BraveKnight
Registered User
سلام
کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش ایمیل فارسی فرستاد. بدون مشکل (مثل همین ادیتور پی تی)؟
ممنون!
کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش ایمیل فارسی فرستاد. بدون مشکل (مثل همین ادیتور پی تی)؟
ممنون!
سلام
ممنون!
شما براي ايميل فارسي نياز به هيچ گونه برنامه اي نداريد. چه با اكانت جيميل، چه با ياهو، ايميل ها رو فارسي مي نويسيد و ارسال مي كنيد. با برنامه Outlook Express هم ميتونيد اين كارو بكنيد. فقط كامپيوتر طرف مقابلتون اگه اون ايميل رو قر و قاطي ببينه، بايد از منوي Viewگزينه Encoding رو روي UTF-8 تنظيم كنه. اگر هم اين رو ندونه اشكال از اون هست نه از شما. اما برنامه اي كه بي توجه به تنظيمات طرف مقابل، صحيح ارسال شدن فونت هاي فارسي رو تضمين كنه من سراغ ندارم. اگه بود خوب بود.
بله فرستادن ايميل فارسي هيچ مشكلي نداره فقط اين كه وقتي مثلآ با ياهو متن ايميل را مينويسي در وسط كلمات
فارسي اگه بخواي يك كلمه انگليس بنويسي تركيب متن به هم ميخوره و آن كلمه از جاي ديگري شروع ميشه.
البته در اين حالت اگه انتخابي براي Text Direction باشه كه بشه آن را Right to Left انتخاب كرد مشكل حل ميشه ولي
از آنجايي اين تنظيم در اديتورها وجود نداره تركيب كلمات فارسي و انگليسي با اشتباهات زيادي همراه هست.
منظور منم دقیقا همین بود. یه برنامه میخوام که این مشکل رو نداشته باشه و مثل ادیتور PT کلمات انگلیسی رو بدون مشکل بین کلمات فارسی جا بده!3POWER
بله فرستادن ايميل فارسي هيچ مشكلي نداره فقط اين كه وقتي مثلآ با ياهو متن ايميل را مينويسي در وسط كلمات
فارسي اگه بخواي يك كلمه انگليس بنويسي تركيب متن به هم ميخوره و آن كلمه از جاي ديگري شروع ميشه.
من از Outlook Express هم استفاده کردم اما اونم همین مشکل رو داشت.javad2000
ضمن تاييد صحبت شما، ايميل هايي كه در آتلوك اكسپرس يا مايكروسافت آتلوك مي فرستيم مشكل به هم خوردن Alignment ندارند. به همين جهت و به خيلي دلايل ديگر به دوستان توصيه مي كنم جهت تبادل ايميل از آتلوك اكسپرس استفاده كنند.
من از Outlook Express هم استفاده کردم اما اونم همین مشکل رو داشت.
تست کردم، وقتی میفرستی واس طرف مقابل دوباره به هم ریخته نشون میده!شما Ctrl+Shift سمت راست رو بزنيد نبايد مشكلي باشه. من همين الآن توي OE امتحان كردم مشكلي نداشت. يه متن مخلوط فارسي و انگليسي نوشتم درست نمايش داده ميشد البته ممكنه اگه واسه كسي بفرستمش كه ميخواد توي Internet Explorer اونو بخونه، براي اون طرف ترتيب به هم بخوره، اما ديگه امتحان نكردم.