• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دليلي وجود داره كه پاكت پيسي بخريم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اول بگم اين اينجا زدم چون امضاي اين عليرضا رو خوندم رفتم تو بخش قوانين پاكت پيسي سرگيجه گرفتم نفهميدم كجا بايد سوال بپرسم
اين شد كه اومدم اينجا حالا اگه لازمه ترد منتقل كنيد
-----------------------------
يكي هم بياد واسه من توضيح بده دليل اينكار چيه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول بگم اين اينجا زدم چون امضاي اين عليرضا رو خوندم رفتم تو بخش قوانين پاكت پيسي سرگيجه گرفتم نفهميدم كجا بايد سوال بپرسم
لزومی نداره :D

شما به من بگید با گوشیتون تا چه حد میخواین حرکات ژانگولر انجام بدید که من به شما بگم بخرید یا نخرید :D

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
منظورت از جانگولر واضحتر بيان كن
------------
كلي گفتم فايدش چيه ؟ من نوفهمم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آها ... ببین برنامه زیاد هسا واسش ،
برنامه های مالی ، برنامه ریزی ِ روزانت ، آفیس ...

هر چیزی که گوشی های دیگه دارن رو ، قوی تر و بیزنسی تر ارائه میده ، به جز 2 چیز : دوربین و صدای زنگ بلند

پی پی سی ها نه دوربین های خوبی دارن نه صدای زنگ بلند ...

اما همونطور که گفتم چون راحت واسه ش برنامه مینویسن کارای عجیب غریب زیاد میکنن .

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

برای جلب توجه کردن پاکت پیسی عالی جواب میده.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آها ، آره مخصوصا" الان که این گوشی چینیا اومده و 2 ملیونم پول بدی فک میکنن 150 تومن دادی ؟ :lol:

راستی این آقا داریوش ِ ما یه تاچ دوال خرید ( پاکت پی سی ) بلد نبود باهاش کار کنه ، شده دشمن ِ خونین ِ پاکت پی سی ها ! با خودت اینکارو نکن قوربونت برم زشته :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

مشتی 4 تا فحش خوار و مادرم میزاشتی روش:)(شوخی حاج داریوش:rolleyes:)

ولی واقعا من یکی که هر جا گوشیمو در آوردن گفتن از این چینی هاست تازه هنوز جواب از من نشنیدن خودشون هم قیمت داددن 170:blink:

ولی واقعا پارسا راست میکه باید دید برا چی میخوای پاکت پسی بخری:rolleyes:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ببین دوست عزیز ... من در این زمینه تجربه خودم رو میگم ...
من خودم قبلا با اسمارت فون های نوکیا کار می کردم یا بهتر بگم با سیمبین کار می کردم ...
ولی از وقتی که وارد دنیای PPC شدم واقعا نتونستم ازش بیرون بیام ... هر چیزی رو که تو تو گوشی های سیمبین و ایفون و جاوا و ... ببینی تو PPC هم هست چه بسا کامل ترش ... به بحث های دوستان گل که یه مقدار تعصبی ممکنه باشه زیاد توجه نکن ... خودت باش و خودت باش
با دید باز به این قضیه نگاه کن ...
پارسا درست گفت که باید ببینی چه انتظاراتی داری ... دوربین و صدای بلند رو از معیارات حذف کن ...
ببین با تاچ اسکرین مشکلی نداری ... به هر حال باید قبول کنی که استهلاک تاچ بیشتر از LCD های معمولیه ...
بعد هم اینکه تقریبا هر برنامه ای که بخوای واسه PPC ها هست و هکر های خیلی خوفی رو این دستگاه ها کار می کنند و مشکلات و باگ هاشون رو برطرف می کنند ... بنابر این از نظر ساپورت نرم افزاری و حتی بعضا سخت افزاری هیچی کم نداری ... درسته که تعداد طرفدار های PPC هنوز مثل اسمارت فون ها نیست ولی به مرور ایام بیشتر میشه ...
در کل اگر برات امکان داره قبل از خرید یه موقعیتی جور کن که حداقل یه 4-5 ساعت یا بیشتر (حداقل یکی دو روز) با PPC کار کنی ... این کار باعث میشه دیدت باز تر بشه و فقط اتکا به نظریات دیگران نکنی ... ببین اصلا می تونی باهاش کنار بیای یا نه واقعا یه گوشی سیمبین یا یه جاوا می تونه کارت رو راه بندازه ...
بقیه موارد نظیر قدرت CPU و رم و رام و صفحه نمایش بزرگتر و ... رو می تونی تو فروم ببینی و مقایسه کنی ... یا سایت های معرفی و ریویوی موبایل ها ...
اگر هم میبینی یه عده از دوستان بعد از انتخاب PPC و بازگشت مجدد به Non-PPC ها الان مخالف PPC هستند من فکر می کنم به خاطر این بوده که انتخاب اشتباهی داشتند والا خیلی ها هستند که کاراشون بدون PPC اصلا پیش نمیره و عاشق دستگاهشون هستند ...
موفق باشید

