آژانس هواپیماییexchanging

چه جوری تو سی ++ فارسی بنویسم ؟

شروع موضوع توسط sha19425 ‏18 ژانویه 2006 در انجمن خانواده C++ , C

  1. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    داخل برنامه فارسی چه جوری می نویسند؟:D
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    منظورت برنامه تحت داسه ؟
    يا تحت ويندوز؟
     
  3. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    توی ویندوز چطوریه؟
    توی داس چطوریه؟
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    توي داس فكر كن بايد از نرم افزار هاي فارسي سازد كدينگ استفاده كني مثل سپنتا و يا فارسي ساز شركت نفت و ....
    اما توي ويندوز اگه vc باشه كه خيلي راحت فارسي مينويس اما مكنه توي برنامت فارسي رو درست ننويسه و با ست كردن فونت پيش فرض و ست كردن فونت ابجكتها اين كار عمليه البته توي همين تاپيك چند تا سئوال مشابه بود سرچ كني پيدا ميكني فكر كنم كامل تر و بهتر باشه
     
  5. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    ممنون.ولی من در سی++ گفتم چطوری؟
     
  6. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    شما تحت كدوم كار ميكنيد من كه گفتم تحت ويندوزش به احتمال زياد مثل vc هست
    اما براي تحت داسش شما ابتدا قبل از اجرا برنامه ( اگر توي شل ويندوز اجراش ميكنيد بايد ابتدا توي run بزنيد cmd )حالا بعد بريد توي فولدري كه فارسي ساز را داره و بعد اين برنامه فارسي ساز را اجرا كنيد تا توي حافظه بمونه و بعد
    به شاخه ايكه برنامه C++ توشه ميريد و بعد وارد فولدر bin شده و برنامه c++ را اجرا ميكنيد .
    همين
    فارسي ساز تحت داس ديباگر هم برات گذاشتم اگر نداري برنامه خوبيه
     

    فایل های ضمیمه:

    • pfarsi.zip
      اندازه فایل:
      11.6 KB
      نمایش ها:
      58
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    خیلی ممنون . ولی این فارسی ساز رو کجا پیدا کنم ؟
     
  9. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    برايت اتچش كردم ببن بدرت ميخوره يا نه ( همين تاپيك شماره 6)
     
  10. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    خیلی ممنون از شما دوست با معرفت .
    امتحان بکنم ببینم بلد کار بکنم یا نه ؟
     
  11. sha19425

    sha19425 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    12
    آقا این فارسی ساز کار نمی کنه .
    حتی فونتهای خودش را هم خراب نشان میدهد.
     
  12. shalchian_amin

    shalchian_amin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2005
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزیز،
    میشه یه برنامه بدی که بتونیم تو tcpp بدون فارسی ساز و با خود برنامه فارسی ورودی گرفت؟
    با تاشکر.
     
  13. redjoker

    redjoker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    نصف جهان
    اين سورس فارسي ساز محيط داس هست ... خيلي راحت اينكلود و استفاده !:)

    براي فارسي كردن ويژوال سي :

    موقع نصب یه قسمتی داره که میتونید امکان نصب یونیکد را در وی سی اضافه کنید -
    به صورت دیفالت این امکان در وی سی انتخاب نشده است /
     

    فایل های ضمیمه:

    • vcPP.JPG
      vcPP.JPG
      اندازه فایل:
      49.1 KB
      نمایش ها:
      46
    • FARSI.zip
      اندازه فایل:
      2.8 KB
      نمایش ها:
      43
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. magle

    magle کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    لطفا اگه میشه کامل توضیح بدید چه جوری توی تحت ویندوز c رو فارسی تایپ کنم.
     
  16. mohammadhosin

    mohammadhosin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    1
    اقا redjoker دستت درد نكنه
    من قبلا هم اين سورس رو ديده بودم
    ولي راستش هيچكي نگفته بود كه چطوري بايد ازش استفاده كنيم يه راهنمايي با يه مثال لطفا