• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه اجناس تک و اورجینالی تو ایران بیشتر به فروش می ره؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت بچه ها

به نظر شما چه اجناس اورجینال و جدید بخرم از بازار امریکا که تو ایران نباشه و در اینجا بیشتر به فروش بره؟

منتظر جوابهاتون هستم

ممنون از لطف همگی

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببین دوست عزیز به نظر من شما تو بازار چین باید بگردی نه آمریکا..چون چین جنس آشغال زیاد داره ولی آمریکا همه رده بالا با قیمت بالا هستند..حتی اگه قیمت موبایل . کامپیوتر... خیلی جاها ایران ارزونتر از اونجاست...
اگه سرمایه داری ( بالای 100 میل) که باید تو بازار دوبی و چین و اینجور جاها بگردی که سودشم تا جایی که من میدونم عالیه...
اگه سرمایه نداری زیاد و مثلآ میخوای اینترنتی چیزی رو بخری اینجا بفروشی شخصه من کفش خوبه چون اوریجینال ش بهتر فروش میره
اگه ام در کل تو فکر اینی که جنس الکترونیکی از آمریکا یا هرجا بیاری باید طرحت 70% جدید باشه وگرنه شکست میخوری مثل چی بگم؟؟؟همممم از این آب تصفیه کن ها و وسایلی که از هوا آب رو میگیره ( 1-2 ساله هنوز داره تو ایران جا میفته)

الآن خلال دندان ایران هم از چین میاد..ببین دیگه سود تو چی هست و چطوری میشه 2 تارو 4 تا کرد

در کل اگه خواستی مقدار سرمایت رو به من پی ام بکن با روشی که میخوای از خارج جنس بیاری من بهت کمک میکنم

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز به نظر من شما تو بازار چین باید بگردی نه آمریکا..چون چین جنس آشغال زیاد داره ولی آمریکا همه رده بالا با قیمت بالا هستند..حتی اگه قیمت موبایل . کامپیوتر... خیلی جاها ایران ارزونتر از اونجاست...
اگه سرمایه داری ( بالای 100 میل) که باید تو بازار دوبی و چین و اینجور جاها بگردی که سودشم تا جایی که من میدونم عالیه...
اگه سرمایه نداری زیاد و مثلآ میخوای اینترنتی چیزی رو بخری اینجا بفروشی شخصه من کفش خوبه چون اوریجینال ش بهتر فروش میره
اگه ام در کل تو فکر اینی که جنس الکترونیکی از آمریکا یا هرجا بیاری باید طرحت 70% جدید باشه وگرنه شکست میخوری مثل چی بگم؟؟؟همممم از این آب تصفیه کن ها و وسایلی که از هوا آب رو میگیره ( 1-2 ساله هنوز داره تو ایران جا میفته)

الآن خلال دندان ایران هم از چین میاد..ببین دیگه سود تو چی هست و چطوری میشه 2 تارو 4 تا کرد

در کل اگه خواستی مقدار سرمایت رو به من پی ام بکن با روشی که میخوای از خارج جنس بیاری من بهت کمک میکنم

در پی فرمایشات شما من قصدم اینه از فروشگاههای انلاین دنیا جنس تک بیارم نه اشغال مثل امازون-ebay-target-و... فروشگاههای معتبر دیگه.

نظر خودم رو قطعات کامپیوتری چه جانبی ، چه سخت افزاری و یا کامل ...

من سرمایه انچنانی ندارم میخوام یه جنس بیارم بعد به صورت عمدش کنم روش کار کنم و فروشش خودم دستم بگیرم

هدفم جنس اشغال نیست درجه یک اورجینال و کمیاب در ایران

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کفش
عطر
عینک
تی شرت های مارک دار و اینچیزا ...
** محصولات شرکت اپل

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
کفش
عطر
عینک
تی شرت های مارک دار و اینچیزا ...
** محصولات شرکت اپل

خوب اینهایی که شما گفتی تو ایران که هست اورجینالش هم پیدا میشه ؟

محصولی میخوام که واقعا جدید باشه تو ایران نباشه که بشه روش کار کرد؟

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
نظر من یه نظر بدبینانه س چون همون طور که گفتن اکثر جنس های مارک دار تو ایران پیدا می شه و البته یه سری اجناس هستن که حتی قیمتش تو ایران ارزونتر هم هست ...
چون دلیل داره ...
یه سری کشورها هستن که تو ایران نمایندگی اصلی دارن ... مثل سوییس و قیمتشون فرقی نمی کنه ولی نکته مهم تو اینجا که باعث می شه تو ایران یه جنسی ارزون تر پیدا بشه سفارشی بودن جنس مثلا برای یه کشور ثالثه که میاد ایران و البته کیفیت ناب و اصلی رو نداره ...
مثل ادکلن یا ساعت یا حتی شکلات ...
...
خودت هر کاری رو که فکر می کنی درسته انجام بده ولی من اگه جای تو بودم همچین کاری نمی کردم و بیشتر به فکر بازارهای دوبی بودم .

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
نظر من یه نظر بدبینانه س چون همون طور که گفتن اکثر جنس های مارک دار تو ایران پیدا می شه و البته یه سری اجناس هستن که حتی قیمتش تو ایران ارزونتر هم هست ...
چون دلیل داره ...
یه سری کشورها هستن که تو ایران نمایندگی اصلی دارن ... مثل سوییس و قیمتشون فرقی نمی کنه ولی نکته مهم تو اینجا که باعث می شه تو ایران یه جنسی ارزون تر پیدا بشه سفارشی بودن جنس مثلا برای یه کشور ثالثه که میاد ایران و البته کیفیت ناب و اصلی رو نداره ...
مثل ادکلن یا ساعت یا حتی شکلات ...
...
خودت هر کاری رو که فکر می کنی درسته انجام بده ولی من اگه جای تو بودم همچین کاری نمی کردم و بیشتر به فکر بازارهای دوبی بودم .

سلام

مرسی از راهنماییت

راستیتش من قصد از فروشگاههای معتبر انلاین دنیا از طریق نت خرید کنم می خوام یه چیزی بیارم که واقعا بازار متحول کنه و سود ببره بالا

فقط قصدم اینه که از نت خرید کنم ان هم از سایتهای معتبر امازون،ای بی ، و.... از انجا بگید چی بیارم که به درد بخوره مورد استفاده همه باشه

همه می دونید که بازار کامپیوتر داغه -یا به جز ان دیگه چی بیارم؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها راهنمايي كنيد چي بيارم كه اورجينال باشه و تو ايران نباشه براي فروش ؟

نظرات بقيه مي خوام بشنوم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
والا نمی دونم در مورد جنست به نتیجه رسیدی یا نه . اما اگه چیزی آوردی میتونم در مورد فروشش تو اینترنت ساپورتت کنم. خواستی پی ام بده . ارادت

pany

Registered User
لایک‌ها
19
الان جز دارو تو امریکا همه چی ماله چینه یا تحت لیسانسه .
cadillac بیار !!

بالا