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مشتی 4 تا فحش خوار و مادرم میزاشتی روش:)(شوخی حاج داریوش:rolleyes:)

ولی واقعا من یکی که هر جا گوشیمو در آوردن گفتن از این چینی هاست تازه هنوز جواب از من نشنیدن خودشون هم قیمت داددن 170:blink:

:rolleyes:

آی گفتی حاج حسین. واقعا بیشتر جاها نمیتونم از خجالت دستم بگیرم!

اما جدا از بحث تعصب و استفاده و ازین قبیل به قول همین حاج حسین خودمون بقیه در مقابل وین موبایل یک اسباب بازی بیش نیستند.
من اصلا نمی تونم به زندگی بدون پاکت پی سی حتی فکر هم کنم. حتی از ماشینم بیشتر بهش وابسته شدم. ضمنا به این موضوع دقت کنید که اصلا مقایسه موبایل ها (اسمارت فون و یا جاوا بیس) با پاکت پی سی ها درست نیست. چرا؟
چون همین الان هم بسیار مدل های نون فون وجود دارند (یعنی فقط پاکت پی سی هستند و امکان مکالمه ندارند و سیم کارت نمی خورن) پس خیلی ها خصوصا در خارج از ایران ازین مدل ها استفاده می کنند و واضحه که اصلا نمیشه یک مدل نون فون رو با مثلا اسمارت فون های نوکیا مقایسه کرد.
وب بروزینگ و خواندن ایبوک و برنامه های محاسبه ای پیشرفته و آفیس پخش ویدیویی حرفه ای (mpeg , dat , ...) و وای فای خیلی پیشرفته و نرم افزار های خیلی مهم پزشکی و کلا وسعت بی حد و حصر نرم افزاری در مقابل رقبا و داشتن سخت افزار اصلی قوی در حد پنتیوم تری و قابلیت سینک شدن بسیار بالا با کامپیوتر های دسکتاپ تنها گوشه ای از امکانات پاکت پی سی ها هستند.

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يچيز خيلی مهم و جالب پاکت پی سی برای من اينه که گوشيتو هر طور که دلت ميخواد تنظيم ميکنی..تقريباً
ميشه گفت هيچ عنصری نيست که در ويندوز موبايل قابل تغيير نباشه..يجور ديگه بگم..10 ها اينترفيس مختلف
برای ويندوز موبايل هست.و تازه خودتم ميتونی ابتکار های جديد به خرج بدی.برای همين هيچ وقت از کار کردن
با اون خسته نميشی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
شرمنده قوانین رو من ننوشتم.
مدیر بخش نوشته.
مگه من گفتم تو نوشتي گفتم از طريق اين امضا به اون قسمت هدايت شدم:D

----------------------------
از همتون ممنونم واسه راهنمايياتون:rolleyes:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آی گفتی حاج حسین. واقعا بیشتر جاها نمیتونم از خجالت دستم بگیرم!

اما جدا از بحث تعصب و استفاده و ازین قبیل به قول همین حاج حسین خودمون بقیه در مقابل وین موبایل یک اسباب بازی بیش نیستند.
من اصلا نمی تونم به زندگی بدون پاکت پی سی حتی فکر هم کنم. حتی از ماشینم بیشتر بهش وابسته شدم. ضمنا به این موضوع دقت کنید که اصلا مقایسه موبایل ها (اسمارت فون و یا جاوا بیس) با پاکت پی سی ها درست نیست. چرا؟
چون همین الان هم بسیار مدل های نون فون وجود دارند (یعنی فقط پاکت پی سی هستند و امکان مکالمه ندارند و سیم کارت نمی خورن) پس خیلی ها خصوصا در خارج از ایران ازین مدل ها استفاده می کنند و واضحه که اصلا نمیشه یک مدل نون فون رو با مثلا اسمارت فون های نوکیا مقایسه کرد.
وب بروزینگ و خواندن ایبوک و برنامه های محاسبه ای پیشرفته و آفیس پخش ویدیویی حرفه ای (mpeg , dat , ...) و وای فای خیلی پیشرفته و نرم افزار های خیلی مهم پزشکی و کلا وسعت بی حد و حصر نرم افزاری در مقابل رقبا و داشتن سخت افزار اصلی قوی در حد پنتیوم تری و قابلیت سینک شدن بسیار بالا با کامپیوتر های دسکتاپ تنها گوشه ای از امکانات پاکت پی سی ها هستند.

