• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دليلي وجود داره كه پاكت پيسي بخريم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جناب king dani وقتی من پست زدم این تاپیک اصلا تو بخش پاکت پیسی نبود چون من کلا به اینجا سر نمیزنم! شاید هم من اشتباه میکنم ولی اگر واقعا اینطوره و تاپیک منتقل شده لطف کنید دیگر به بنده ایرادی از این بابت نگیرید و متلک پرانی مثل قدم رنجه کردن نفرمایید که اخلاقی نیست . کلا علاقه ای به بخش پاکت پیسی و روحیه پرخاشگرانه شما ندارم و هیچ پستی رو هم اینجا شروع نکردم از توهینهایتان هم میگذرم. صلاح ملک خویش خسروان دانند. به هر حال آخرین توصیه بنده به عنوان کسی که از بد حادثه اینجاست اینست که اگر واقعا لازم نیست و میبینید نیاز کسی که مشاروه ازتون میخواهد واقعا پاکت پیسی نیست اون رو تو چاه این وسیله نندازید. منی که حساب ضرر و زیان و غیره رو کرده بودم و میخواستم دو سه ماهی از این وسیله استفاده جهت تست کنم بعد از 3 روز پشیمون شدم و دیدم این وسیله کلا قابل تحمل هم نیست وای به حال کسی که این ضرر و زیان اذیتش میکنه و با این تعاریف شما میاد به سمت پاکت پیسی و قصدش هم واقعا استفاده و نگهداشتنش هست. واققعا یک سری به بازارچه بزنید ببینید چقدر این موضوع شایع هست.
از بابت اینکه لیست هم اذیتتون کرد متاسفم هیچوقت از این لیست استقبال نکردید چونکه خودتون هم میدانید که کلا شاید 10 مورد هم نشود که 99% هم برای 99% یوزر ها هیچ مهم نیست.
آقای کم تحمل ( گفتی 3 روزم نتونستی تحمل کنی :D ) ، یه چیزی میگم در مورد پستت ، بین خودمون بمونه ، اونم اینه :

باشه :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقای کم تحمل ( گفتی 3 روزم نتونستی تحمل کنی :D ) ، یه چیزی میگم در مورد پستت ، بین خودمون بمونه ، اونم اینه :

باشه :D

پارسا جان راستش من هم کم تحمل شده ام. قبلا به این پست ها نیازی نمیدیم جواب بدم ولی این چند وقته دیگه نمیتونم. جمله آخر پست عماد (ووسن) هم خیلی حرف خوبیه ولی حیف که نمیتونم بهش عمل کنم. در خصوص پست آخر آقا داریوش هم فقط عرض کنم شرم آور است. ایشان تشریف میارن و ما رو به دروغ گویی متهم می کنن! که صد البته ایشان اگر راستگو بودن خودشون یه جوابی به این همه مطلب میدادن نه اینکه بگن این چیزا واسه 99 درصد مهم نیست پس اصلا مهم نیست. شاید مثلا پزشکان یک در هزار یا ده هزار باشند ولی آیا این یک در ده هزار مهم نیستن؟؟؟ یا بیش از حد مهم هستند؟؟؟ جز اینه مگه؟؟؟ از نظر این بابا که هنوز در کل کل سونی اریکسون مونده و تکلیفش هم بر همه مشخص هست ما یک مشت آدم بیکار و مغرض میباشیم که دیگران را گول میزنیم که در چاهی که خودمون افتادیم بیفتند!

حیف وقت امثال دکتر و شما و عماد و مهدی و شروین و ....که به این خزعبلات و مزخرفات پرداخته بشه. از بابت لحنم از دیگران عذر خواهی مینمایم. ضمنا واقعا من تنها چیزی که در کسی مثل دکتر ندیدم روحیه پرخاشجویانه بوده:blink: این بابا حد اقل دو بار منو بن کرده تازه وقتی که بسیار به فوروم نیاز داشتم ولی چون اولا کارش درست بوده و دوما احترامی که به علت همین کار درستی واسش قایل هستم نه تنها ناراحت نشدم بلکه بسیار هم ازش ممنونم.
اصلا وللش...

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خجالت بكشيد
-------------------
يه سوال پرسيدم داريد كل كل ميكنيد
هر كي نظرش بگه
مثل ادماي عصر حجر و بيفرهنگ رفتار نكنيد
فاروم محل تبادل اطلاعاته نه كل كل

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب اگر بنا به گفته ی داریوش این ترد جایی دیگر قرار داشته و توسط علی رضا به اینجا انتقال داده شده ، وای به حالش:D
اولا ، یک نکته باید روشن باشه ، اون هم این هست که مسئله خرید پاکت پی سی ، با مسئله مشاوره خرید پاکت پی سی دو چیز متفاوت هست . داریوش جان ، از خرید خودشون ( که بدون کمترین مشورتی با بچه های اینجا انجام شدهو مسئول صرف خرید ، خودشون بوده اند) ناراحت هستند ، حق هم دارند ، بدون تحقیق کافی عمل کرده اند . اما ایشون نمی بایست "مشاوره دهندگان"خرید پاکت پی سی رو مسئول اشتباه خودشون و امثال خودشون بدونند. این در هیچ فروم و هیچ ساب فرومی از همینجا هم پذیرفته نیست.انتخاب با داریوش بوده ، خرید با داریوش بوده ، مقصر بچه های پاکت پی سی باز :blink:
دوماً داریوش جان مرتب می نویسه که هدف ش از این همه سینه به تنور چسباندن ، مانع ضرر بقیه شدن هست.در همین راستا، با توجه به این نکته که ظاهراً داریوش پست های بچه ها رو اینجا کامل نمی خونه ، بنده کوت های بچه ها رو از همین ترد ، مبنی بر چیز هایی که پاکت پی سی نیست رو جمع آوری کردم.:D

>
پی پی سی ها نه دوربین های خوبی دارن نه صدای زنگ بلند ...

ولی واقعا من یکی که هر جا گوشیمو در آوردن گفتن از این چینی هاست

به هر حال باید قبول کنی که استهلاک تاچ بیشتر از LCD های معمولیه ...

عداد طرفدار های PPC هنوز مثل اسمارت فون ها نیست

خوب اگه شما موقع خرید ندونید برا چی میخرید , طبیعی هست ناراضی میمونید !!
اگه برا تماس گرفتن میخواید , یه گوشی بخرید !
اگه برا پخش موزیک میخواید , یه mp3 پلیر بخرید!
اگه برا عکس گرفتن میخواید , یه دوربین عکاسی بخرید !

اگر کسی این سئوال به ذهنش برسه که چرا باید پاکت پی سی بگیره جوابش اینه: نباید پاکت پی سی بگیره.

این دستگاه با این قیمتی که داره اصلا به امکاناتی که داره نمیارزه حتی یه دستگاه موبایل چینی بهتر از پاکت پی سیه.

کسی که انتظاراتش از گوشی آهنگو بازیو فیلمه همون بهتر هیچ وقت سراغش نیاد
<

خوب امیدوارم که نگرانی داریوش جان هم برطرف شده باشه. دوستانی که هنوز این همه منفی بافی ما قانع شون نکرده نباید پاکت پی سی بخرند ، لطف کنند جهت گرفتار شدن به بلای پاکت پی سی ، به زیر بخش مشاوره خرید پاکت پی سی در همین فروم مراجعه نمایند.:lol:

از این جهت که ادامه این ترد ، اهداف ایجاد ان را بر اورده نمی کند ، این ترد بسته خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا