• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند مشكل عجيب با يك سيستم كاملا نو

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
بچه ها سلام
يه سيستم گرفتم به اين مشخصات :
main asus p4p800-e
cpu 3.0 ghz. fsb 800. 1mb cach
ram geil 512 mb. bus 400
vga geforce 5500. 256mb
hdd 80 gb sata maxtor
power 400w
البته فقط كيس جمع كردم كه power خراب بود زد همه سيستم و سوزوند توي سيستم قبلي ولي اين سيستم جديده يه سري مشكلات داره كه بد جوري اعضابمو خورد كرده كه گفتم با همگيتون در ميون بگذارم كه راهنماييم كنيد
1. هارد 80gb sata maxtor درايور ميخاد چون ميخام دو تا ويندوز بريزم يه xp و يه me كه xpرو راحت ميريزه ولي me رو كه ميريزم تمام مراحل انجام ميده به آخرين مرحله كه ميرسه و ميخاد control panel va start menu نصب كنه تو اون مرحله بالا نمياد و تصوير سياه ميشه و هيچ كاري انجام نميده .
2.دارم با winamp يا media player آهنگ گوش ميدم بهدش همزمان كه موزيك پخش ميكنه اگه فتوشاپ و باز كنم يا يك شو كه مثلا 35mb حجم داره را تو هارد جابجا كنم اين صداي موزيك به طرز خيلي بدي قتو وصل ميشه كه اصلا ديگه صداي موزيك نمياد راستي اين مشكل تو xp هستش.نميدونم به حاطر اين درايور كه روش نصب نكردم انگار هم درايور ميخاد.
3.يه writer دارم يه cdrom كه هر دو به يك كابل وصله . وقتي از هر دو ميخام شو يا هر چي بريزم رو هارد سيستم گهگاهي يدفعه ريست ميشه كه گاهي هم يكيشون كار ميكنه هم همينطوره .
4.يه مودم creative v90 نسبتا قديمي كه حدود سه سال پيش خريدم رو سيستم نصب كردم كه نميدونم با مادربورد ايسوز كانفيلت داره كه ويندوز ميشناستش ولي موقع كه به اينترنت وصل ميشم يه 3 تا 10 ثانيه وصل بعد ديسكانكت ميشه و خطاي كام رو ميده كه نميتونه رو كام 3 درست كار كنه راستي irq هم درسته و با ديوايس ديگه يكي نشده
و يه كاره ديگه كه سيستم رو بردم دادم به اون شركتي كه خريدم يه فن كوچيك نصب كرد رو chipset asus كه نميدونم براي چي .يه chipset مشكي و روش سفيد نوشته asus كه اگه زحمتي نيست بريد تو سايتasus مدل p4p800-e رو ببينيد .
دمتون گرم يه راهنمايي كنيد چون من همه ديوايسامو بالا گرفتم و كلي پول دادم بعد اين جوري هم بشه ديگه
اين شركتي هم كه ازش خريدم آشناس بنده خدا الان يه هفتس كيس اونجاست بهش تلفن زدم گفت همه چي كيسو ريختم بيرونو دارم تست ميكنم
مرسي از همگي و فعلا يا علي .......

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
احتمال زياد هاردت مشكل داره و يا اينكه بايد آخرين ورژن مادر برد تو بريزي به هر حال با يه هارد ديگه امتحان كن ببين چه جورياس اينم بگو ببينم درايور هارد تو روي دسكت زدي و اول نصب ويندوز اكس پي با كليد f6 وارد ميكني يا نه؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از rmb_ali :
احتمال زياد هاردت مشكل داره و يا اينكه بايد آخرين ورژن مادر برد تو بريزي به هر حال با يه هارد ديگه امتحان كن ببين چه جورياس اينم بگو ببينم درايور هارد تو روي دسكت زدي و اول نصب ويندوز اكس پي با كليد f6 وارد ميكني يا نه؟
اقا دمت گرم سيستو دادم گارانتي وقتي آوردم يه سري سوالا دارم چون بايد ببينم و بگم پس زحمتي نيست بعدا ميتونم از شما بپرسم :blush:

بالا