چه جوری میشه...

amirasef

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان آقا اگه یه سری به سایت <a href='http://www.filmbug.com' target='_blank'>http://www.filmbug.com</a> بزنین یه i frame خیلی خوشگل می بینید کی می تونه یه همچین سورسی به من بده چون من خودمو جر واجر کردم ولی نتونستم سورسشو مثل آدمیزاد بردارم.
 

foadamini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
3
امير خان سلام
اينو امتحان كن ببين چه چوريه ،،، البته از سورس همون آدرس ورداشتم . امتحانش كن ... بعد جواب بده ... اگه نشد يه راه ديگه برات مي گم

[code:1]&#60;td width=22&#62;&#60;a href=&#34;#&#34; onmouseover=&#34;copyspeed=-3; window.status=''; return true;&#34; onmouseout=&#34;scrollright&#40;&#41;&#34;&#62;&#60;img src=&#34;/images/arrow-r.gif&#34; width=22 height=100 hspace=5 border=0&#62;&#60;/a&#62;&#60;/td&#62;

&#60;td width=548&#62;

&#60;script language=&#34;JavaScript1.2&#34;&#62;



/*

Cross browser Marquee script- © Dynamic Drive &#40;www.dynamicdrive.com&#41;

For full source code, 100's more DHTML scripts, and Terms Of Use, visit http&#58;//www.dynamicdrive.com

Credit MUST stay intact

*/



// adaptions © misja.com



var marqueewidth=644 //548

var marqueeheight=100

var marqueespeed=1

var marqueebgcolor=&#34;#eeeeee&#34;

var pauseit=1



// mc

var fbid = new Array&#40;'305','197','269','3015','317','252','794','1803'&#41;;

var fbnames = new Array&#40;'Jennifer Love Hewitt','Ben Affleck','Cameron Diaz','Josh Hartnett','Angelina Jolie','George Clooney','Halle Berry','Brad Pitt'&#41;;

var misjacontent = '';

for&#40;i=0;i&#60;8;i++&#41;&#123;

&nbsp;misjacontent = misjacontent + '&#60;a href=&#34;/db/'+fbid&#91;i&#93;+'&#34; onMouseOver=&#34;window.status=''+fbnames&#91;i&#93;+''; return true;&#34; onMouseOut=&#34;window.status=''; return true;&#34;&#62;&#60;img src=/images/scroll/'+fbid&#91;i&#93;+'.jpg width=100 height=100 border=0 hspace=3&#62;&#60;/a&#62;';

&#125;



var marqueecontent='&#60;nobr&#62;' + misjacontent + misjacontent + misjacontent + misjacontent + misjacontent + '&#60;/nobr&#62;'



marqueespeed=&#40;document.all&#41;? marqueespeed &#58; Math.max&#40;1, marqueespeed-1&#41; //slow speed down by 1 for NS

var copyspeed=marqueespeed

var pausespeed=&#40;pauseit==0&#41;? copyspeed&#58; 0

var iedom=document.all||document.getElementById

if &#40;iedom&#41;

document.write&#40;'&#60;span id=&#34;temp&#34; style=&#34;visibility&#58;hidden;position&#58;absolute;top&#58;-100;left&#58;-1000&#34;&#62;'+marqueecontent+'&#60;/span&#62;'&#41;

var actualwidth=''

var cross_marquee, ns_marquee



function populate&#40;&#41;&#123;

sf&#40;&#41; //mc

if &#40;iedom&#41;&#123;

cross_marquee=document.getElementById? document.getElementById&#40;&#34;iemarquee&#34;&#41; &#58; document.all.iemarquee

cross_marquee.style.left=marqueewidth+8

cross_marquee.innerHTML=marqueecontent

actualwidth=document.all? cross_marquee.offsetWidth &#58; document.getElementById&#40;&#34;temp&#34;&#41;.offsetWidth

&#125;

else if &#40;document.layers&#41;&#123;

ns_marquee=document.ns_marquee.document.ns_marquee2

ns_marquee.left=marqueewidth+8

ns_marquee.document.write&#40;marqueecontent&#41;

ns_marquee.document.close&#40;&#41;

actualwidth=ns_marquee.document.width

&#125;

cross_marquee.style.left=0-marqueewidth; //mc

lefttime=setInterval&#40;&#34;scrollmarquee&#40;&#41;&#34;,20&#41;

&#125;

window.onload=populate

function scrollmarquee&#40;&#41;&#123;

if &#40;iedom&#41;&#123;

if &#40;parseInt&#40;cross_marquee.style.left&#41;&#62;&#40;actualwidth*&#40;-1&#41;+8&#41;&#41;&#123;

cross_marquee.style.left=parseInt&#40;cross_marquee.style.left&#41;-copyspeed

if&#40;&#40;copyspeed&#60;0&#41;&&&#40;parseInt&#40;cross_marquee.style.left&#41;&#62;marqueewidth&#41;&#41;cross_marquee.style.left=actualwidth*&#40;-1&#41;+9 //mc

&#125;else&#123;

cross_marquee.style.left=marqueewidth+8

&#125;&#125;

else if &#40;document.layers&#41;&#123;

if &#40;ns_marquee.left&#62;&#40;actualwidth*&#40;-1&#41;+8&#41;&#41;&#123;

ns_marquee.left-=copyspeed

if&#40;&#40;copyspeed&#60;0&#41;&&&#40;ns_marquee.left&#62;marqueewidth&#41;&#41;ns_marquee.left=actualwidth*&#40;-1&#41;+9 //mc

&#125;else&#123;

ns_marquee.left=marqueewidth+8

&#125;&#125;



&#125;



if &#40;iedom||document.layers&#41;&#123;

with &#40;document&#41;&#123;

document.write&#40;'&#60;table border=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; cellpadding=&#34;0&#34;&#62;&#60;td&#62;'&#41;

if &#40;iedom&#41;&#123;

write&#40;'&#60;div style=&#34;position&#58;relative;width&#58;'+marqueewidth+';height&#58;'+marqueeheight+';overflow&#58;hidden&#34;&#62;'&#41;

write&#40;'&#60;div style=&#34;position&#58;absolute;width&#58;'+marqueewidth+';height&#58;'+marqueeheight+';background-color&#58;'+marqueebgcolor+'&#34; onMouseover=&#34;copyspeed=pausespeed&#34; onMouseout=&#34;copyspeed=marqueespeed&#34;&#62;'&#41;

write&#40;'&#60;div id=&#34;iemarquee&#34; style=&#34;position&#58;absolute;left&#58;0;top&#58;0&#34;&#62;&#60;/div&#62;'&#41;

write&#40;'&#60;/div&#62;&#60;/div&#62;'&#41;

&#125;

else if &#40;document.layers&#41;&#123;

write&#40;'&#60;ilayer width='+marqueewidth+' height='+marqueeheight+' name=&#34;ns_marquee&#34; bgColor='+marqueebgcolor+'&#62;'&#41;

write&#40;'&#60;layer name=&#34;ns_marquee2&#34; left=0 top=0 onMouseover=&#34;copyspeed=pausespeed&#34; onMouseout=&#34;copyspeed=marqueespeed&#34;&#62;&#60;/layer&#62;'&#41;

write&#40;'&#60;/ilayer&#62;'&#41;

&#125;

document.write&#40;'&#60;/td&#62;&#60;/table&#62;'&#41;

&#125;

&#125;

function scrollright&#40;&#41;&#123;marqueespeed=-1;copyspeed=-1;&#125; //mc

function scrollleft&#40;&#41;&#123;marqueespeed=1;copyspeed=1;&#125; //mc

&#60;/script&#62;

&#60;/td&#62;

&#60;td width=22&#62;&#60;a href=&#34;#&#34; onmouseover=&#34;copyspeed=3; window.status=''; return true;&#34; onmouseout=&#34;scrollleft&#40;&#41;&#34;&#62;&#60;img src=&#34;/images/arrow-l.gif&#34; width=22 height=100 hspace=5 border=0&#62;&#60;/a&#62;&#60;/td&#62;[/code:1]
 

amirasef

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
نه نشد دمت گرم خيلي متشكر مي شم اگه كار منو راه بندازي
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
ولي من كلا با اينلاين فريم مخالفم
 
بالا