آقا دیگه پخش ویدیو رو بیخیال شو که یکی از نقطه ضعفهای پپc است!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا دیگه پخش ویدیو رو بیخیال شو که یکی از نقطه ضعفهای پپc است!

داریوش جان قصدم کل کل نیست ولی آیا به نظر شما پخش فایل های با فرمت dat , mpeg با حجم 300 یا 400 مگ! (بالاترین حجمی که امتحان کردم) بدون هیچ گونه کانورت و تبدیل بر روی اسکرین بزرگ با رزولوشن 640 در 480 به صورت کامل (100 در 100 فریم ها) یک نقطه ضعف محسوب میشه یا قوت؟؟؟ آیا شما حتی یک مورد مشابه بین رقبای وین موبایل سراغ دارید؟؟؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
داریوش جان قصدم کل کل نیست ولی آیا به نظر شما پخش فایل های با فرمت dat , mpeg با حجم 300 یا 400 مگ! (بالاترین حجمی که امتحان کردم) بدون هیچ گونه کانورت و تبدیل بر روی اسکرین بزرگ با رزولوشن 640 در 480 به صورت کامل (100 در 100 فریم ها) یک نقطه ضعف محسوب میشه یا قوت؟؟؟ آیا شما حتی یک مورد مشابه بین رقبای وین موبایل سراغ دارید؟؟؟

منظورتون چه مارکیه؟ چه مدلی؟ قیمت؟
اولا که معمولا پاکت پیسی ها هم احتیاج به کانورت دارند. رزولوشن 640 * 480 رو هم معمولا که خوب نشون نمیدن با داوکس هم که مشکل دارند. فرکانس صفحه نمایش و تعداد رنگها هم که پایینه! تاچ دوال هم داشتم از نظر پخش فیلم شاید یک سوم N95 هم کیفیت نداشت. حالال فرض هم که کیفیت پخش برابر باشه حداکثر! اینهم شد دلیل خرید پاکت پیسی و تعصب به اون! وگفتن اینکه با هیچی عوضش نمیکنم!؟ بیخیال بابا. N95 با آخرین ورژن coreplayer تقریبا بیشتر فایلهای سنگین تا رزولوشن بالاتر از 640*480 رو هم پخش میکنه.
اینهم مدرک درپیت بودن این گوشیها برای پخش فیلم:
http://www.youtube.com/watch?v=Xeb8-m5opDA
پخش فیلم رو ول کنید بچسبید به همون که ما داریم راه میریم تو خیابون با پاکت پیسی پرزنت انگلیسی تهیه میکنیم. باورش ساده تره!
http://www.youtube.com/watch?v=1shykuNIJK4&feature=related

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگر وای فای و پخش ویدوئو دلیل خرید پاکت پیسیتون بوده باید بگم اشتباه کردید.
ایرانی ها همینن ! از تجربیات دیگران استفاده نمیکنن

خودمم بیام یه سوالی توی رشته ی تخصصی ِ شما بکنم همینما !!!

من 4 تا پاکت پی سی داشتم ، کسایی اینجا هستن که این عدد به 10 12 تا میرسه ... اما باز شما به نظر یک جمع بی احترامی میکنید و حرف خودتون رو میزنید

خدا شما را به راه راست هدایت کند ، ما را هم ایضا " !

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اگر وای فای و پخش ویدوئو دلیل خرید پاکت پیسیتون بوده باید بگم اشتباه کردید.
یه سوال ؟
شما به چه دلیلی ppc خریدید ؟؟

منم میخوام بخرم , ولی من دقیقا میدونم برا چی میخوام بخرم , چون قدرت تغییرات خیلی وسیعی به دستم میده , میتونم هرجور میخوام برنامه ریزیش کنم , مهمترین دلیلم هم همینه !!

__
خوب اگه شما موقع خرید ندونید برا چی میخرید , طبیعی هست ناراضی میمونید !!
اگه برا تماس گرفتن میخواید , یه گوشی بخرید !
اگه برا پخش موزیک میخواید , یه mp3 پلیر بخرید!
اگه برا عکس گرفتن میخواید , یه دوربین عکاسی بخرید !
......
بزرگترین اشتباه اکثر افراد همینه , میخوان یه گوشی بخرن و موزیک پخش کنه , یه گوشی گرون قیمت میخرن , در صورتی که میتونن باهاش یه گوشی و یه mp3 player بخرن !
که در بهترین کیفیت کار کنه !!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اين يكي از بزرگترين ضعفهاي ما ايرانيهاس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا