nexpay

چه جوری تو سی ++ فارسی بنویسم ؟

شروع موضوع توسط sha19425 ‏18 ژانویه 2006 در انجمن خانواده C++ , C

  1. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    داخل برنامه فارسی چه جوری می نویسند؟:D
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    منظورت برنامه تحت داسه ؟
    يا تحت ويندوز؟
     
  3. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    توی ویندوز چطوریه؟
    توی داس چطوریه؟
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    توي داس فكر كن بايد از نرم افزار هاي فارسي سازد كدينگ استفاده كني مثل سپنتا و يا فارسي ساز شركت نفت و ....
    اما توي ويندوز اگه vc باشه كه خيلي راحت فارسي مينويس اما مكنه توي برنامت فارسي رو درست ننويسه و با ست كردن فونت پيش فرض و ست كردن فونت ابجكتها اين كار عمليه البته توي همين تاپيك چند تا سئوال مشابه بود سرچ كني پيدا ميكني فكر كنم كامل تر و بهتر باشه
     
  5. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    ممنون.ولی من در سی++ گفتم چطوری؟
     
  6. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    شما تحت كدوم كار ميكنيد من كه گفتم تحت ويندوزش به احتمال زياد مثل vc هست
    اما براي تحت داسش شما ابتدا قبل از اجرا برنامه ( اگر توي شل ويندوز اجراش ميكنيد بايد ابتدا توي run بزنيد cmd )حالا بعد بريد توي فولدري كه فارسي ساز را داره و بعد اين برنامه فارسي ساز را اجرا كنيد تا توي حافظه بمونه و بعد
    به شاخه ايكه برنامه C++ توشه ميريد و بعد وارد فولدر bin شده و برنامه c++ را اجرا ميكنيد .
    همين
    فارسي ساز تحت داس ديباگر هم برات گذاشتم اگر نداري برنامه خوبيه
     

    فایل های ضمیمه:

    • pfarsi.zip
      اندازه فایل:
      11.6 KB
      نمایش ها:
      58
  7. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    خیلی ممنون . ولی این فارسی ساز رو کجا پیدا کنم ؟
     
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    برايت اتچش كردم ببن بدرت ميخوره يا نه ( همين تاپيك شماره 6)
     
  9. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    خیلی ممنون از شما دوست با معرفت .
    امتحان بکنم ببینم بلد کار بکنم یا نه ؟
     
  10. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    آقا این فارسی ساز کار نمی کنه .
    حتی فونتهای خودش را هم خراب نشان میدهد.
     
  11. shalchian_amin

    shalchian_amin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2005
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزیز،
    میشه یه برنامه بدی که بتونیم تو tcpp بدون فارسی ساز و با خود برنامه فارسی ورودی گرفت؟
    با تاشکر.
     
  12. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    اين سورس فارسي ساز محيط داس هست ... خيلي راحت اينكلود و استفاده !:)

    براي فارسي كردن ويژوال سي :

    موقع نصب یه قسمتی داره که میتونید امکان نصب یونیکد را در وی سی اضافه کنید -
    به صورت دیفالت این امکان در وی سی انتخاب نشده است /
     

    فایل های ضمیمه:

    • vcPP.JPG
      vcPP.JPG
      اندازه فایل:
      49.1 KB
      نمایش ها:
      46
    • FARSI.zip
      اندازه فایل:
      2.8 KB
      نمایش ها:
      43
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. magle

    magle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    لطفا اگه میشه کامل توضیح بدید چه جوری توی تحت ویندوز c رو فارسی تایپ کنم.
     
  15. mohammadhosin

    mohammadhosin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    1
    اقا redjoker دستت درد نكنه
    من قبلا هم اين سورس رو ديده بودم
    ولي راستش هيچكي نگفته بود كه چطوري بايد ازش استفاده كنيم يه راهنمايي با يه مثال لطفا
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal