چه جوری میشه autorun درست کرد

شروع موضوع توسط ali-boofaloo ‏4 ژانویه 2006 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. ali-boofaloo

    ali-boofaloo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    سلام
    برای من سوال شده چه جوری میشه چیز کرد:
    وقتی cd رو میذارین تو سی دی رام چه جوری میشه کاری کرد خودش automat مثلا یک عکسو باز کنه؟
    یا readme رو بیاره
    بدونه اینکه روش کلیک کرد
     
  2. Synix.Shayan

    Synix.Shayan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    475
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    راستش من دقیقا این رو نمی دونم ، ولی نرم افزارهایی هست که بشه باهاش autorun درست کرد . یک سرچ توی اینترنت بکنید ، حتما به نتیجه می رسید .:cool:
     
  3. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    اخه اینو چرا توی گفتگوی آزاد زدی؟
    از فایل autorun.inf
    استفاده میشه
    برای اتو ران های حرفه ای برنامه های زیادی وجود داره
    مثل InstallShield DemoShield
     
  4. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    MultiMedia Builder
     
  5. merulaalba

    merulaalba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2004
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    2
    Autorun Assistant Pro
     
  6. ali-boofaloo

    ali-boofaloo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
  7. footbal
  8. Sohrabkhan

    Sohrabkhan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2005
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    persiantools
    MMB یا همون
    Multimedia Builder که کار کردن باهاش هم اسونه .حتما امتحانش کن.
     
zarpopخرید بک لینک