چند سوال ساده در مورد joomla

شروع موضوع توسط @[email protected]@hdi ‏19 فوریه 2007 در انجمن Joomla , Drupal - مامبو ، جوملا و دروپال

  1. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,727
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    چند سوال در مورد جوملا:
    اول اینکه : چجوری می شه category ها فهرست وار در گوشه ای از صفحه نمایش داده بشه و با کلیک روی هر کدوم section ها و بعد پست های مربوط به اون نمایش داده شه.
    دوم اینکه :من هر کاری کردم تا عکس هایی با فرمتjpegرو به جای logo بالای صفحه قرار بدم نشد.اما هر لوگویی با فرمت png می گذارم می خونه و نمایش داده می شه.امکانش هست به جای فایل ها با فرمت png از فرمت jpeg استفاده کرد؟از فرمت های فلش چطور مثلا swf.
    سوم اینکه: یه قسمتی در بالای صفحه نمایش داده می شه به اسم newsflash من هر چی گشتم تنظیماتش رو پیدا نکردم.کسی از دوستان امکان داره راهنمایی کنه.
    چهارم اینکه :برای عوض کردن قالب سایت عوض کردن فولدر template کافی هست؟و اینکه قالب های آماده رو از کجا می تونم پیدا کنم.
    با تشکر :p
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اول یک سکشن تعریف میکنی و لینکش میکنی تو منو هر قسمتی که خواستی
    بعد یک کتگوری ایجاد میکنی و سکشن این دسته رو روی همونی میزاری که لینکش کردی
    بعدش یک مطلب اضافه کن به اون دسته و کتگوری محصول و ببین

    منظورت header هست ؟

    در قسمت modules میتونی تنظیماتش و تغییر بدی

    نیازی به این کار نیست
    فقط کافیه تو ادمین قسمت template manager استایل جدید و اپلود کنی

    p2p
     
  4. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,727
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    دوست خوبم راهنمای شما عالی بود.
    فقط در مورد هدر هم یه توضیح بدی فعلا مشکلم حل شده
     
  5. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا اینکه jpg نمیگیره هیچ توجیهی نداره به نظر من [​IMG]

    ادرس عکس ها رو چطوری وارد میکنی ؟
     
  6. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,727
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    فیال logo.pngرو پاک می کنم به جاش logo.jpg میگذارم.
    راستی اون موردی هم که برای تغیر در کپی رایت گفتی Restricted access می زنه
    کپی رایت رو از کجا تغیر بدم خداااااااااااااا!
     
  7. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,727
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    ای جولا سواران!کیست مرا یاری کند؟چرا عکس jpg نشان داده نمی شه؟
     
  8. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب بیبینم وقتی عکس و از Png به Jpg تغییر میدی توی css یا index (بستگی به قالب داره که از کجا ادرس دهی کرده باشه) پسوند اون عکس و عوض میکنی یا نه ؟ فکر میکنم این کار و نمیکنی

    ای بابا این که کاری نداره
    میری تو شاخه includes فایل version.php رو پیدا میکنی با یک ادیتور مثا نوت پد بازش میکنی اون کپی رایت و پیدا میکنی و هر چی خواستی جایگزین میکنی
     
  9. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,900
    تشکر شده:
    8,992
    محل سکونت:
    اوهایو
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی