nexpay

چه جوري بفهيم كه يك CPU نو است (دست دوم نيست)؟

شروع موضوع توسط gba ‏18 سپتامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. gba

    gba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,280
    تشکر شده:
    11
    سلام
    من مي خوام يك CPU بگيرم كه گارانتي هم نداره. حالا بايد از كجا بفهم كه اين CPU نو است؟
     
  2. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    با اجازه از اساتيد اين بخش ... :happy:

    ميخواي كه اينتل بگيري يا amd ؟؟؟؟

    اينتل رو تا اونجايي كه من ميدونم از روي جاي fan كه روش ميمونه ميشه فهميد يه روغن يا جوهر سياه رنگ روشو ميپوشونه و نوشته هاي روشم ديگه هوتوتو!!!! اين روغن براي تماس بهتر بين cpu و fan هست!!!! كه اول روي فن هست و وقتي روي سي پي يو ميزاريش به روي سي پي يو ميره و ..... ( البته من پنتيوم 4 به بعد رو گفتم .. نميدونم براي مدل هاي پايينتر هم اينطوري هست يا نه )
    ;)
     
  3. gba

    gba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,280
    تشکر شده:
    11
    من مي خوام يك pentium 3 بگيرم. آيا كسي مي دونه براي pentium 3 هم همين جوري است يا نه؟
     
  4. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    تا اونجا كه من اطلاع دارم p3 ها به صورت(اسلات) كارتي هستن
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    سلام:

    1-مهم اينه كه سالم باشه
    2-سي پي يو پنتيوم 3 ديگه نو و دست دوم نداره!
    3-موقع جا زدن فن يه كم مربع وسط سي پي يو همون هستش يه ذره خط ميافته
    4-رنگش هم تيره تر ميشه
    5-ولي اگه تست كردي و يه ويندوز باش نصب كردي مشكلي نبود پس بخرش
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    دوست عزيز پنتيوم 3 به دو صورت يا پكيج توليد شده:

    اولين پكج اون اسلاتي بود به نام اسلات 1

    دومين پكيج يا fcpga در سوكت 370 نصب ميشد
     
  7. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    عزیز پنتیوم تری نو کجا بود آخه؟
    4 هم میخری باکس بخر که دیگه مشکلی نداشته باشی
    در ضمن فروش cpu تو ایران خدا رو شکر انقدر بروز وزیاده که برا کسی نمیصرفه بیاد دست دوم باکس کنه بفروشه
    فقط چون بدون گارانتی هستش شما بهتره مادربورد خودتون رو ببرید اونجا cpu روش بندازن که اگه مشکلی بود گردن شما نیفته
     
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  9. gba

    gba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,280
    تشکر شده:
    11
    ممنون از جواب همتون
    آره بابا چرا نباشه توبازار هاي ايران از شير مرغ تا جون آدميزاد هست :D همين ديروز بود رفتم پرسيدم P3 داريد گفتند آره فرداش كه رفتم گفت نداريم :blink:
    اين براي P3 سوكتي بود. البته براي من هم اسلاتي هست كه با داتبرد به سوكتي تبديل كردم. حالا:
    1- اگه سوكتي بود چه كار كنم؟
    2- به نظر شما سوكتي بهتره يا اسلاتي چون تا اونجايي كه من فهميدم نميشه براي اسلاتي فن خوب گذاشت ولي براي اسلاتي مي شه.
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    هنور فنهاي اسلات 1 تو بازار هست.2 تا بخر تا يدك داشته باشي.در مورد داتر برد هزار جور مشكل داره مثلا هنگ و بالا نيامدن سيستم در بعضي مواقع اگر مادربردت اسلاتي است من به شما پ3 600 فول كش پيشنهاد ميدم

    فنشم تو بازار هست
     
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    هستن كه هست ولي نو نيست ديگه! مگه اينكه يكي از امون موقع انبار كرده باشه كه خ..ت كرده! چون قيمت الان كجا و قيمت اون موقع كجا!
     
  12. gba

    gba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,280
    تشکر شده:
    11
    ممنون ولي من براي اين گفتم كه خودم يك هيت سينك با يك فن خيلي خوب دارم كه مي خوام از اونا استفاده كنم تا بشه بهتر اووركلاك كرد.
    راستي مگه پ3 866 چه مشكلي داره؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. MeisamShemirani

    MeisamShemirani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    با اجازه از دوستان اولا به نظر من شما p3 نو دیگه پیدا نمکنی هر کی هم بگه نو هستش دروغ میگه مگر اینکه جایی نگه داشته باشته در ضمن cpu به خاطر حرارت سطحش تیره میشه و رنگ نوشته های روش کم میشه و اون سیلیکونی هم که روش هست اگه پاکم شده باشه بازم مشخص شما اسلاتی نخر اونم به علت سرعته پایینه تبادل اطلاعات شما به نظر من p3 1000 خق 1100 بگیر و سراغ celeron هم نرو به خاطر قیمته پایینش که بیشتر به درد کارایه office میخوره موفق باشی
     
  15. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    چرا AMD نه؟!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal