم ایران ؟ [ حالا مسايل رجيستر رو اگر ناديده بگيريم ]

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من فكنم صاحب شركت تو توهم:happy:
اگه اينجور باشه بحرين جان بگو پول بفرستيم برامون بگير فوقش گمركشو ميديم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
الکی که نیست باید خط گوشی از این شرکت داشته باشید ، که ماهیانه کرایه اش 29 دینار باشه بعدش هم سالی یه گوشی بیشتر نمیشه خرید !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
الکی که نیست باید خط گوشی از این شرکت داشته باشید ، که ماهیانه کرایه اش 29 دینار باشه بعدش هم سالی یه گوشی بیشتر نمیشه خرید !

خب من میگم اکانت و این چيزا میگی نه چرا !:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته بحرین جان یه احتمال خوبی وجود داره که این گوشی که می گیرید روی vodafon لاک شده باشه ها!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
شايدم حق باشما باشه من بايد ببرسم ازشون به خاطر اينكه من خودم سيم كارت وودافون ندارم ، اون خطي كه كَفتم مال بابامه !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خب بلاخره خوبه یا نه بخرمش یا نه ؟ راستی کی جم بهتره یا جم این ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بحرین جان اگه خودتون از سیم کارت وودافون استفاده می کنید یا مطمئنید آنلاک شده بهتون می دن یا فکر می کنید اگه بهشون بگید جریانو براتون آنلاکش می کنن، بعــــله...انتخاب خوبیه.. اگه نقاط قوت و ضعفشو بزاریم بقل باقی ppc های حال حاضر، انتخاب خیـلی خوبیه!
20.gif

بعدم من اکروز یه کی جم گرفتم دستم...
186.gif
نمی گم اون دکمه های فسقلی بد هستن ها... ولی کی جم همون جمینه (دوربینش هم کمتره فکر کنم؟) ، که فقط به خاطر اضافه شدن یه کی بورد، کلـــــــــی بزرگ شده، بعدم استایلسش تلسکوپیه و پایین دستگاه قرار می گیره.. کیفیت صفحه نمایشش هم کمتر از جمینه
296.gif

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
اقا فرهاد ممنون ، اما فكر كنم ديكَه كنسل شد !

به خاطر اينكه بابام هوس كرد بره براي خودش از اين كَوشي 2-3 ديناري ها بخره ، خب سيمكارت هم كه مال خودشه ديكَه سر ما موند بي كلاه !

بالا